Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
YELLOW-BLACK
Контакти:

Re: Сектор "Б": Левски е световноизвестнен клуб, просто е №1

Мнениеот YELLOW-BLACK » 15 апр 2009 12:48

Gaidara написа:Абе тия съдии големи престъпници - всички срещу Левски свирят. Цяла България видя на мача с Локо Сф как съдията се подигра с труда на момчетата - поне половината отбор на Локото тичаше с превишена скорост по терена, а съдията се направи на сляп и им спести дори и жълтите картони. Камбуров направо си търсеше червен - как така ще се осмели да вкарва на отбора на народа! Да не говорим че на няколко пъти имаше футболисти на Левски в наказателното поле на Локото , и съдията отново си затвори очите и не свири дузпа. Престъпник!!! Световната конспирация срещу Левски я има - видя се и в този мач!

Предлагам .. когато Лефски играе в Европа .. ( той играе само по 1 мач така че .. не играе много ) да свири съдия Българин .. а всяка седмица когато играе в БГ да свири чужденец ? Всички сте съгласни нали ..
БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Сектор "Б": Левски е световноизвестнен клуб, просто е №1

Мнениеот sedem_!_dva » 15 апр 2009 12:55

eMs1 написа:ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа......бях изписал целия прозорец с подробен отговро, но без да искам дадох back и всичко замина.........

Нямам сили да обяснявам пак подробно какво бях написал (за всеки ваш мач сравнен с някой наши, умаловажих ви успехите ;) и т.н. ), но мисълта ми беше, че и двата ни отбора са слабаци в Европа и няма смисъл да спорим.....ние нямаме класиране на пролет от незнам си кога......вие нямате победа от горе-долу 3 години.......ЗАКАКВО СПОРИМ ??

Съгласен съм с теб и двата отбора са слаби, а не само те, а и всичките ни представители. Ама нали трябва така да си пишем нещо все пак. :D Да си мислим, че и ние виждаме нещо от Европа, а истината е че сме далеч от там.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Дадоха Литекс - Левски на герой на Слави Трифонов!

Мнениеот smash_the_reds » 15 апр 2009 13:12

Ticha написа:Аз пък имам добро мнение за него като съдия. И за жена му също! :lol:

Я дай снимка на жена му.Как се казва тя?
Изображение Изображение

ronaldo200
Контакти:

Re: Треньор на Левски-идеи

Мнениеот ronaldo200 » 15 апр 2009 16:06

според мен и стефан грозданов е добър вариант

shammi
Контакти:

Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *

Мнениеот shammi » 15 апр 2009 17:21

lioliljon написа:Ами с Вили Вуцов какво стана? Всички помним злополучния мач с Бате, обаче помните ли че въпреки загубата бяхме поне с 2 класи над белорусите, едва ли? Но така беше! Бяхте ли тогава на този мач, след края на който се скандираше "ОСТАВКА"? Аз бях, и не виках оставка - защо? Та нали това е европейският начин треньорите да бъдат оставени да си вършат работата.. Аз съм на 100% сигурен, че ако Батков беше оставил Вили да си свърши работата до край - сега всички щяхме да се радваме на поредното ни влизане в групите, НО какво стана? - Батков е най-големия страхливец, който някога съм виждал, защото когато сектор Б искаше оставката на Вили, се скандираше и още една оставка + к*рво и т.н. по адрес на собственика. И за да укроти страстите и негативите и към него, той прекоси демонстративно целия терен за да уволни Вуцов - е това не е ли страхливец?
Не искам никой да ангажирам с мнението си! Но нали искате левскар,който да милее за отбора - е, имахме го и го изгонихме- не му се даде шанс да разкрие идеите и качествата, които смея да твърдя ги има! Пък нищо- нека бъде смешник и истерик в очите на чорбарите, но за жалост не те, а ние го предадохме- сектор Б: "оставка"...

Е най - накрая някой да бъде обективен. Въпреки, че е много екстравагантен и истерик смятам че Вуцов е един успешен треньор. Какво стана с Калиакра, когато Вили Вуцов я взе?!??? И какво стана с мача Левски ЦСКА - точно първия мач на Вуцов като треньор. За мен основна грешка на Батков беше, че го смени в най - неподходящия момент. И въпреки това, когато Вуцов отиде да гледа Андерлехт с БАТЕ той бе единственият който каза, че предпочита Андерлехт за противник, че БАТЕ е сериозен отбор. Вуцов беше предупредил футболистите да пазят най - много голмайстора /не му помня името/ за мача с БАТЕ тук. И пак човека постъпи достойно и не коментира как и защо са го уволнили. Наистина трябва да мине един педагогически курс "Как да се държим в обществото", но определено е на светлинни години пред Велев и напоследък като гледам е по - добър от Мъри.....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

shammi
Контакти:

Re: "Смъртни присъди"

Мнениеот shammi » 15 апр 2009 17:24

INZAGHI_99 написа:Кой да е президент на ЛЕВСКИ ли ? на прима виста Васил Божков ( а сега ме плюйте, човека е потомствен Левскар- като изключим синчето му)

Ей душицо та Божков вече няма пари за пране и съвсем не е футболен човек....

shammi
Контакти:

Re: Стартов състав !

