Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: За или против наказания за хванатите с допинг?

Мнениеот msm » 16 яну 2012 16:57

Синя Гордост написа:
msm написа:И за какво точно да го съдят. Има ли обявени нанесени щети? Има ли наказания за играчите и клуба? Какви права да търсят? Ами нека да говори бре,кой го спира? От ЦСКА ясно изразиха желанието си за това, да каже каквото има да казва. Май вашите комплекси са толкова големи, че в омразата си не можете да подредите нещата по хронология на действията. Чудя се , защо не са ги наказали още преди да са установили наличието на допинг!

Щом казваш ,че няма нанесени щети ,твоя си работа.Според мен има нанесени морални щети ,уронва престижа на клуба бе,аланколу,за теб това малко ли е или ти дреме на дедовия и не е подсъдимо ?А и той "си призна " в едно хвъркато листче,което само по себе си може да се опитат поне да го съдят,но явно някой го е страх да не излезе цялата истина наяве, ама сте толкова замъглени ,че чак ставате жалки като си мислите ,че само докторът е виновен и сте свикнали всичко да ви се разминава.А сте направо смешни като ви гледам как се опитвате от 9 кладенеца вода да донесете .Много обичам да ви гледам цирка :lol:

Хей, успокой се малко, че ще вземе да ти се пукне жлъчката от злоба. И какъв ти е на теб проблема, че си се загрижил за престижа на ЦСКА? Изобщо знаеш ли какви са отношенията в ЦСКА между собствениците, треньорите, докторите и играчите? Това, че си е признал непременно ли го качва на бесилото? Този доктор е работил години на армията, и малко или много си е създал някакво отношение към него. Направил е грешка и ще си понесе наказанието , както и футболистите. А дали ще имат някакви претенции към него от ЦСКА , могат да си го решат само те. Морала в живота не е непрменно да очерниш някой и да го закопаеш в земята, а да подадеш ръка на падналия. Но, явно това във вашите среди е нещо непонятно! Омраза и наказание до дупка са ваш приоритет. Не те знам, за каква истина говориш, след като всичко е ясно. Доктора е дал препаратите, футболистите са ги изпили и при проверката са открити. Сега си чакат наказанията, както футболистите така и доктора. От ясно по-ясно! Май твоята глава е доста замъглена, след като ама нищичко не асимилираш, както в създалата се ситуация, така и какво пишат хората тук. Ще взема да си помисля, че редовно ходиш до офисите на фен клуба до гимназията! ;)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 16 яну 2012 17:03

Вече не знам, какво да мисля за тази история с допинга. Коста Стоянов беше най-слабия ни футболист през сезона и заради него загубихме сумати точки. Не разбирам, как играч взимал стимуланти ще се представя толкова зле. Или не е знаел наистина или е доста глупав футболист. За Трифонов важи същото. Не вдигна формата си и на милиметър, дори напротив. Мъчно ми е за Тошко Янчев, защото такъв всеодаен играч, като него не заслужава подобен край на кариерата. За него съм сигурен, че не е взел нещо нарочно, просто няма смисъл да се дъни баш накрая. Отностно наказанията съм обеден, че няма да им се разминат. Въпроса е, колко ще са тежки и ще има ли шанс да играят това първенство. Все пак, каквото и да стане смятам, че отбора няма да загуби от силата си. Повече ме притесняват трансферите на титулярните ни играчи, за които четеме всеки ден. Заместници на хванатите с допинг имаме, но на продадените трудно ще се намерят. Дуци говори някакви великански приказки, но аз все повече не му вярвам, като гледам, как се развиват нещата в отбора.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 яну 2012 17:48

BLUE CHAMPIONS написа:Прочети си 10 пъти наглас червения текст и премисли какво ще напишеш в следващия си пост.

Прочетох 10 пъти червеният текст. Опитвам се да си спомня дори 1 наказан клуб в цялата история на футбола, след като негови играчи са били хванати с допинг. Опитвам се да се сетя и за поне 1 футболист, наказан за 2 години. Дори откровен наркоман като Муту, който беше заловен с кокаин(забележи), беше наказан за 7 месеца. Туре беше хванат със същото вещество, като при тримата ЦСКАри и беше наказан за 6 месеца.
Кажи ми, така в твоя типичен обективен стил - на какво от горе очакваш 2 години наказание за играчите, както и наказание за отбора, след като в историята няма нито наказан футболист на 2 години, нито пък има наказан клуб? Освен, разбира се, че цитираш единственият по-обективен от теб човек на тая земя - Владимир Зарков?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 яну 2012 17:51

vaskonti написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Прочети си 10 пъти наглас червения текст и премисли какво ще напишеш в следващия си пост.

