ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sir_Stanley_Rowse

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 05 авг 2016 21:11

maxi1914 написа:
IND написа:Между другото не знам защо толкова се шуми по череповото АД, което някой ден може да има и отбор.
Не знам дали знаете но има един друг отбор ЦСКА - няма регистрация в БФС, но си играе от повече от 10г. във форумната лига - тя е с аматьорски статут както А окръжна и В група, но си се играят официални мачове с със съдии, лекари, длъжносъни лица... има си и публика - верно максимум 40-50 човека. И аз съм играл в тази лига, но въпроса ми е защо сега се обръща толкова внимание на тия? С какво е по-добро това ново черепово дружество, което може и да стане отбор? Беладона? Касчей?

Защото има фенове на ЦСКА а не на Литекс . Не знам дали знаеш но има 9 ЦСКА и само 1 Литекс .

Колкото повече,толкова по-добре :lol:

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 05 авг 2016 21:13

Sir_Stanley_Rowse написа:
maxi1914 написа:
IND написа:Между другото не знам защо толкова се шуми по череповото АД, което някой ден може да има и отбор.
Не знам дали знаете но има един друг отбор ЦСКА - няма регистрация в БФС, но си играе от повече от 10г. във форумната лига - тя е с аматьорски статут както А окръжна и В група, но си се играят официални мачове с със съдии, лекари, длъжносъни лица... има си и публика - верно максимум 40-50 човека. И аз съм играл в тази лига, но въпроса ми е защо сега се обръща толкова внимание на тия? С какво е по-добро това ново черепово дружество, което може и да стане отбор? Беладона? Касчей?

Защото има фенове на ЦСКА а не на Литекс . Не знам дали знаеш но има 9 ЦСКА и само 1 Литекс .

Колкото повече,толкова по-добре :lol:

Нали нарастват шансовете за 1ва титла .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Venko123
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА ще играе в "А" областна група

Мнениеот Venko123 » 05 авг 2016 21:18

starozagorec написа:Пожелавам успех на истинският ЦСКА.

По кои критерии "Футболен Клуб Централен Спортен Клуб на Армията" :shock: :shock: :lol: :lol: , е истински ЦСКА?

Абе, тия от спИртал що не изписват правилно наименованието на това клубче, а именно - "Футболен Клуб Централен Спортен Клуб на Армията"?

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 05 авг 2016 21:19

Не съм от ЦСКА, но за мен, за да се види дали има смисъл от този нов отбор в А областна, трябва да се види дали ще има фенове на първия му мач. Ако няма, просто е безсмислено съществуването му. Футболът е за феновете. Щом припознават повечето фенове прекръстения Литекс, това ще е ЦСКА. Толкова от мен.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 05 авг 2016 21:21

raikonen22 написа:Не съм от ЦСКА, но за мен, за да се види дали има смисъл от този нов отбор в А областна, трябва да се види дали ще има фенове на първия му мач. Ако няма, просто е безсмислено съществуването му. Футболът е за феновете. Щом припознават повечето фенове прекръстения Литекс, това ще е ЦСКА. Толкова от мен.

Феновете подкрепят единствения ЦСКА.
Играе в Първа Лига, на стадион "Българска Армия", с червено-белите екипи и емблемата.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 05 авг 2016 21:22

Кашчей написа:[offtopic]Пари на Диема не давам! Не, че не мога, а просто не искам!
Иначе го следих като резултат и не ме учуди твърде, след като и в Б група ги победихме в Бургас.[/offtopic]

[offtopic]Днеска в работата по едно време беше станало едно такова петъчно и като немах кво да права, погледнах статистиката на мачовете в А група. Миналата година сте направили 1:1 в Бургас, били сте ги с 1:0 в Русе.[/offtopic]
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 авг 2016 22:04

starozagorec написа:Пожелавам успех на истинският ЦСКА.

А, ти от кой отбор си?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2016 22:08

защо написа:
Кашчей написа:[offtopic]Пари на Диема не давам! Не, че не мога, а просто не искам!
Иначе го следих като резултат и не ме учуди твърде, след като и в Б група ги победихме в Бургас.[/offtopic]

[offtopic]Днеска в работата по едно време беше станало едно такова петъчно и като немах кво да права, погледнах статистиката на мачовете в А група. Миналата година сте направили 1:1 в Бургас, били сте ги с 1:0 в Русе.[/offtopic]

[offtopic]Значи сме били Поморие! Да, вярно, че Нафтата тогава изравниха от една цесекарско-левскарски тип дузпа в края на мача :oops:[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 авг 2016 22:08

[offtopic]Мача бе по безплатния канал.Или викаш,че не си гледал мача заради спорния гол (от засада) с който победихте?[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2016 22:12

GOLEADOR написа:

[offtopic]Мача бе по безплатния канал.Или викаш,че не си гледал мача заради спорния гол (от засада) с който победихте?[/offtopic]

[offtopic]Да, знаех предварително, че ще има такъв гол и затова не гледах!

ПП-Писал съм преди време защо не гледам мачове, чийто резултат ме вълнува, но ...Дано не стигаш никога до такова състояние![/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”