Мнениеот shammi » 15 апр 2009 17:25

blue_zara написа:1. Сърмов би вършил много работа като чист дефанзивен халф, халф, който играе близо до защитата и разбива играта на противника.
3. В този отбор Тасевски е човека, който играе на позиция "Бардон" и точно тук му е мястото, зад нападателите, а не до защитата. Вярно, че в някои мачове излиза полузаспал, но докато намерим новия Бардон, той е.

е точно това имам предвид

m174ka
Контакти:

Re: Стартов състав !

Мнениеот m174ka » 15 апр 2009 18:26

Според мен ни трябват поне 2-3 халфа, след Боримиров и Ричард ние не сме имали халфове затова Левски не върви, това е проблема

levski_777
Контакти:

Re: Истинскят Левскар - верен до край!

Мнениеот levski_777 » 15 апр 2009 20:04

Най-накрая една свестна тема за ЛЕВСКИ. ВСИЧКИ сте прави, че трябва да подкрепиме отбора дори и в най-трудните моменти, дори и да падаме, дори и да правиме равни, защото Левски си е отбор с история, с фенове които са най-големите.
А ЗА ТИЯ 3ма 4ма кадето писаха некви тъпи фафли да земат да се махат от форума НА ОТБОРА НА НАРОДА ---> ЛЕВСКИ.
ONLY LEVSKI :)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Десет Чорнигодини стигат

Мнениеот L_Messi » 15 апр 2009 20:29

Позволявам си да споделя една статия на Асен Спиридонов за Левски. Статията е копирана от "***".
http://www.***.eu/exclusive1810.html

Десет Чорнигодини стигат

Целият модел на управление, олицетворяван от Тодор Батков, е напълно изчерпан и води Левски само надолу
Вече трета година по това време футболният отбор на Левски предоставя достатъчно материал за сериозни анализи, в които журналистите могат да проверят своята обективност, прозорливост, познаване на играта и на законите, по които тя се развива у нас. През 2007 споделих мнението си за очевидния застой в представянето на сините и бoксуването на Станимир Стоилов като треньор на онзи тим. През март 2008 без никакво вътрешно смущение квалифицирах като трагичен новосформирания състав и си позволих крайната теза, че в него няма бъдеще. Тези и други коментари на тема "Левски" съм писал със самочувствието на добър познавач на историята на клуба, без претенции да бъдат възприемани като последна инстанция, без себичното авторско желание прогнозите ми да се окажат верни. Има кой да публикува програмни статии за правилния треньор, каква да е трансферната политика, с колко халфа и по каква система да се играе и т.н.

Сега няма да се връщам към 2006, 2007 или 2008 година, защото това е минало, казаното е казано, написаното е написано, натрупали са се нови резултати, събития, впечатления. В "Левски" все така се скандира за европейски модел, за международни перспективи, за шампионски намерения и нови предстоящи пролетни походи в евротурнирите. Нека тогава да поговорим за близкото бъдеще на сините, но с футболен език. Понеже на "Герена" от две години и нещо куца предимно футболът. Новият терен, таблото, общежитието, тренировъчните игрища наистина са европейски крачки, които не може да бъдат отречени на клубното ръководство. Но осветлението, параклисът и Баждеков не вкарват головете, не комбинират, не бранят вратата, не печелят точки и купи. Правят го наличните състезатели, подбрани и подготвени от спортнотехнически щаб. А в този отбор си партнират няколко много слаби футболисти, с още повече посредствени и двама-трима добри, от които половината нямат желание да се подвизават занапред със синята фланелка.

По-страшна от наличното качество в "Левски" е тоталната липса на спойка, на колектив, на онова допълване, което тушира персоналните недостатъци и извежда на предна линия положителните страни на отделните играчи. В тежка заблуда е всеки който вярва, че Минев, Гаджев, Сърмов, Зе Соарес, Ники Димитров и Георги Христов някога ще се сработят на терена и заедно с Бензукан, безизразния Тасевски и вечно контузения Кръстовчев са обречени да възродят левскарския дух и традиция. Не по-малка е заблудата, че големият проблем в случая е липсата на подходящ треньор. Изброената по-горе компания, към която засега се числят и Живко Миланов, Бистрон, Вагнер и Миро Иванов, притежава неспасяеми индивидуални и ансамблови дефекти и не дава шансове на никой специалист да се справи радикално по-добре от Стоилов, Вуцов и Велев. Впрочем, на този етап изобщо не искам да задрасквам възможността "Левски" да се бори за титлата, въпреки че Купата на България и почетно второ място в "А" група биха били предостатъчни за класата на настоящия отбор. Шампион или не, синият тим в този си вид отново ще бъде разкрит в края на лятото с трети пореден нулев сезон в Европа.

Изминаха точно 10 години откакто Томас Лафчис предаде властта и клубът навлезе в епохата "Чорни". В този период сините имаха своите големи постижения и на спортното поле, и в организационен аспект. В момента обаче на стадион "Георги Аспарухов" няма звезди, няма надеждно звено от собствени юноши, няма добри трансфери и в двете посоки, не останаха и много пари. Целият модел на управление, олицетворяван от Тодор Батков, е напълно изчерпан и води "Левски" само надолу. Дойде време за оттегляне...

Върни се в “Архив”