Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Laetitia
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Laetitia » 28 окт 2013 13:52

http://bunnylava.blogspot.com/2013/10/blog-post_28.html

Който има мозък, но и сърце, ще разбере.

Изображение
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 окт 2013 14:28

1984
Колкото и да е чудно Оруел е актуален и днес.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 28 окт 2013 14:35

GOLEADOR написа:1984
Колкото и да е чудно Оруел е актуален и днес.
"Фермата на животните". :)

Иначе да, Оруел е ужасно актуален.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 окт 2013 16:57

То и Паисий Хилендарски е актуален, ама квоотуй?
Кабинетът няма да падне скоро. И ако ще всички вузове да не учат, все тая. После да видим кой ще влезе в съда да плаща исковете на студентите, които са платили обучението си, а не са го получили заради шепа реформатогербераси.
И понеже циркът навън пропадна с гръм и трясък, сега няколкото услужливи медийки пък вече броят дните на ОКУПАЦИЯТА... Леят се слова как студентите са цвета на нацията и прочее. Лошото за организаторите е, че мнозинството студенти нямат нищо общо със споменатата вече групичка, мазно подкрепена и от няколко преподаватели и ректор, с известни политически пристрастия. Жалък опит да се възроди 97-а или предните студентски вълнения.
И докато ББ и РБ лелеят избори и подкрепят" децата на България", изборите стават все по-далечни и имагинерни. И както многократно казвах в темата, с тази смешна и попикана опозиция есента на 2017 става все по-реална дата за въпросните избори. Който разбрал=разбрал!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 28 окт 2013 17:13

sin4ec написа:То и Паисий Хилендарски е актуален, ама квоотуй?
Кабинетът няма да падне скоро. И ако ще всички вузове да не учат, все тая. После да видим кой ще влезе в съда да плаща исковете на студентите, които са платили обучението си, а не са го получили заради шепа реформатогербераси.
И понеже циркът навън пропадна с гръм и трясък, сега няколкото услужливи медийки пък вече броят дните на ОКУПАЦИЯТА... Леят се слова как студентите са цвета на нацията и прочее. Лошото за организаторите е, че мнозинството студенти нямат нищо общо със споменатата вече групичка, мазно подкрепена и от няколко преподаватели и ректор, с известни политически пристрастия. Жалък опит да се възроди 97-а или предните студентски вълнения.
И докато ББ и РБ лелеят избори и подкрепят" децата на България", изборите стават все по-далечни и имагинерни. И както многократно казвах в темата, с тази смешна и попикана опозиция есента на 2017 става все по-реална дата за въпросните избори. Който разбрал=разбрал!
Защо обиждаш? Кой е цветът? Червените чичковци и лелки или още по-наситено червените им родители?
Много ясно, че ние, студентите, сме цветът - при това не от измислени университетчета от села и паланки, а тези на Алма Матер.

Когато попитали Моисей защо 40 години водил евреите през пустинята, макар да знаел верния път, той отговорил: "За това време измряха всички, родени в робство, и останаха само родените на свобода! Роденият в робство не може да бъде свободен!".

Лошото е, че дори родените в комунистическо робство тук да измрат, щафетата ще поеме тяхното гнусно семе.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2013 17:56

Laetitia написа:
sin4ec написа:То и Паисий Хилендарски е актуален, ама квоотуй?
Защо обиждаш? Кой е цветът? Червените чичковци и лелки или още по-наситено червените им родители?
Много ясно, че ние, студентите, сме цветът - при това не от измислени университетчета от села и паланки, а тези на Алма Матер.

Когато попитали Моисей защо 40 години водил евреите през пустинята, макар да знаел верния път, той отговорил: "За това време измряха всички, родени в робство, и останаха само родените на свобода! Роденият в робство не може да бъде свободен!".

Лошото е, че дори родените в комунистическо робство тук да измрат, щафетата ще поеме тяхното гнусно семе.

