Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Инджов и Манджукови се отказаха от ЦСКА - Сбогом!

Мнениеот TristaNNN » 25 мар 2015 14:47

Възможно е да е преднамерена атака към ЦСКА. ...

E как. Винаги има мним враг, в Борисовата не е живот без мним враг :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

redman
Контакти:

Re: Историята с Гриша Ганчев се повтаря

Мнениеот redman » 25 мар 2015 14:48

Red Warrior написа:
redman написа:Истината е че клуба има дълг от 4 млн. към Лира инвестмънт. Томов подарява акциите ама си иска 4те млн. Тия искат той да се откаже от тия пари в името на ЦСКА. В момента чрез феновете и изтичане на крайния срок за лиценза двете страни се цакат. Стойчо се усети навреме, очаквам днес поне 6-7 играчи да си тръгнат. От 31.03 двамата имат мажоритарен дял и тогава няма да могат да изнудват Томов за дълга. Те и за това искат той да продаде всички акции.

В декларацията им няма нищо за тези 4 млн. лева. Ако Томов си ги иска нека го заявят ясно. А не да ми говорят, че не са им дадени документи за одита. Нещата миришат.

И двете страни не казват цялата истина. Новите подхвърлят инфо към определени медии. Дано направят компромис и двете страни иначе няма да стане. Ясно е че Томов ще си търси поне част от парите, няй вероятно поне 1 млн. Днес Тодоров каза че дълговете са 13 млн, без тия на Лира, които са 4.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Мнениеот DIMO » 25 мар 2015 14:49

redman написа:Истината е че клуба има дълг от 4 млн. към Лира инвестмънт. Томов подарява акциите ама си иска 4те млн. Тия искат той да се откаже от тия пари в името на ЦСКА. В момента чрез феновете и изтичане на крайния срок за лиценза двете страни се цакат. Стойчо се усети навреме, очаквам днес поне 6-7 играчи да си тръгнат. От 31.03 двамата имат мажоритарен дял и тогава няма да могат да изнудват Томов за дълга. Те и за това искат той да продаде всички акции.

А от къде Лира (Томов) имат 4 млн.? Та да ги дадат на ЦСКА, и сега да си ги искат?

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 25 мар 2015 14:51

suni написа:Хайде стига с тея ,,вузвели,, бе ! Магарицата па чак и тема им направи. :(

Така де — безинтересна тема — никъде и никой не пише по нея!
Да вземе някой харизматичен да я бутне в „ Пътя към титлата!”.
Айде.....!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 мар 2015 14:52

redman написа:
Red Warrior написа:

В декларацията им няма нищо за тези 4 млн. лева. Ако Томов си ги иска нека го заявят ясно. А не да ми говорят, че не са им дадени документи за одита. Нещата миришат.

И двете страни не казват цялата истина. Новите подхвърлят инфо към определени медии. Дано направят компромис и двете страни иначе няма да стане. Ясно е че Томов ще си търси поне част от парите, няй вероятно поне 1 млн. Днес Тодоров каза че дълговете са 13 млн, без тия на Лира, които са 4.

За мен най-чистият вариант е Томов да се откаже от тези 4 млн., ако наистина има претенции към тях и да си изтъргува останалите 20% от акциите когато станем публично дружество през борсата. Но нека го кажат ясно Инджов и Манджуков, а не да ми говорят за други глупости, на които аз поне не вярвам.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 мар 2015 14:54

volf написа:
suni написа:Хайде стига с тея ,,вузвели,, бе ! Магарицата па чак и тема им направи. :(

Така де — безинтересна тема — никъде и никой не пише по нея!
Да вземе някой харизматичен да я бутне в „ Пътя къмтитлата!”.
Айде.....!

Ще бутна аз нещо на един твой близък роднина, ама айде :lol: :lol: Оказва се, че имаме състезание между Левски и ЦСКА, кой ще фалира първи :mrgreen: Сините за пореден път, май ще са втори :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 25 мар 2015 14:54

Гришата не се върза да налива в каца без дъно...Лупи ви управлява...

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 25 мар 2015 14:55

Балкански Орел на 25 Мар 2015 14:40

atanas7510 написа:

На мен ми се струва, че никак не е случайно че четири от най популярните клубове в България почти по едно и също време почти обявиха фалит ЦСКА, ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ЛОКО ПД. Мисля,че престоят интересни събития ще почакам и ще видя.

Пурата написа:

Има нещо вярно...а около тях витае духът на етническата партия...

Няма да се учудя, ако е истина.Все пак дпс не са простаци и знаят, че едни от най-големите им врагове в България са футболните фенове.

+1

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 мар 2015 14:56

Честно казано този път не се притеснявам,не би трябвало да се притесняват и останалите фенове на ЦСКА,вече сме„ гърмени зайци“ 8-) :!: Чувам и чета всякакви версии за случващото се в любимия отбор,не знам кой е крив и кой е прав,по -добре да изчакаме и тогава да коментираме!Само ми е чудно защо всичко това се случва,когато отбора беше в подем и(все още е) реален претендент за титлата,как така изведнъж ,много рязко се случи този срив и в играта на отбора и в управлението и ръководството на Клубът,как така преди два дена Бучински заяви ,че ако двете бизнес фамилии се захванат с ЦСКА, са полудели и че ще се зарадва ако се оттеглят и „Лупи хапне дървото“ ,което на практика се и получава :( :!: :?: Не искам все още да прибързваме и да взимаме страна,да не залитаме от едната крайност в другата!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот DIMO » 25 мар 2015 14:57

Смятам, че заглавието на темата трябва да се промени - "Управление" и "ЦСКА" не могат да съжителстват в едно изречение. Трябва да е "Безуправството в ЦСКА"..., казвам го с болка, като заклет цесекар.

Върни се в “Архив”