Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Украинската армия наруши примирието и атакува в Донбас!

Мнениеот sin4ec » 17 окт 2014 23:33

metodito написа:
sin4ec написа:
metodito написа:Хехе, тамън се бях зарадвал, че прокремълските тролове изчезнаха с малоумните си теми и те се появиха. "Синчец", пожелавам ти да живееш на 1000 км. източно от Москва, и да чувстваш путиновата грижа за Майка-Рус, защото този е поредния сатрап там. Русия ще заеме мястото, което заслужава в света като държава, точно тогава, когато и България... демек никога. И Русия, и България са осъдени на съдбата си да бъдат измъчвани от еничари - вътрешен враг, който ние не просто не борим, но и даже искаме. Няма външни влияния - ние сме си най-големите врагове!!! И ако не беше платен тролец, който пуска теми за парички, щеше да разбереш, че и ти си един от тях - вътрешните сатрапи.

Нещастник!

Па ти си много щастлив. Сам с двата си лева на пост.

Ти си толкова и левскар, мазмантия смешна...Жалък нещастник като циганина Милен, чакащ загуба да си изсере лайната. Плюя на такива като вас!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 окт 2014 23:35

diplomat написа:Най ми е кеф като левскарите наредят яко синчеца, та да му държи влажно, влажно. 8-)

Мен не ми пука от никого! Още по-малко от пишманлевскари... и царвули като тебе!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 17 окт 2014 23:37

Синчец, не ми слагай квалификации, които аз не притежавам. Преди месец един твой аналог (американски) пък ме изкара путинофил. :lol:
Тук гледам че се налагат само крайните позиции в зависимост от това дали дадения юзър (трол) симпатизира на САЩ или Русия, а не се гледа балансирано и да се търси неутралната гледна точка. Толкова по този въпрос.
За мен прагматичната и единствена правилна позиция в момента е САЩ и Русия да се отрезвят и да се обединяат срещу голяма заплаха ислямизма, която е глобална и не е само ИД, а радикални групировки по целия свят, които имат обща кауза. Нали през ВСВ, изтока и запада уж големи врагове се обединиха срещу нацизма, за да не се вее нацисткия флаг над Вашингтон, Лондон и Москва ? Другото, което трябва да се разбере е че всяко заиграване с ислямистите от миналото само за да навредиш на конкурента в световната политика има временен ефект и после тези същите се обръщат срещу теб, както стана с Ал Кайда.

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 17 окт 2014 23:37

я бой по Руските окупатори и ПУТИНКИ да си заминават в Русия като толкова я обичат,на всеки стълб по един обесен Руснак мамицата им мръсна окупаторска.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 окт 2014 23:37

sin4ec написа:
diplomat написа:Най ми е кеф като левскарите наредят яко синчеца, та да му държи влажно, влажно. 8-)

Мен не ми пука от никого! Още по-малко от пишманлевскари... и царвули като тебе!

Осъзнал ли си, че 95% от феновете на Левски не могат да те траят, съмнявам се, че точно ти си "истински" фен на отбора. 8-) А пък идеш ли с руско знаме в сектор Б, не те виждам просто. :lol: :lol:
Последна промяна от diplomat на 17 окт 2014 23:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 окт 2014 23:38

sin4ec написа:
metodito написа:
sin4ec написа:
metodito написа:Хехе, тамън се бях зарадвал, че прокремълските тролове изчезнаха с малоумните си теми и те се появиха. "Синчец", пожелавам ти да живееш на 1000 км. източно от Москва, и да чувстваш путиновата грижа за Майка-Рус, защото този е поредния сатрап там. Русия ще заеме мястото, което заслужава в света като държава, точно тогава, когато и България... демек никога. И Русия, и България са осъдени на съдбата си да бъдат измъчвани от еничари - вътрешен враг, който ние не просто не борим, но и даже искаме. Няма външни влияния - ние сме си най-големите врагове!!! И ако не беше платен тролец, който пуска теми за парички, щеше да разбереш, че и ти си един от тях - вътрешните сатрапи.

Нещастник!

Па ти си много щастлив. Сам с двата си лева на пост.

Ти си толкова и левскар, мазмантия смешна...Жалък нещастник като циганина Милен, чакащ загуба да си изсере лайната. Плюя на такива като вас!

А, кеф ли ти стана като го написа товеа? Барна ли тръбичката от кеф? Айде back в кочинката. Още два лева направи, браво.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 окт 2014 23:40

Аз не разбирам кво общо имат политическите възгледи на един човек с клубните му пристрастия, защо въобще се повдига темата за това ??? :shock:
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 окт 2014 23:42

Балкански Орел написа:Аз не разбирам кво общо имат политическите възгледи на един човек с клубните му пристрастия, защо въобще се повдига темата за това ??? :shock:

Има, има, всички знаем с какво се свързва публиката на Левски и с какво тази на ЦСКА. 8-) Някой от по-старите истински левскари може да разкаже за хубавия руски режим в клета майка България преди 10 ноември. 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 окт 2014 23:42

Балкански Орел написа:Аз не разбирам кво общо имат политическите възгледи на един човек с клубните му пристрастия, защо въобще се повдига темата за това ??? :shock:

Щото е по-трудно да дадеш мнение по темата, отколкото да минеш да се изсереш на метеното.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 окт 2014 23:43

fcb_bg написа:

Щото е по-трудно да дадеш мнение по темата, отколкото да минеш да се изсереш на метеното.

Темата е против правилата така или иначе, въпрос на време е да бъде прочистена и преместена. 8-)

Върни се в “Архив”