E как. Винаги има мним враг, в Борисовата не е живот без мним враг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Red Warrior написа:redman написа:Истината е че клуба има дълг от 4 млн. към Лира инвестмънт. Томов подарява акциите ама си иска 4те млн. Тия искат той да се откаже от тия пари в името на ЦСКА. В момента чрез феновете и изтичане на крайния срок за лиценза двете страни се цакат. Стойчо се усети навреме, очаквам днес поне 6-7 играчи да си тръгнат. От 31.03 двамата имат мажоритарен дял и тогава няма да могат да изнудват Томов за дълга. Те и за това искат той да продаде всички акции.
В декларацията им няма нищо за тези 4 млн. лева. Ако Томов си ги иска нека го заявят ясно. А не да ми говорят, че не са им дадени документи за одита. Нещата миришат.
redman написа:Истината е че клуба има дълг от 4 млн. към Лира инвестмънт. Томов подарява акциите ама си иска 4те млн. Тия искат той да се откаже от тия пари в името на ЦСКА. В момента чрез феновете и изтичане на крайния срок за лиценза двете страни се цакат. Стойчо се усети навреме, очаквам днес поне 6-7 играчи да си тръгнат. От 31.03 двамата имат мажоритарен дял и тогава няма да могат да изнудват Томов за дълга. Те и за това искат той да продаде всички акции.
suni написа:Хайде стига с тея ,,вузвели,, бе ! Магарицата па чак и тема им направи.
redman написа:Red Warrior написа:redman написа:Истината е че клуба има дълг от 4 млн. към Лира инвестмънт. Томов подарява акциите ама си иска 4те млн. Тия искат той да се откаже от тия пари в името на ЦСКА. В момента чрез феновете и изтичане на крайния срок за лиценза двете страни се цакат. Стойчо се усети навреме, очаквам днес поне 6-7 играчи да си тръгнат. От 31.03 двамата имат мажоритарен дял и тогава няма да могат да изнудват Томов за дълга. Те и за това искат той да продаде всички акции.
В декларацията им няма нищо за тези 4 млн. лева. Ако Томов си ги иска нека го заявят ясно. А не да ми говорят, че не са им дадени документи за одита. Нещата миришат.
И двете страни не казват цялата истина. Новите подхвърлят инфо към определени медии. Дано направят компромис и двете страни иначе няма да стане. Ясно е че Томов ще си търси поне част от парите, няй вероятно поне 1 млн. Днес Тодоров каза че дълговете са 13 млн, без тия на Лира, които са 4.
volf написа:suni написа:Хайде стига с тея ,,вузвели,, бе ! Магарицата па чак и тема им направи.
Така де — безинтересна тема — никъде и никой не пише по нея!
Да вземе някой харизматичен да я бутне в „ Пътя къмтитлата!”.
Айде.....!
Балкански Орел на 25 Мар 2015 14:40
atanas7510 написа:
На мен ми се струва, че никак не е случайно че четири от най популярните клубове в България почти по едно и също време почти обявиха фалит ЦСКА, ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ЛОКО ПД. Мисля,че престоят интересни събития ще почакам и ще видя.
Пурата написа:
Има нещо вярно...а около тях витае духът на етническата партия...
Няма да се учудя, ако е истина.Все пак дпс не са простаци и знаят, че едни от най-големите им врагове в България са футболните фенове.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта