Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот Old_death » 05 фев 2017 18:31

ЕМИЛ написа:
Red_Neck написа:От лятната партида чужденци, Пинто е джелезо, Педро става (с малко уговорки), Шимао - греда.
Ако и със сегашните имаме подобна успеваемост, най-малко двама ще се наложат, ... което не е чак толкова зле ;)

...... е то нормално от 10 човека един да е читав :lol:

Друго си е да пазаруваш от Верея и от бежанските лагери . :mrgreen:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 фев 2017 18:32

Old_death написа:
ЕМИЛ написа:
Red_Neck написа:От лятната партида чужденци, Пинто е джелезо, Педро става (с малко уговорки), Шимао - греда.
Ако и със сегашните имаме подобна успеваемост, най-малко двама ще се наложат, ... което не е чак толкова зле ;)

....ама само качествено взЕмаме от там 8-)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 фев 2017 19:47

ЕМИЛ написа:
Old_death написа:
ЕМИЛ написа:

....ама само качествено взЕмаме от там 8-)

Особено от бежанските лагери и от отбор , който се бори да не изпадне . Емиле , пиши си в темата за вицове ! Там поне посещенията са по малко и е доста ограничен кръгът от хора , свидетели на излагането ти .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 06 фев 2017 14:15

Ще се борим за третото място. Слаби вратари, слаба защита, посредствени нападатели, май и треньора много не го бива! От всички играчи на лагера за ЦСКА стават само Недялков, Пинто, Бумал, Руй Педро, Арсенио, Кулма, Колев и Десподов. Тоя Кубемба е ужасно слаб, за Бодуров важи същото. Перес, Гълабов и Чорбата са супер посредствни, Манолев е приключил с футбола, младите Атанасов, Ал. Георгиев, Тони Йорданов и Милчо Ангелов имат още много хляб да ядат. Останалите просто са бездарни! Китанката има потенциал, но прави ужасно много грешки. Меркадо и Каранга не ги коментирам, защото от тях не сме видяли още нищо. Трябва да се изчисти плявата, и да се търсят на първо време качествени треньори за първия отбор и школата, защото играчите ни масово не са научени на нищо футболно. Конов не може да улови нито една топка, в защитата е пълен хаос, никой не знае как да застане и какво трябва да прави при статични положения, липса на комуникация и концентрация. Дюлгеров я спира топката с корите всеки път, не искам да знам как е пробил до професионално ниво. След видяното няма как да бъда оптимист ...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 фев 2017 14:42

Аз ви говорих още есента, че ЦСКА разполага със супер качествени играчи в средата на терена.
Просто тия около тях са трагични... и двете крила и нападателя, а отзад сме разбита команда! :idea:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 фев 2017 16:26

Old_death написа:
Red joker написа:И аз не съм оптимист и за играта и до някъде за новите попълнения,както и за треньора Стамен Белчев! :( Защитата и вратарят са основата на „пирамидата“ наречена футболен отбор :idea: :!: При нас това отсъства :( Ако треньора налага Перез и Бълдъров за сметка на Чорбаджийски(не,че и тоя е цвете за мирисане ,ама е по-добър и от двамата),да го еба у треньора :evil: Господинов също не беше голям вратар,но със сигурност играе по-добре от Китанов в наказателното поле,Конов въобще не ми се коментира,лови топката като любеница :evil:

За титулярна двойка централни защитници са гласени Чорбата и Бодуров . Перес минава на заден план . Чорбата има наказание за първия мач .

Трябваше да вземат още някой защитник Олд,с тия не става!Дори и да е така както казваш,при контузия или наказание на някой(и) от тия,още по-зле!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 06 фев 2017 20:07

Млад играч може да се развива покрай някой опитен и качествен. За съжаление при нас липсват. Българите отдолу идват тактически неграмотни и неуки. Песимист съм за бъдещето на футбола ни в близките 10-15 години. Вижда се, че почти всички работят, а ние нищо не правим. За това и вземаме бежанци и треторазрядни футболисти. Перуката и компания ни таковаха мамата.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 фев 2017 20:22

Ozzimozzi написа:Млад играч може да се развива покрай някой опитен и качествен. За съжаление при нас липсват. Българите отдолу идват тактически неграмотни и неуки. Песимист съм за бъдещето на футбола ни в близките 10-15 години. Вижда се, че почти всички работят, а ние нищо не правим. За това и вземаме бежанци и треторазрядни футболисти. Перуката и компания ни таковаха мамата.

Е ми за това трябва да се инвестира в ноу-хау и специалисти от школи на развити футболно държави и клубове,а не в „бежанци и треторазрядни футболисти“ :!: :idea:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 06 фев 2017 20:28

Red joker написа:
Ozzimozzi написа:Млад играч може да се развива покрай някой опитен и качествен. За съжаление при нас липсват. Българите отдолу идват тактически неграмотни и неуки. Песимист съм за бъдещето на футбола ни в близките 10-15 години. Вижда се, че почти всички работят, а ние нищо не правим. За това и вземаме бежанци и треторазрядни футболисти. Перуката и компания ни таковаха мамата.

Е ми за това трябва да се инвестира в ноу-хау и специалисти от школи на развити футболно държави и клубове,а не в „бежанци и треторазрядни футболисти“ :!: :idea:

Така е, но тогава не може да искаш бързи резултати. Това за мен е една от грешките на Ганчев. Аз лично предпочитах да се гради основа на отбора по-бавно, но болшинството няма да го чакат.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 фев 2017 07:33

Ozzimozzi написа:
Red joker написа:

Така е, но тогава не може да искаш бързи резултати. Това за мен е една от грешките на Ганчев. Аз лично предпочитах да се гради основа на отбора по-бавно, но болшинството няма да го чакат.

Не знам доколко се работи правилно в школата,това е най-важното :!: Ако всичко е о.к.,нещата може да вървят успоредно.Времето ще покаже :!:

Върни се в “Архив”