rhaegar написа:Добре, сега в какво точно се опитваш да ме убедиш, че не трябва да очаквам да си вземем домакинствата на Фулъм и Борнемут, защото играят по-добре от предишните си сезони ли? Нали точно от такива отбори трябва да правим дистанция в точките, ако искаме да подсигурим топ 4 (конкретно борнитата, че в момента са пети). Плюс че конкретно за тоя мач се предполага че ще сме свежи, защото надали ще играе който и да е от титулярите срещу Моркамб за купата.
Предполагам че с това говорене за победи си урочасвам нещата и сигурно няма да ги бием тия конкретно.
Идеята ми беше, че който и отбор да направи пет поведни победи, това си е форма борба за титлата в този сезоб особено пък срещу такива добре играещи отбори. Като теглиш чертата, всички преследвачи се движат в график около 2 точки средно на мач, което е повече сезони в последните години ще ги постави с най-много 76 точки накрая, което е максимум четвърто и с много договорки трето място. Просто в момента освен топ 6, в който Юнайтед присъства само мислено, има много силни Вила и Нюкасъл, които могат да напляскат всеки отбор особено като домакини, както и поне четири стабилни отбори след тях като изброените горе.
Не виждам как в това първенство някой ще направи повече от 7-8 поредни победи, даже и толкова ми се виждат много. В момента Челси е единственият отбор стигнал до пет поредни победи и затова и изскочи на второ място и то с разлика пред другите, при още една такава серия ще се отвори дистанция.