Мнениеот Ozzimozzi » 06 авг 2016 00:00
ММ1914 написа:Ozzimozzi написа:Red Warrior написа:Ozzimozzi написа:Red Warrior написа:Португалчето дето сме го набелязали за конкуренция на Преслав бил вкарал на Аржентина в Рио.

Хубава тупалка с левачката извън наказателното поле. За съжаление не виждам как такъв игргач би дошъл в България да рита.
"Доброжелатели" са го съветвали...

Според някои медии все още имаме някакъв шанс, но де да знам. И мен малко ме съмнява национал на Португалия да дойде в Булгаристан.
Може да дойде някой като Деса ли беше, Меса ли беше, който е по-известен със скандалите си от колкото с футболните си постижения. Няма никаква логика такива играчи да идват тук.
Не си прав. Ако Лудогорец поискат футболист той ще дойде, да няма да е от първите 100 по показатели в света, но ще дойде. Тия ако направят още едно две влизания в ШЛ за близките три години, който и да поискат от приличните играчи ще дойде. Никакви притеснения за пари, редовни турнири и то групи - само миналата година беше издънката. Това вече е отлична визитка. Да не говорим за смотаното първенство в което ако можеш да ходиш и подтичваш по 7-8 километра за 90 минути си взимаш мача на 90 процента.
Кой нормален футболист национал ще дойде да рита в България по картофените ни ниви, срещу бездарни отбори само срещу едни евентуални 4-5 мача в европа и една заплата, която би взел на всяко друго място?
Не говоря за футболисти от екзотични страни. Нали 1 година в нашето първенство те връща в първи клас като форма. Някакво развитие ли ще имаш? Да ако е българин със сигурност ще се навие, защото бързо ще си направи сметката, че без да се поти ще си взема парите.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов