Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rbs

Re: Полузащитата

Мнениеот rbs » 23 юли 2011 18:21

Можем да вземем Тасевски или Гаджев от подуене.Мисля че са готови да си плащат за да играят истински футбол на Армията.. :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

g3_ev2
Контакти:

Re: Полузащитата

Мнениеот g3_ev2 » 23 юли 2011 19:09

Предлагам, ако Маркиньос напусне и Милен я закъса за плеймейкър, да се обърне към неволята (Димитър Пенев в случая). Чичо Митко все ще намери някой от поредицата си млади таланти, която, докато е жив и здрав, няма да секне.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Полузащитата на ЦСКА

Мнениеот captain_drifuss » 23 юли 2011 20:23

Станислав Костов играе на същия пост, както и Зику, мисля, че няма какво да го мислим, имаме достатъчно добри халфове!

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 23 юли 2011 22:00

Ще намери чичо ти Пенев - Тези от Средната земя :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 23 юли 2011 22:31

Галчев по-добре да се върне към бившата си професия - да бърка бетон.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Расате
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот Расате » 25 юли 2011 10:51

Не е страшно, че продаваме Марко ;) Той даде каквото можеше на отбора, игра доста години при нас и е на възраст, когато това може би е правилно решение! А продажбата му става в момент, когато имаме млади момчета като Станислав Костов, Томи Костадинов, Карачанаков, Якимов, а взехме и опитни офанзивни футболисти като Зику и Мораеш и така по един или друг начин ще успеем лесно да го заместим в отбора. Смятам, че младите чакат шанса си за изява и така ще е имат много повече възможност да се изявят - аз приветствам това, защото наистина смятам, че изброените по-горе могат да се превърнат в новите звезди на отбора!!!
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 юли 2011 11:10

rsk написа:Галчев по-добре да се върне към бившата си професия - да бърка бетон.

Ами ако Галчев трябва да бърка бетон представям си Иво Иванов, Иса, Минев и другите в сини екипи какво трябва да правят.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот Udoji90 » 25 юли 2011 11:29

Успех на Маркос в Анортозис. Това е крачка напред за него, тъй като в Кипър футболът се развива сериозно. През есента на 2010 г. той вкара много важни голове и съм му благодарен, защото не се знае на кое място щяхме да сме в края на първия полусезон, ако не беше бразилецът. Това обаче сякаш му беше таванът в ЦСКА и след като има вече по 1 титла, Суперкупа и Купа с отбора, може да е спокоен, че е спечелил всичко, което може да се спечели у нас. Този играч с типичното си непостоянство беше обект на най-различни емоции на публиката, които варираха от пълната неприязън до абсолютна почит - може би точно в това беше чарът на Маркос. Аз поне винаги съм го харесвал като играч, но сега съм съгласен да заиграе в чужбина, защото в ЦСКА вероятно щеше да е предимно резерва в присъствието на Зику, а има и доста млади играчи, които могат да заемат неговата позиция на терена. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 юли 2011 14:57

stannn написа:
rsk написа:Галчев по-добре да се върне към бившата си професия - да бърка бетон.

Ами ако Галчев трябва да бърка бетон представям си Иво Иванов, Иса, Минев и другите в сини екипи какво трябва да правят.

Иса и Минев не са в "сини екипи",така че могат да правят каквото си поискат.Или каквото им кажеш да правят. :roll:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 юли 2011 15:03

deepblue1963 написа:
stannn написа:

Иса и Минев не са в "сини екипи",така че могат да правят каквото си поискат.Или каквото им кажеш да правят. :roll:

[offtopic]Играеш ли белот? Ако да, предполагам, че на всяка обява на противника ти задължително си контра, без значение дали имаш карти или не?[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”