Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот Parmalat » 31 дек 2011 13:19

BLUE CHAMPIONS написа:
Parmalat написа:Оцелил съм я.Вашата звезда се завръща от отбора на Мъриню в България макар и да е в друг отбор. :)

Оцелил си дедовия! Какво е общото на тази новина с трансферите на Левски?!?

Дедовия ти може да си уцелил и нещо повече да си правил,но за щастие аз съм го пропуснал.Общото е, че отново Берое ви прецака за футболист.Така беше с португaлчето Дияс така е и с Ричард.Преди да отиде в Анортозис го искахте!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: От Левски искат звездата на Черноморец - Жужу безплатно

Мнениеот hristo1306 » 31 дек 2011 13:20

Parmalat написа:
Bourgas написа:
Parmalat написа:От Черноморец също са поставили условие за да премине Жужу в Левски.1 милион евро ,99% от следващ трансфер+ Пламен Илиев и Владимир Гажев.

То тия двамата нямат продаване, аз и в други теми съм казвал, не знам какво му харесват всички на Пламен Илиев, посредствен вратар :) Иначе продадт ли ги по тази схема и аз съм навит да вземат Жужу :mrgreen:

Е нали най-добрият вратар в А група Стоян Колев има нужда от резерва.Пламен Илиев идеално ще играе тази роля,а Гаджев ще замени Кишишев в халфовата линия.Нищо друго качествено не виждам в Левски което да вземем.Всички други играчи са под нивото на нашите. ;)

Пармалат, да вземем само психоложката им другите са куци коне !

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 31 дек 2011 13:31

Ебати скуката. Тука за едно "жълто" предположение се изписаха 5 страници. :lol:
Изображение

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 31 дек 2011 13:33

шивача на 31 Дек 2011 11:47

Santiago Munezz написа:

POPCORN написа:
Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава..някой да ви е карал да го взимате?То и Калво беше големият футболист от Жарселона и тн пък го видяхме каква стока е.Ако искате за вас да направим ново правило, като не се наложи футболиста отборите да си го взимат обратно и да ви връщат парите?

А за вас да направим правилото взимаш и ако искаш плащаш,ако неискаш не плащаш :?:

ЦСКА си плаща като поп, може да забавя, но плаща и то с лихвите, справка- 2 400 000лв на Сливен за 4-ма футболисти.

....Но отбора вече е в Б група......

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 31 дек 2011 13:35

Хора с такива тъпи информации от *** и вестниците тоя сайт може да стане и по зле от спортала даже. Няма смисъл от такива теми да не говорим че 80 % от статиите са глупости
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 31 дек 2011 13:35

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0vesDcTXt1I&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube] :)
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 дек 2011 13:38

Parmalat написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
Parmalat написа:Оцелил съм я.Вашата звезда се завръща от отбора на Мъриню в България макар и да е в друг отбор. :)

Оцелил си дедовия! Какво е общото на тази новина с трансферите на Левски?!?

Дедовия ти може да си уцелил и нещо повече да си правил,но за щастие аз съм го пропуснал.Общото е, че отново Берое ви прецака за футболист.Така беше с португaлчето Дияс така е и с Ричард.Преди да отиде в Анортозис го искахте!

Ти не разбра ли, че тази новина изобщо не е свързана с трансферите на Левски през зимния трансферен прозорец на сезон 2011/2012? Покажи ни някаква статия, в която е споменато, че искаме да се подсилим с Ричард за ПРЕДСТОЯЩИЯ ПРОЛЕТЕН ПОЛУСЕЗОН.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 дек 2011 13:39

ntodorov написа:....И понеже още съм обладан от Коледни чувства и предпразнично настроение не искам да завършвам един от последните си поустове за тази година със строгостта на фюрер...

Führer weiß.... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
anro
Контакти:

Re: Това се казва нахалство !

Мнениеот anro » 31 дек 2011 13:42

шивача написа:
Кашчей написа:
Синя Гордост написа:А май от Панчарево бяха тези ,които измислиха нови правила за покупко-продажба на играчи. Взимаш и ако ти е кеф плащаш,ако ли не ще се размотаваме по съдилища няколко години,нищо ,че някои отбори ги закриха заради това нещо.

Други пък се снимат с играч, като ново попълнение, даже и фланелка с номер му дават, а после го връщат levski/posting.php?mode=quote&f=1&p=2791519#обратно 8-)

Да допълня. Хем го връщат, обаче контузен и му носят багажа в онези черни торбички за боклук, като го захвърлят във фоайето на хотела, естествено и без да се обадят, щото мтел е скъп оператор ;)

забрави за филийката хлебец :)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 31 дек 2011 13:55

Parmalat написа:Дедовия ти може да си уцелил и нещо повече да си правил,но за щастие аз съм го пропуснал.Общото е, че отново Берое ви прецака за футболист.Така беше с португaлчето Дияс така е и с Ричард.Преди да отиде в Анортозис го искахте!

Как ще са ни прецакали за Ричард, след като не го искаме ?

Върни се в “Архив”