ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sir_Stanley_Rowse

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 05 авг 2016 20:38

ММ1914 написа:
Sir_Stanley_Rowse написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:
W84me написа:Аз вече почвам да си мисля, че това е ЦСКА, същите директиви сънуват :mrgreen: Опростиха им 30 милиона борчове, но очаквали удари под кръста.... :mrgreen: :mrgreen:

Вярно ли са опростили 30 000 000 дългове.Ми тогава ЦСКА да се обедини с ЦСКА на ГГ и тази тема да се заключи!

Тоя па !!! Вече 1948 е приет за отбор от А окръжна ....новината на деня !!!!

Аре , дорче , нали една година бръщолеви за ЦСКА на феновете ....е, сбъдна ти се !!! Айде сега си спомни китайската поговорка за пожеланията ....

Кви фенове па ти бре :lol: Шепа неудачници и такива,които бяха на хранилка или искат да бъдат тепърва!Много от тях са на хранилка и сега ,ама при друг чорбаджия,душманин на ЦСКА,но както и да е,всички те застанаха на грешната страна и доживотно няма да стъпят на Армията-срам и позор :oops:

Доживотно нямали да стъпят на Армията - абе Цимбика като иска си идва и никой не му скача, та по-леко с определенията.

Какъв е па тоя ,смешник и половина,на два шамара живот,с тоя ли ни плашите,имаше причина да не го смажат до сега,ама вече е до тука :) Няма да припари ,гаранция ти давам,както и тия медии без акредитациите :!:Другите няма да го направят от срам :idea:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 05 авг 2016 20:43

ММ1914 написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:
W84me написа:Аз вече почвам да си мисля, че това е ЦСКА, същите директиви сънуват :mrgreen: Опростиха им 30 милиона борчове, но очаквали удари под кръста.... :mrgreen: :mrgreen:

Вярно ли са опростили 30 000 000 дългове.Ми тогава ЦСКА да се обедини с ЦСКА на ГГ и тази тема да се заключи!

Тоя па !!! Вече 1948 е приет за отбор от А окръжна ....новината на деня !!!!

Аре , дорче , нали една година бръщолеви за ЦСКА на феновете ....е, сбъдна ти се !!! Айде сега си спомни китайската поговорка за пожеланията ....

Кви фенове па ти бре :lol: Шепа неудачници и такива,които бяха на хранилка или искат да бъдат тепърва!Много от тях са на хранилка и сега ,ама при друг чорбаджия,душманин на ЦСКА,но както и да е,всички те застанаха на грешната страна и доживотно няма да стъпят на Армията-срам и позор :oops:

Доживотно нямали да стъпят на Армията - абе Цимбика като иска си идва и никой не му скача, та по-леко с определенията.

Какъв е па тоя ,смешник и половина,на два шамара живот,с тоя ли ни плашите,имаше причина да не го смажат до сега,ама вече е до тука :) Няма да припари ,гаранция ти давам,както и тия медии без акредитациите :!:Другите няма да го направят от срам :idea:

Причината си е точно той и бригадата му, Животните няма да го закачат, няма да посмеят.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 авг 2016 20:49

Beladona написа:
Ozzimozzi написа:
Beladona написа:Ало , моциии , аре да не пишеш глупости Божков що не оздравява ....що нема бази , що животни чакат бб и му плескат пред бтв ,що кралев от плажа къда договори , а ??????????? Аре да намалиш количееството на шрота , който бълваш

Верно ли заради базите било? Защо не предложи приемлив ОП? Защо не се беше договорил с МФ? Защо се кри и не прие решението на съда? Ако имаше реален ОП, който да бъде приет дали нямаше да получи и базите? Айде не с тези плитки оправдания. Аман от лъжци.

Казах да намалиш плявата , ти НЕ !!! ОП на черепа е одобрен от МФ , без бази този ОП е невалиден . Кралев защо от плажа скъса договора ??? Кой му нареди ??? Значи черепа да се ангажира да плаща 14 млн на Държавата и после да се явява на търг за държавни бази , дадени на основния му конкурент за ползване абсолютно незаконно !!!!

Ти добре ли си бе , Дърпатка , ГА , Фичо , Марянчо ....кои сте вие всъщност !!!!

Егати тъпото нещо си написал !!!! Ти имаш ли грам мозък ???

