ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот OOP » 04 авг 2016 16:07

soilwork написа:
1982 написа:
soilwork написа:[center]Да обобщим: ЦСКА е в Първа Лига и започна мачове от първенството ! Друг ЦСКА играещ на Армията няма -няма и да има !!!![/center]

Колко пъти я напишеш тази лъжа, толкова пъти ще ти извадя фактите. :mrgreen: :mrgreen:

[center]Аз не виждам нищо смущаващо в една търговска операция извършена от цесекари !!! Хванали сте се за този търговски регистър и го размахвате като няква "индулгенция" .....носете си кръста "оздравители " !!!![/center]

Кръста ще си го носите вие фенове на Литекс "корекция" ЦСКА-София
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 авг 2016 16:08

[center]Унищожителен Джеки: Аз ЦСКА на село не искам! Имам си го в града![/center] Големият капитан на ЦСКА Георги Димитров-Джеки даде специално интервю за „Тема Спорт”, след като близо година пазеше мълчание по въпросите, свързани с клуба. [center]Изображение[/center] „Умишлено си мълчах, защото всеки си извърташе нещата, както му е удобно. „Тема Спорт” е от малкото изключения и затова говоря с вас. Позицията си я казах още преди година – аз не приемам ЦСКА да играе по селата. Сега си има клуб, който е в А група, в София, и друго не ми трябва да знам. Подкрепям го и това е”, каза Джеки.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 04 авг 2016 16:10

suni написа:
1982 написа:
soilwork написа:[center]Да обобщим: ЦСКА е в Първа Лига и започна мачове от първенството ! Друг ЦСКА играещ на Армията няма -няма и да има !!!![/center]

Колко пъти я напишеш тази лъжа, толкова пъти ще ти извадя фактите. :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

Що си мислиш, че на некой му дреме за твоите фотографии? :lol: Премествам с го... Айде пак... :mrgreen:

Сунайчо като те гледам вече ти е трудно и да си го преместиш, па камо ли да различиш фотография от официален ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР! Деменцията те тресе яко а
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 авг 2016 16:12

soilwork написа:[center]Да обобщим: ЦСКА е в Първа Лига и започна мачове от първенството [/center]

Как става така,че нов отбор има право да играе в първа лига?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 авг 2016 16:13

И Георги Димитров стана "припознавач" ;)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 авг 2016 16:16

Alexx написа:
soilwork написа:[center]Да обобщим: ЦСКА е в Първа Лига и започна мачове от първенството [/center]

Как става така,че нов отбор има право да играе в първа лига?
[center]Върни се назад и чети...явно се явяваш неподготвен! Тук безплатни уроци за "оздравители" няма !!![/center]

venom

Мнениеот venom » 04 авг 2016 16:17

soilwork написа:[center]Унищожителен Джеки: Аз ЦСКА на село не искам! Имам си го в града![/center] Големият капитан на ЦСКА Георги Димитров-Джеки даде специално интервю за „Тема Спорт”, след като близо година пазеше мълчание по въпросите, свързани с клуба. [center]Изображение[/center] „Умишлено си мълчах, защото всеки си извърташе нещата, както му е удобно. „Тема Спорт” е от малкото изключения и затова говоря с вас. Позицията си я казах още преди година – аз не приемам ЦСКА да играе по селата. Сега си има клуб, който е в А група, в София, и друго не ми трябва да знам. Подкрепям го и това е”, каза Джеки.

Защо така бе, Джеки? Не ти ли се иска и теб само да мрънкаш по цял ден като някои хора:
-Мрън, мрън, мрън, Литекс, мрън, мрън, мрън, Етрополе, мрън, мрън, търговския регистър, мрън, мрън, мрън, "истинския ЦСКА"!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 авг 2016 16:25

Най-смешно е, че някои от оплаквачките на ЦСКА защитаваха пернишките боклуци в този форум. Същите, които ни доведоха до умишлен фалит. И сега абсурда на абсурдите е, че искат някой (но не те естествено) да им плати масрафа, защото няма да сме аФтентични. Е това к'во е, ако някой може да ми каже? :x
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 авг 2016 16:29

[center]Валентин Илиев стана спортен директор на ЦСКА 1948![/center] Валентин Илиев прие предложението на ФК ЦСКА 1948. Бившият защитник ще бъде спортен директор на клуба, съобщава Канал 3.

Той ще има пълна власт върху спортно-техническата част, свързана с клуба. Илиев няма да взима заплата за работата си в тима, който ще участва в "А" окръжна група. [center]Изображение[/center] От клуба ще обявят утре кой ще бъде новият треньор на отбора, както и състава, който ще играе в "А" областна група от септември.

Първата тренировка на тима е насрочена за понеделник от 18 часа на стадиона в столичния квартал Обеля. [center]Успех на всички ,които са решили да подкрепят този отбор!![/center]

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 04 авг 2016 16:35

Проблема за голяма част от феновете на ЦСКА не е автентичността и морала, а това че ГГ по най-левашкия начин направи така че клуб с име ЦСКА - СОФИЯ да претендира че е ЦСКА.
Ако беще преименувал София 2010 или Септември едва ли някой щеше да му пука, но той преименува Литекс само и само веднага да се играе в прословутата ППЛ и да се направи на големия играч, но на този свят безплатен обяд няма и вечно ще си гледате снимките на търговския регистър и ще се оправдавате.
От друга страна всеки има право да се самоопределя и никой не може да съди никой че е фен и подкрепя ЦСКА - СОФИЯ, но не е редно да нареждате на инакомислещите червени, на лилавите, на буферите , на канарите как да ви наричат и за обединение на кои отбори да ви смятат.

Върни се в “Архив”