Доколкото знам и ти си родена в комунистическо робство-значи и твоето семе е гнусно, така ли е?

Понякога май не четете това, което пишете или просто пръстите ти са по-бързи от мисълта?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 28 окт 2013 17:58

Кашчей написа:Доколкото знам и ти си родена в комунистическо робство-значи и твоето семе е гнусно, така ли е?

Понякога май не четете това, което пишете или просто пръстите ти са по-бързи от мисълта?!
Заядливи чичко, в комунизма съм живяла няколко месеца, за които, учудващо, нямам спомен, така че хич недей се прави на интересен, това не ти е СПАМ темата. 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2013 18:02

Laetitia написа:
Кашчей написа:Доколкото знам и ти си родена в комунистическо робство-значи и твоето семе е гнусно, така ли е?

Заядливи чичко, в комунизма съм живяла няколко месеца, за които, учудващо, нямам спомен, така че хич недей се прави на интересен, това не ти е СПАМ темата. 8-)

Питах те дали четеш това, което си написала? Буквално е написано Родените, а не живелите съзнателно, та точно ти не ми се изхвърляй като .. айде да не давам сравнението, което ми е на езика. Вие сами не се усещате доколко комунистическо мислене имате-който не ви играе по свирката няма право на живот. Всички трябва да се съгласяват с вас, защото вие сте единствено правите, ама нцъ-не си познала булка!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 28 окт 2013 18:08

Кашчей написа:Питах те дали четеш това, което си написала? Буквално е написано Родените, а не живелите съзнателно, та точно ти не ми се изхвърляй като .. айде да не давам сравнението, което ми е на езика. Вие сами не се усещате доколко комунистическо мислене имате-който не ви играе по свирката няма право на живот. Всички трябва да се съгласяват с вас, защото вие сте единствено правите, ама нцъ-не си познала булка!
Хората с интелект могат да четат между редовете и са разбрали прекрасно за какво иде реч. Ти нали уж парадираш, че си такъв? :lol:

И точно аз ще се изхвърлям като каквото поискам, не си ти човекът, който да ми казва.
А, и пред "булка" има запетайчица. Също и след "свирката". :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2013 18:26

Laetitia написа:
Кашчей написа:Питах те дали четеш това, което си написала? Буквално е написано Родените, а не живелите съзнателно, та точно ти не ми се изхвърляй като .. айде да не давам сравнението, което ми е на езика. Вие сами не се усещате доколко комунистическо мислене имате-който не ви играе по свирката няма право на живот. Всички трябва да се съгласяват с вас, защото вие сте единствено правите, ама нцъ-не си познала булка!
Хората с интелект могат да четат между редовете и са разбрали прекрасно за какво иде реч. Ти нали уж парадираш, че си такъв? :lol:

И точно аз ще се изхвърлям като каквото поискам, не си ти човекът, който да ми казва.
А, и пред "булка" има запетайчица. Също и след "свирката". :mrgreen:

Цъцъцъ..... като няма за какво да се хванеш се хващаш за..... запетайките. Ми може и да не искам да ги пиша-проблем ли ти е това?

Аз отлично съм те разбрал, но хайде стига с това четене между редовете. Пишеш нещо ясно и не виждам смисъл от иносказателност и четене между редовете. Между другото, аз още очаквам отговор от теб на един въпрос, който ти зададох преди 2 месеца. Ти тогава също не мислеше много, когато написа онази искряща глупост, и явно нямаш разумен отговор на въпроса ми.

ПП-Позволяваш си твърде много обидни епитети и сравнения към хора, които не познаваш и не знаеш нищо за тях. Аз, за разлика от теб, имам съзнателен живот и преди 90-а година, и след нея. Видял съм много повече от теб, но колкото и да не харесвам някого не го наричам престъпник, само защото има различни от моите виждания, още по-малко пък гнусен, мръсен и т.н.-все неща от твоят репертоар.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”