Не е проблемът, че не искаш да слагаш запетайки, според мен не знаеш кога и как се употребяват. И правилото за пълен и кратък член не знаеш, а се имаш за голяма работа.Кашчей написа:Цъцъцъ..... като няма за какво да се хванеш се хващаш за..... запетайките. Ми може и да не искам да ги пиша-проблем ли ти е това?
Аз отлично съм те разбрал, но хайде стига с това четене между редовете. Пишеш нещо ясно и не виждам смисъл от иносказателност и четене между редовете. Между другото, аз още очаквам отговор от теб на един въпрос, който ти зададох преди 2 месеца. Ти тогава също не мислеше много, когато написа онази искряща глупост, и явно нямаш разумен отговор на въпроса ми.
ПП-Позволяваш си твърде много обидни епитети и сравнения към хора, които не познаваш и не знаеш нищо за тях. Аз, за разлика от теб, имам съзнателен живот и преди 90-а година, и след нея. Видял съм много повече от теб, но колкото и да не харесвам някого не го наричам престъпник, само защото има различни от моите виждания, още по-малко пък гнусен, мръсен и т.н.-все неща от твоят репертоар.
Няма как да приемам сериозно човек, който се дуе като пуяк, а не е напълно грамотен.

И хич не ми се хващай за сламката, че си по-възрастен от мен и си видял повече. Изобщо не ме интересува на колко години е събеседникът отсреща, може да е на 17, но да е интелигентен и да заслужи уважение. Може да е чичка над 40, но да не го заслужи. То се печели и няма нищо общо с възрастта.
А комунистите са престъпници и това го знае всеки нормален човек, във всяка точка на света.