ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Маги Стралска

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Маги Стралска » 04 авг 2016 16:58

soilwork написа:[center]Аз нищо лошо не виждам в това човек да "прогледне " и да си промени позицията след като реализма и обективните факти говорят за това !! Момчето изчакало и си е взело решението....и аз преди бях дистанциран от тази идея с рестарта на ЦСКА, но се видя че друг път няма и бяхме принудени да вземем това решение !! [/center]

но е лошо човек да бъде заслепен.... сичко зависи от гледната точка....

пп.... имаше и друг път.... но разни фенски организации му обърнаха гръб.... и на никого не му пукаше.... за мнението на неорганизираните фенове.... които са болшинство....
Последна промяна от Маги Стралска на 04 авг 2016 17:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2016 16:58

Red Warrior написа:
Tommi написа:
Red Warrior написа:Това беше преди сакралната дата 22.07.17:00 ч. До тогава наистина не беше редно да се припознава и ако се беше оздравило дружеството то щеше да е единственото ЦСКА. Освен това няма нищо общо с това, което съм писал в коментара си. Общо взето ми пръдна на уя. :lol:

Разбрах те. От 22.07. 17:00 часа е твоят клуб, а до 22.07. 16:59 е цитирам "гнусна подмяна" и "менте". :)

Ествествено, че щеше да бъде подмяна, ако се беше оздравило старото АД. Къде тук виждаш непоследователност ми е интересно?

А щом не се е оздравило, вече и "ментето" (цитирам) върши работа? :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 авг 2016 16:58

OOP написа:
Red Warrior написа:
Tommi написа:
Red Warrior написа:Това беше преди сакралната дата 22.07.17:00 ч. До тогава наистина не беше редно да се припознава и ако се беше оздравило дружеството то щеше да е единственото ЦСКА. Освен това няма нищо общо с това, което съм писал в коментара си. Общо взето ми пръдна на уя. :lol:

Разбрах те. От 22.07. 17:00 часа е твоят клуб, а до 22.07. 16:59 е цитирам "гнусна подмяна" и "менте". :)

Ествествено, че щеше да бъде подмяна, ако се беше оздравило старото АД. Къде тук виждаш непоследователност ми е интересно?

По-скоро ми прилича на шизофрения!

Прилича ти понеже си от Сухата река. За мен може да има само един ЦСКА. След като Божков излъга, че ще оздравява (за Ганчев беше ясно, че не иска), остана варианта, който е в момента. НИКОГА не съм казвал, че с АД-то ще умре и ЦСКА. И един въпрос към теб и тебеподобните ти - защо не ходите да се подигравате на Ботев, Локо ПД, Берое, Нефтохимик и Локо Горна, които са конструирани по абсолютно същия начин?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 авг 2016 17:00

Tommi написа:
Red Warrior написа:
Tommi написа:

Менте има когато има и оригинал. Когато оригинала фалира се явява друга фирма, която му изкупува активите и почва с производството на оригиналните продукти.

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 04 авг 2016 17:02

Левскарите като гледам са най-големите ни припознавачи. Ако не бяхме ЦСКА дали щяха да висят тук и по другите форуми и новини? При Велбъжд<=>Локо Пд, Ботев, Берое и т.н. едва ли им е пукало...

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 04 авг 2016 17:04

Red Warrior написа:
Tommi написа:
Red Warrior написа:
Tommi написа:

Менте има когато има и оригинал. Когато оригинала фалира се явява друга фирма, която му изкупува активите и почва с производството на оригиналните продукти.

А това случи ли се или може да се случи?
А, ако не се случи, ще трябва ли пак да си смениш мнението, че е "менте", в смисъл ти си си решил за себе си, но ми е интересно?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 авг 2016 17:05

Аз левскарите ги разбирам. Те искат да НЯМА ЦСКА. Не мога да разбера някои наши фенове, които не разбират каква е ралността. Те гледат на ЦСКА като на котката си, която като умре - умре, а не като безсъмртна идея и дори религия.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 04 авг 2016 17:08

Tommi написа:
Red Warrior написа:
Tommi написа:

Аве, Томиславе, мислиш ли че вие се нещо по-различни от нас или сте нещо повече като манталитет?
Какво само натякваш тука?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 авг 2016 17:17

Red Warrior написа:Аз левскарите ги разбирам. Те искат да НЯМА ЦСКА. Не мога да разбера някои наши фенове, които не разбират каква е ралността. Те гледат на ЦСКА като на котката си, която като умре - умре, а не като безсъмртна идея и дори религия.

Кой те излъга, че всички левскари искат да няма ЦСКА? Аз например искам да има и отново да има вечно дерби. Но не искам вие да ни натрапвате Литекс и да казвате, че този отбор е вечният съперник на Левски и отборът, който ни победи последните 6 пъти при положение, че същия отбор с почти същите играчи преди няма и година напусна терена за да стане ЦСКА-София и хвърли тонове помия върху Левски.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 авг 2016 17:19

koisa написа:
Red Warrior написа:Аз левскарите ги разбирам. Те искат да НЯМА ЦСКА. Не мога да разбера някои наши фенове, които не разбират каква е ралността. Те гледат на ЦСКА като на котката си, която като умре - умре, а не като безсъмртна идея и дори религия.

Кой те излъга, че всички левскари искат да няма ЦСКА? Аз например искам да има и отново да има вечно дерби. Но не искам вие да ни натрапвате Литекс и да казвате, че този отбор е вечният съперник на Левски и отборът, който ни победи последните 6 пъти при положение, че същия отбор с почти същите играчи преди няма и година напусна терена за да стане ЦСКА-София и хвърли тонове помия върху Левски.

Значи според теб ЦСКА е АД-то. ОК! Би ли смесил тогава олиото и водата и да кажеш как да стане това след като АД-то ще фалира до няколко седмици и никой не иска да го оздрави?

Върни се в “Архив”