Прочетох 10 пъти червеният текст. Опитвам се да си спомня дори 1 наказан клуб в цялата история на футбола, след като негови играчи са били хванати с допинг. Опитвам се да се сетя и за поне 1 футболист, наказан за 2 години. Дори откровен наркоман като Муту, който беше заловен с кокаин(забележи), беше наказан за 7 месеца. Туре беше хванат със същото вещество, като при тримата ЦСКАри и беше наказан за 6 месеца.
Кажи ми, така в твоя типичен обективен стил - на какво от горе очакваш 2 години наказание за играчите, както и наказание за отбора, след като в историята няма нито наказан футболист на 2 години, нито пък има наказан клуб? Освен, разбира се, че цитираш единственият по-обективен от теб човек на тая земя - Владимир Зарков?

Захари Димитров от Берое и едно момче от Локо (София) бяха наказани за 2 години. Има и доста други примери за играчи, изгорели за толкова време, просто не ми се търси. А иначе за клуб, наказан заради допинг, аз също не се сещам :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 яну 2012 18:02

vaskonti написа:

Васко,тук наистина не си прав.Не мога да ти кажа точно името,но има футболисти с по дълго наказание.Не съм сигурен дали и Муту не бе наказан за повече,но обжалва и му намалиха наказанието.За липсата на наказан клуб си прав,но това не значи че няма да сме първия.През 2008-ма не само ние бяхме с финансови проблеми,но само ние го отнесохме,като заради идеята бяха направени един куп нарушения.Обстановката много ми напомня за тогава.Същия медиен вопъл,същия натиск,а ние продължаваме да вярваме,че не може да бъде направена такава простотия!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 яну 2012 18:31

vaskonti написа:

На какво отгоре ми опонираш на мен само не мога да разбера,защото съм левскар,защото съм провокатор...или защото имам нещо общо с централата на МОК в Нион :roll: Ако Дисциплинарната комисия на БОК наложи по-малки санкции от две години (това е минимума при подобни провинения) за Румен Трифонов, Тодор Янчев и Костадин Стоянов, -тук какво пише? ПИТАМ? От Нион има предупредителна нота към нас ! Елементарния ми въпрос беше към двадесетината човека гласували против, какво ще кажат по този въпрос? или после пак ще има рев за ощетяване от "синьото БФС" .Какви обеснения искаш още от мен- човек, който единствено иска спазване на всякакви норми и правила и нищо повече!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 яну 2012 18:42

Много си тъп Саше ! Ти освен да се заяждаш и провокираш друго в този форум не правиш/имам предвид раздела ЦСКА/ .
Лично ли ти се обадиха че има директива от Нион да са по 2 години наказанията ? В правова държава където законите са доста стриктни като Англия ,наказват футболист за 6 месеца и то при положение че е пил нещо на своя глава,а ние тука знаем не знаем за какво става въпрос само ревем .Има време като излезнат решенията за наказания тогава ще дискутираме .Сега само си чешеш егото и се опитваш да се правиш на оборотен !
Спри се ,радвайте се на "руските" милиони и не се занимавай с ЦСКА.Заядливо провокаторче !

А оня другия Бадбой ,и тои да не се прави на оборотен ,как и по какви закони и укази ще ги накажат .Като много знаете и разбирате кажете ми за наказани спортисти и отбори през последните 20 -години в България които са наказани точно по закона който са нарушили.
Последна промяна от percival на 16 яну 2012 18:45, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 яну 2012 18:44

percival написа:Много си тъп Саше ! Ти освен да се заяждаш и провокираш друго в този форум не правиш/имам предвид раздела ЦСКА/ .
Лично ли ти се обадиха че има директива от Нион да са по 1 години наказанията ? В правова държава където законите са доста стриктни като Англия ,наказват футболист за 6 месеца и то при положение че е пил нещо на своя глава,а ние тука знаем не знаем за какво става въпрос само ревем .Има време като излезнат решенията за наказания тогава ще дискутираме .Сега само си чешеш егото и се опитваш да се правиш на оборотен !
Спри се ,радвайте се на "руските" милиони и не се занимавай с ЦСКА.Заядливо провокаторче !

А оня другия Бадбой ,и тои да не се прави на оборотен ,как и по какви закони и укази ще ги накажат .Като много знаете и разбирате кажете ми за наказани спортисти и отбори през последните 20 -години в България които са наказани точно по закона който са нарушили.

Сега очаквай да се видиш изтипосан в темата за оплакване към модераторите ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 яну 2012 18:47

Ако съм нарушил правилата няма проблем ,поемам си наказанието .Но не знам кой от двамата е за наказание с неспирните си провокации и заяждания !
Като не можеш с думи е най-лесно да се разревеш и някой да те защити .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 яну 2012 18:54

Съжалявам ,но нито сте способни да водите нормален диалог, а и съм последния, който ще мисли за вашата нервност и неадекватност.
Живейте си в измисления свят...със здраве!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”