Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Сега Гонзо ще се нахвърли ли на Мъри или и той е Сулю и Пулю

Мнениеот Yoda » 10 мар 2011 19:00

tani написа:Мъри може да е всякакъв но вкара Левски в шампионска лига,а тия двамата (Гонзо и Ясенчо) няма до никъде да ни докарат.От 100 км. се визжа че Левски нищо не играе,но те се величаят и тоя им бил крив оня това им попречил.

верно е, че Левски нищо не играе :) Знаят го АИК и Калмар /Швеция/ , Гент /Белгия/, Лил /Франция/, Спортинг /Португалия / , които ни сърбаха попара през последните 5-6 месеца ......... През това време феновете и ритнитопковците на селските ни клубчета гледаха мачовете на Левски по телевизията и си мечтаеха един ден да са като тях и там ...... :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 10 мар 2011 19:01

cska - maina написа:Защо отхвърляш Литекс и националния, само две имена ще ти споделя- Ники Михайлов и Живко Миланов! Ама това важи за 100% от клубовете в бг. Иначе си прав за суля и пуля ;)

Значи Михайлов е национал само заради баща си? Нищо че е твърд титуляр в шампиона на Холандия, тряя Пейков или Караджов да са титуляри в национала, само заради името на Михайлов? Изтърка се, пич, не сте актуални в момента, като е в супер форма Михайлов и го хвалят ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 мар 2011 19:09

до автора на темата:не се връзвай на червените разбирачи от форума.По темата може би си прав,но в този момент нищо не можем да направим,а за състава и това и онова и малките деца знаят за какво иде реч.Избери си друг начин за недоволство,защото така само още повече се изнервяме.Аз съм си избрал начин как да недоволствам за неправилната политика на шефовете на отбора ни.А тези Градината ги остави-няма смисъл да си хабиш нервите.
Станимир Стоилов-за него или само хубаво или нищо не говоря.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 10 мар 2011 19:24

veseo написа:
cska - maina написа:Защо отхвърляш Литекс и националния, само две имена ще ти споделя- Ники Михайлов и Живко Миланов! Ама това важи за 100% от клубовете в бг. Иначе си прав за суля и пуля ;)

Значи Михайлов е национал само заради баща си? Нищо че е твърд титуляр в шампиона на Холандия, тряя Пейков или Караджов да са титуляри в национала, само заради името на Михайлов? Изтърка се, пич, не сте актуални в момента, като е в супер форма Михайлов и го хвалят ;)

Ти от вчера ли се интересуваш от футбол? Михайлов дебютира в националния на 18г. От 20 годишен е неизменно в отбора , въпреки тогава добрата форма на Петков и Иванков, период в който Михайлов е 3та :o резерва! Това, че отборът ти е с аматьорски статут не оправдава подобно поведение ;) Бъди жив и здрав , синко ;)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 10 мар 2011 19:32

Мисля, че авторът на темата не е разбрал точно думите на Мъри. Да кажеш, че един клуб няма стратегия за бъдещето, не означава, че някой му се е бъркал в работата. А иначе, на мен ми направи впечатление нещо друго. По едно и също време се появяват интервюта с Мъри и Стойчо Младенов. Първият, на въпрос за ЦСКА, отговаря - ТЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСуВАТ, и забравя темата. Вторият, на въпрос за Левски, отново ни залива с типичната си злоба, омраза и чудовищен комплекс на тема Левски (защото навремето е искал да играе на Герена). Разлика в манталитета, който всъщност показва защо първият е постигнал големи успехи като треньор, а вторият винаги ще си остане на посредствено ниво.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2011 19:37

Абе повече от ясно е, че "Гонзо" напоследък ( а и, като цяло - често ) ... говори без да мисли !
А хората са го казали .... "Ако не си сигурен, преброй до 3, преди да кажеш нещо" !

Левски играе зле, а нападките към хора и фактори извън Клуба за това, не е нищо повече от прехвърляне на проблема ... от болната, на здравата глава !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 10 мар 2011 19:37

Абе Мъри що не се е махнал от отбора, в който са му се бъркали ами чака да го изгонят от всички отбори дето беше??? Ако е толкова отворен да е станал и да каже... Бъркат ми се в работата, махам се...
Така е много лесно да се говори...

А иначе наистина вече на почти всички ни е ясно, че на Ясен му се бъркат в работата и не той взима решенията в Левски...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
синя слива
Контакти:

Мнениеот синя слива » 10 мар 2011 19:40

Как така нищо не играят?Играят Ганкиното,че не се прикляква.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 10 мар 2011 19:44

Евала на Гошо Петков, излезе момчето и си каза проблема, а Мъри като някоя мишка се покри и сега говори глупости! Има една поговорка-вълка козината си мени но нрава никога! Да за бившия играч на ЦСКА говоря!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 мар 2011 19:52

Levskar_90 написа:да си мълчи там и да си сгъва пачките от Анартозис. Аман от специалистчета :lol:
:!:

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Върни се в “Архив”