Irish stout написа:Raoul_Duke написа:Irish stout написа:Raoul_Duke написа:Жалко, че тия платени глупаци не окупираха докато аз бях студент, голямо шоу изпускам

Платените глупаци са от другата страна. А ти си бил студент в Барековата школа на ибрикчиите.
А ти за "преводач на повикване" в кой университет си бил? В индийския, дето ви приемат по лилавия цвят на венците?
Ето ти ги платените глупаци -
http://www.youtube.com/watch?v=VDK5tG5SWnc50 кинта на калпак от Боко. Питай Велин Нежния или Насьо Узунов и теб ще те уредят.
Малкия, за платени хора говори този, който ползва такива похвати. В случая, това са тези, пред които сте заели стойка Г.
Интересното е, че идеологическите похвати на ДС и БКП за залегнали успешно във всяка ваша проява като футболна публика. Житейската практика доказва, че нормален човек комунист няма как да стане.
Там, където съм учил, хората са мислещи. Не са златотърсачи като вас - на който даде парата и веднага сменяте резбата.
От 23 години свалям комунисти от власт и би трябвало да имам да взимам пари със задна дата. Дават ги обаче само позитанчетата. А вие, когато ги взимате, не си давате сметка както предавате. Само пара да има и майка си и баща си ще продадете. В кръвта ви е. Чак е страшно.
Футболните пристрастия не трябва да се смесват с политиката. Това, че даден човек прави за вас нещо, не означава, че генерално това е добре за държавата. Надявам се да го проумееш, а и не само ти. Големи хора сме, за глупости винаги има време, ама когато трябва да се действа с мисъл за бъдещето, глупостите трябва да останат на заден план.
Стойка "Г" - когато Гергов щеше да ви взима, от "гаден свинар и комунист", стана "г-н Гергов".
Стойка "Г" - когато Марешки правеше списъци преди изборите и ходехте да се вписвате с имена и ЕГН-та.
Стойка "Г" - когато ви плащат по 50 лева, за да протестирате и ви водят организирано на магистралата с пари, осигурени от местните функционери на Герб.
Последният абзац на поста ти се различава коренно от неговото начало, затова съм пред дилема дали да ти отговоря подобаващо, като на индиец, или като на нормален човек. Последното пък се обезсмисля още като прочета, че във всеки твой пост присъстват думи като "комунисти", "червени боклуци", "партизани" и т.н. Опитай се да измислиш някоя нова дума, консултирай се с бившите ти "мислещи" колеги, от които явно ти не си. Олекваш с речник от 100 думи.
На мен, "дисиденте", дядо ми е бил държан години наред по затворите, от същите долни комунисти, които мразя толкова, колкото и ти дори не мразиш! Винаги съм гласувал против тях на избори и през 90-те също не съм напускал барикадите и площадите. Така че не ми говори с поучителен тон за комунизма и неговите грозни страни, защото за тях знам повече от теб и то от личен(семеен) опит. Точно по същата причина не искам да ми говориш и за "розовото бъдеще", което следва след това управление, защото ако надскочим клубните пристрастия(знам те и знам, че за теб това е НЕВЪЗМОЖНО), е ясно на всеки трезвомислещ, че това/тези, които дебнат в засада властта, са много по-страшни. Няма по-голям комунист от мутрата, който ходеше постоянно да лиже гъза на най-големия фанатик-ислямист - Ердоган. Няма по-голямо зло от Прокопиевия "Реформаторски" блок, в който е събрана жадна за власт на всяка цена ПАПЛАЧ. Паплач, в чиито редици е и "алтернативното ДПС" на Касим Дал и Исмаилов, зад които стои отново Ердоган и държавата Турция. Същите, които изгониха като кучета българските журналисти и оставиха турските, когато имаха среща с онова мекотело, т.нар. "президент". Не ми говори, че тези са "бъдещето на България", защото това са аблолютни глупости! Въпреки ЛИЧНИТЕ причини, които имам, за да мразя комунистите, никога не бих подкрепил подобни антибългарски формирования, спонсорирани незнайно откъде и незнайно защо. Ясно е само, че работят и ЩЕ работят (ако им се даде възможност) против България. Това е нещо, зад което няма да застана!