Стига с тоя Череп-смени плочата :)

Донке, сложи го тук да го видим това одобрение. Или той МФ на ушенце му е казал на ВБ "одобрявам"?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 05 авг 2016 20:58

Между другото не знам защо толкова се шуми по череповото АД, което някой ден може да има и отбор.
Не знам дали знаете но има един друг отбор ЦСКА - няма регистрация в БФС, но си играе от повече от 10г. във форумната лига - тя е с аматьорски статут както А окръжна и В група, но си се играят официални мачове с със съдии, лекари, длъжносъни лица... има си и публика - верно максимум 40-50 човека. И аз съм играл в тази лига, но въпроса ми е защо сега се обръща толкова внимание на тия? С какво е по-добро това ново черепово дружество, което може и да стане отбор? Беладона? Касчей?
Последна промяна от IND на 05 авг 2016 21:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 05 авг 2016 20:58

Кашчей написа:Отборът от какво се състои:футболисти, треньорски щаб и медицинско лице(лекар), нали! Като се смени някоя от тези съставки с други лица, отборът става ли друг?
Иначе кефите с напъните си да докажете, че футболисти от Литекс са преминали в ЦСКА-София, а не футболисти и треньор на ПФК ЦСКА АД са преминали в Литекс :mrgreen:

[offtopic]Абе ти мач не гледаш ли? Бихте Нафтата.[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2016 21:03

djd написа:
Кашчей написа:Отборът от какво се състои:футболисти, треньорски щаб и медицинско лице(лекар), нали! Като се смени някоя от тези съставки с други лица, отборът става ли друг?
Иначе кефите с напъните си да докажете, че футболисти от Литекс са преминали в ЦСКА-София, а не футболисти и треньор на ПФК ЦСКА АД са преминали в Литекс :mrgreen:

[offtopic]Абе ти мач не гледаш ли? Бихте Нафтата.[/offtopic]

[offtopic]Пари на Диема не давам! Не, че не мога, а просто не искам!
Иначе го следих като резултат и не ме учуди твърде, след като и в Б група ги победихме в Бургас.[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 05 авг 2016 21:05

IND написа:Между другото не знам защо толкова се шуми по череповото АД, което някой ден може да има и отбор.
Не знам дали знаете но има един друг отбор ЦСКА - няма регистрация в БФС, но си играе от повече от 10г. във форумната лига - тя е с аматьорски статут както А окръжна и В група, но си се играят официални мачове с със съдии, лекари, длъжносъни лица... има си и публика - верно максимум 40-50 човека. И аз съм играл в тази лига, но въпроса ми е защо сега се обръща толкова внимание на тия? С какво е по-добро това ново черепово дружество, което може и да стане отбор? Беладона? Касчей?

Защото има фенове на ЦСКА а не на Литекс . Не знам дали знаеш но има 9 ЦСКА и само 1 Литекс .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 05 авг 2016 21:07

OOP?

Ние не бързаме бре и без трансфери ще ви пребием.Това сега не е толкова важно не мислиш ли?
А вие с транфери да не би да сте цъфнали и вързали?Какво толкова те притесняват тези трансфери незнам,дори аз съм си мислил,че за да имаме футбол изобщо ,дали клубен или национален,трябва да се забранят всякакви трансфери на чужденци в България за 5-10 години.Най големите ни успехи са постигани само с българи в състава,така ,че мене тия глупости изобщо не са ми важни в момента.Това са си някакви ваши начини да се опитвате да ни дразните,при мен не минават,смешни са ми тези ваши напъни да ровите по фифи,уефи,бфс,ТР и прочие институции само и само да намерите начин да оплюете ЦСКА.
Не ви се отдава,който трябва да знае какво се прави и какво ще се прави знае,кучетата може да продължавате да си лаете,който се смее последен се смее най-добре. ;)
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

orlando7
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА ще играе в "А" областна група

Мнениеот orlando7 » 05 авг 2016 21:07

Вие ни шашнахте бе,айде стига вече! Във всяка група по едно ЦСКА! Човек не може да ви хване ни края ни спатийте!
Последна промяна от orlando7 на 05 авг 2016 21:15, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
starozagorec
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА ще играе в "А" областна група

Мнениеот starozagorec » 05 авг 2016 21:07

Пожелавам успех на истинският ЦСКА.

Върни се в “Архив”