Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Десет Чорнигодини стигат
Статията е до болка вярна.Това е абсолютната истина.Единственото,с което не съм съгласен е,че според мен в един нов ЛЕВСКИ имат място Тасевски и Лусио Вагнер.Но автора (Ас.Спиридонов)много правилно се изразява,че не толкова личните качества на футболистите са решаващи,колкото факта,че не се вписват в колективната концепция.
Save Ukraine!
-
- Контакти:
той пак се връща и тогава кво ще стане - ми много ясно сини шампиони той обича по три години -трибълчета 2009-2010-2011 сини шампиони
Re: Дубъла на Левски
Табаков няма ли да го вземат в първия състав? Просто ей така, пробно. Да видим, дали няма да вкара някой-друг гол и за Левски.
С радост бих гледал него, вместо сомнамбула Жоро Христов.
С радост бих гледал него, вместо сомнамбула Жоро Христов.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
Ами доста нямат място...в момента нито един български отбор няма място в ШЛ.Ще се излагаме до дупка...
go6o ku4ev написа:той пак се връща и тогава кво ще стане - ми много ясно сини шампиони той обича по три години -трибълчета 2009-2010-2011 сини шампиони

Голям виц,евлала.Утре ще го разправям на приятели мерси

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
mike28 написа:.
Не съм много сигурен, че президента определя кои играчи да се закупят, кои да се продадат, как да протече подготовката, каква ще е тактиката на отбора, така че не мога да виня Батков за всичко. Лично на мен ми се струва, че той никога не е имал интелекта и потенциала да стане собственик на Левски, продължавам да вярвам, че той е просто кукла на конци и всъщност Чорни продължава да командва парада.
.
Eстествено, че президента не определя кои футболисти да се купят, това го определя онзи пън и тотален лаик поне според мен П. Заберски. Не съм на мнение, че няма интелект и потенциал, напротив човека си разбира от работата добре т.е. инвестира умерено в отбора, прави за съоръжението "Г. Аспарухов" почти невъзможното за да е на нивото на много европейски стадиони - все пак ако трябва да говорим истината единствените отбори които трябва да вземат лиценз за стадиони са Левски Литекс и Черноморец, аааааа и Нафтекс. И истината е, че Чорни от 2006г. НЕ командва парада. Когато Левски влезе в групите на ШЛ - Батков си откупи всички акции на ПФК Левски от Чорни и сега е съвсем на чисто.
Друг интересен факт е борбата за Стадион Раковски - идеята на Батков беше да вземе съоръжението за 30 години - да го обнови и естествено да инвистира и в друг строеж, но му го дадоха само за 10г. - няма да има възвращаемост на парите и човека се отказа. Истината е че за него това е бизнес и гледа да изкарва от това пари, но за жалост на този етап му се налага само да инвестира. Реалния месечен бюджет на отбора в т.ч. заплати, наеми, автомобили, спортисти и други разходи е около 600 000евро, което не е никак малко. Не виждам кой би могъл да се справи с такава мисия. Не е лесно
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
Аз съм привърженик на тезата, че президента трябва да бъде почти неизвестен, означавайки да не говори постоянно по медии и да берем срам. Истината за Батков, е че определено не е най-добрия президент, но не е и най-лошият. Хубаво би било някой по-богат и по разумен от него, но засега не вярвам да се случи.
-
- Контакти:
Re: Истинскят Левскар - верен до край!
и само Левски алееееее и само Левски алеееееееее и само Левски алееееее и само Левски оби4амееееееееееееееете, свине накрая пак ще сте 2ри там ви е мястото помнете.
-
- Контакти:
Re: Сектор "Б": Левски е световноизвестнен клуб, просто е №1
Нека синъото море залее ловеч, нека докажем че сме наи-много в България за пореден път на всяка цена победа в село ловеч,Левски е номер 1 заради великата си публика,която не обижда играчите си на курви и не реже греди ,както свинете за разлика от измислените им титли .
Отново мач на Левски...Кой ли ще го коментира
Утре отново има мач на Левски. И тъй като със Стефан не ви върви, с Томислав и Вальо не ви, дайте нови предложения за коментатор
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН