Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Laetitia
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Laetitia » 28 окт 2013 18:34

Кашчей написа:Цъцъцъ..... като няма за какво да се хванеш се хващаш за..... запетайките. Ми може и да не искам да ги пиша-проблем ли ти е това?

Аз отлично съм те разбрал, но хайде стига с това четене между редовете. Пишеш нещо ясно и не виждам смисъл от иносказателност и четене между редовете. Между другото, аз още очаквам отговор от теб на един въпрос, който ти зададох преди 2 месеца. Ти тогава също не мислеше много, когато написа онази искряща глупост, и явно нямаш разумен отговор на въпроса ми.

ПП-Позволяваш си твърде много обидни епитети и сравнения към хора, които не познаваш и не знаеш нищо за тях. Аз, за разлика от теб, имам съзнателен живот и преди 90-а година, и след нея. Видял съм много повече от теб, но колкото и да не харесвам някого не го наричам престъпник, само защото има различни от моите виждания, още по-малко пък гнусен, мръсен и т.н.-все неща от твоят репертоар.
Не е проблемът, че не искаш да слагаш запетайки, според мен не знаеш кога и как се употребяват. И правилото за пълен и кратък член не знаеш, а се имаш за голяма работа.
Няма как да приемам сериозно човек, който се дуе като пуяк, а не е напълно грамотен. ;)

И хич не ми се хващай за сламката, че си по-възрастен от мен и си видял повече. Изобщо не ме интересува на колко години е събеседникът отсреща, може да е на 17, но да е интелигентен и да заслужи уважение. Може да е чичка над 40, но да не го заслужи. То се печели и няма нищо общо с възрастта.

А комунистите са престъпници и това го знае всеки нормален човек, във всяка точка на света.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 28 окт 2013 18:35

Аз искам да попитам хората, цитиращи Оруел:
В коя държава всички са равни и политиците работят само и единствено за държавата? Защо всички трябва да сме равни, след като не всички работим по-равно, нямаме еднаква отговорност и т.н.? Защо лобирането в полза на нечии интереси е лошо (само за справка в Холандия си има партия, финансирана от Филипс, която си дейстава и ЛОБИРА в тяхна полза)? Като паднат тези кои ще дойдат и ще ни спасят? Няма ли да стане, така че да паднат, да се глътнат малко милиони за изборите, след това субсидия за партията и т.н. и накрая курец в джоба на данъкоплатеца?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 28 окт 2013 18:39

fr3ak_boy написа:Аз искам да попитам хората, цитиращи Оруел:
В коя държава всички са равни и политиците работят само и единствено за държавата? Защо всички трябва да сме равни, след като не всички работим по-равно, нямаме еднаква отговорност и т.н.? Защо лобирането в полза на нечии интереси е лошо (само за справка в Холандия си има партия, финансирана от Филипс, която си дейстава и ЛОБИРА в тяхна полза)? Като паднат тези кои ще дойдат и ще ни спасят? Няма ли да стане, така че да паднат, да се глътнат малко милиони за изборите, след това субсидия за партията и т.н. и накрая курец в джоба на данъкоплатеца?

+1.
А да питам, тези гологлавите с големите вратове, които са застанали пред унито с къси ръкави на 5 градуса температура какви са ? Математици ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 28 окт 2013 18:51

Хората се раждат равни, но никога не са - точно тази теза защитава и Оруел и осмива комунизма и фалшивата му идея за равенство.
Имагинерен егалитаризъм, който би заблудил само глупавите и неспособни на развитие хора.

Колкото до гологлавите бичета, daduradam, да не ги бъркаш с контрапротестиращите, които за сефте влязоха в университет, но с юмруците напред? ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2013 18:56

Laetitia написа:
Кашчей написа:Цъцъцъ..... като няма за какво да се хванеш се хващаш за..... запетайките. Ми може и да не искам да ги пиша-проблем ли ти е това?

Аз отлично съм те разбрал, но хайде стига с това четене между редовете. Пишеш нещо ясно и не виждам смисъл от иносказателност и четене между редовете. Между другото, аз още очаквам отговор от теб на един въпрос, който ти зададох преди 2 месеца. Ти тогава също не мислеше много, когато написа онази искряща глупост, и явно нямаш разумен отговор на въпроса ми.

ПП-Позволяваш си твърде много обидни епитети и сравнения към хора, които не познаваш и не знаеш нищо за тях. Аз, за разлика от теб, имам съзнателен живот и преди 90-а година, и след нея. Видял съм много повече от теб, но колкото и да не харесвам някого не го наричам престъпник, само защото има различни от моите виждания, още по-малко пък гнусен, мръсен и т.н.-все неща от твоят репертоар.
Не е проблемът, че не искаш да слагаш запетайки, според мен не знаеш кога и как се употребяват. И правилото за пълен и кратък член не знаеш, а се имаш за голяма работа.
Няма как да приемам сериозно човек, който се дуе като пуяк, а не е напълно грамотен. ;)

И хич не ми се хващай за сламката, че си по-възрастен от мен и си видял повече. Изобщо не ме интересува на колко години е събеседникът отсреща, може да е на 17, но да е интелигентен и да заслужи уважение. Може да е чичка над 40, но да не го заслужи. То се печели и няма нищо общо с възрастта.

А комунистите са престъпници и това го знае всеки нормален човек, във всяка точка на света.

То и изречение не е прието да започва с А, но ти си грамотна и явно знаеш повече :mrgreen:
Помолих те да не прибягваш до личностни характеристики, защото аз не ти правя такава, без значение, че мога да ти направя.

Комунистите са престъпници, а недооценените комунисти, като Бат` Ваньо и Бат` Бойко.... те не са ли престъпници? Тези, които не дават възможност на парламента да работи нормално-те не са ли престъпници? Ти защитаваш хора, които за мен са престъпници-ерго и ти си престъпник, или......?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 28 окт 2013 18:59

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:06, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 28 окт 2013 19:01

Laetitia написа:Хората се раждат равни, но никога не са - точно тази теза защитава и Оруел и осмива комунизма и фалшивата му идея за равенство.
Имагинерен егалитаризъм, който би заблудил само глупавите и неспособни на развитие хора.

Колкото до гологлавите бичета, daduradam, да не ги бъркаш с контрапротестиращите, които за сефте влязоха в университет, но с юмруците напред? ;)

Това е твоето виждане. ;)
Нали се сещаш, че може да го тълкуваме като критика към политиците, че мислят първо за себе си и после за държавата. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 28 окт 2013 19:10

Кашчей написа:То и изречение не е прието да започва с А, но ти си грамотна и явно знаеш повече :mrgreen:
Помолих те да не прибягваш до личностни характеристики, защото аз не ти правя такава, без значение, че мога да ти направя.

Комунистите са престъпници, а недооценените комунисти, като Бат` Ваньо и Бат` Бойко.... те не са ли престъпници? Тези, които не дават възможност на парламента да работи нормално-те не са ли престъпници? Ти защитаваш хора, които за мен са престъпници-ерго и ти си престъпник, или......?!
Такова правило няма, не изземвай функциите на учените. :mrgreen:

Иначе аз също мога да ти кажа доста неща, ама досега не съм го направила.

И ако случайно забелязваш, аз за Боко добра дума не съм казала, нито го припознавам като десен. Колкото до последните ти изречения, абсолютно незрели са.
Достатъчно внимание ти отделих на заядливите нападки, стига ти толкова.

daduradam, ти присъствал ли си случайно там? Или си говориш наизуст май...

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 28 окт 2013 19:23

Laetitia написа:daduradam, ти присъствал ли си случайно там? Или си говориш наизуст май...

Всичко, което не ти отърва ли е наизуст ?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 28 окт 2013 19:24

daduradam написа:
Laetitia написа:daduradam, ти присъствал ли си случайно там? Или си говориш наизуст май...

Всичко, което не ти отърва ли е наизуст ?
Не, не всичко, което не ми отърва, е наизуст.
Но ти си известен привърженик на Орешарски и компания, така че мнението ти не е изненадващо.

Върни се в “Архив”