ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
RedStar2016
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Нов ден - нова декларация. Сами срещу всички, директива, ще ни правят мръсни номера и т.н . ГГ е по мръсните номера, така че не се бойте водите на другите отбори с много а и не е морално други да искат емблема, стадион щом сте решили че ЦСКА - СОФИЯ е единствен и неделим носител на армейската мощ.
doberman написа:Определение от 04.08.2016
НЕ ДОПУСКА до разглеждане от събранието на кредиторите на плана за оздравяване на „ПФК ЦСКА“ АД, предложен от длъжника на 24.06.2016 г. Определението подлежи на обжалване пред САС от длъжника „ПФК ЦСКА“ АД в едноседмичен срок от съобщаването му. Определението да се изпрати на длъжника и да се впише в книгата по чл. 634в ТЗ.
510 04.08.2016 Закрито/разпоредително Закрито/разпоредително заседаниеРазпореждане от 04.08.2016
На осн. чл. 674 (1) ТЗ, по искане на длъжника вх. № 98336/20.07.16г. СВИКВА събрание на кредиторите на ПФК ЦСКА АД на 08.09.16г. от 10.00 ч. в съдебната палата, гр. София, бул. Витоша № 2, при дневен ред: "Избор на синдик". Покана да се обяви в ТР.
Избор на синдик? Баба Дора да не е сдала багажа?
Напълно е възможно по този начин да продължават да тупат топката .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
Sir_Stanley_Rowse
Момчета ,не знам защо се занимавате с глупави спорове-всичко приключи
За радост на едни ...другите не са от значение!
Аз вече почвам да си мисля, че това е ЦСКА, същите директиви сънуват
Опростиха им 30 милиона борчове, но очаквали удари под кръста....

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Tommi написа:doberman написа:Определение от 04.08.2016
НЕ ДОПУСКА до разглеждане от събранието на кредиторите на плана за оздравяване на „ПФК ЦСКА“ АД, предложен от длъжника на 24.06.2016 г. Определението подлежи на обжалване пред САС от длъжника „ПФК ЦСКА“ АД в едноседмичен срок от съобщаването му. Определението да се изпрати на длъжника и да се впише в книгата по чл. 634в ТЗ.
510 04.08.2016 Закрито/разпоредително Закрито/разпоредително заседаниеРазпореждане от 04.08.2016
На осн. чл. 674 (1) ТЗ, по искане на длъжника вх. № 98336/20.07.16г. СВИКВА събрание на кредиторите на ПФК ЦСКА АД на 08.09.16г. от 10.00 ч. в съдебната палата, гр. София, бул. Витоша № 2, при дневен ред: "Избор на синдик". Покана да се обяви в ТР.
По-интересно е първото изречение. Някои хора вярваха, че ГГ ще оздравява.
Вярвах и силно се надявах,че съда ще позволи на ГГ да оздрави ЦСКА.Сега чакам обжалване пред САС.Дано те разрешат на ГГ да изпълни плана си.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
W84me написа:Аз вече почвам да си мисля, че това е ЦСКА, същите директиви сънуватОпростиха им 30 милиона борчове, но очаквали удари под кръста....
![]()
Вярно ли са опростили 30 000 000 дългове.Ми тогава ЦСКА да се обедини с ЦСКА на ГГ и тази тема да се заключи!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
GOLEADOR написа:Tommi написа:doberman написа:Определение от 04.08.2016
По-интересно е първото изречение. Някои хора вярваха, че ГГ ще оздравява.
Вярвах и силно се надявах,че съда ще позволи на ГГ да оздрави ЦСКА.Сега чакам обжалване пред САС.Дано те разрешат на ГГ да изпълни плана си.
Чакай, само дето няма кой да обжалва
GOLEADOR написа:Вярвах и силно се надявах,че съда ще позволи на ГГ да оздрави ЦСКА.Сега чакам обжалване пред САС.Дано те разрешат на ГГ да изпълни плана си.
Това прозвуча все едно обвиняваш съда.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
eMs1 написа:
Чакай, само дето няма кой да обжалва
Надеждата умира последна.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
W84me написа:Аз вече почвам да си мисля, че това е ЦСКА, същите директиви сънуватОпростиха им 30 милиона борчове, но очаквали удари под кръста....
![]()
Хайде вземете и си стиковайте малко числата, че човек не знае вече на кой да вярва. Един вика 24, друг 11, трети 30 ... Колко точно са ни опростили и кой ги опрости?
М/у другото вие срещу кой във втория кръг на ППЛ ще драпате за точица?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов