ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот danko_sot » 27 юни 2013 19:33

ЦСКА _завинаги написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:След това което ми казваш не очаквай някой да те приеме тук, най-малкото не е морално. Ти си прецени дали да влизаш и пишеш.

Който иска да ме приема!
:evil:

Последното което ме интересува в момента е че ЦСКА$ завинаги е бил/а от друг отбор. В момента е най-тежкият момент за ЦСКА в историята му. Дано се оправят нещата. Под оправяне разбирам Титан да се махнат и да пхочнем на чисто с нов собстевник, който ад е максимално доказан и честен човек и да имаме прозрачен отбор. Да се надгради над базата, да се развиват юноши и т.н. Тогава чак ще може да се успокоим. Сега няма как! ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 юни 2013 19:38

danko_sot написа:
ЦСКА _завинаги написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:След това което ми казваш не очаквай някой да те приеме тук, най-малкото не е морално. Ти си прецени дали да влизаш и пишеш.

Който иска да ме приема!

Последното което ме интересува в момента е че ЦСКА$ завинаги е бил/а от друг отбор. В момента е най-тежкият момент за ЦСКА в историята му. Дано се оправят нещата. Под оправяне разбирам Титан да се махнат и да пхочнем на чисто с нов собстевник, който ад е максимално доказан и честен човек и да имаме прозрачен отбор. Да се надгради над базата, да се развиват юноши и т.н. Тогава чак ще може да се успокоим. Сега няма как! ;)

Чакам с нетърпение във вторник да се осъществи най-исканият трансфер, от нас!
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 27 юни 2013 19:43

ЦСКА _завинаги написа:

Който иска да ме приема!

В тази незавидна ситуация в която се намираме, щом момичето още не си е сменило отбора и е горда да се нарече ЦСКА-рка, аз съм склонен да я приема! Все пак всеки в живота си е допускал някакви грешки, но не всеки ги е осъзнавал, като повечето телета тук :lol: а и да не забравяме, че левскарите са заблудени ЦСКА-ри :mrgreen:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 27 юни 2013 20:01

Някак си не ме боли за напускащите... Щом нямат морала да и силата да стиснат зъби - прав им път.
ЦСКА има огромен капитал, по-голям от задълженията - истинските ЦСКА-ри.
Ако нещата се подредят и се намери някой свестен собственик, може да се съвземем за отрицателно време. Ако им се предложи нормална обстановка и А група, може Вальо Илиев да се върне, Бадема, защо не и Марто Петров. С 3-4 старци, няколко таланта и няколко бойци - съставът е готов за 20-ина дена.
Така де, да започнем наистина на чисто.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 28 юни 2013 10:09

Ами горе-долу е така. Кво да ни пука толкоз за напускашите като ние сега още не знаем дори в коя дивизия ще играем. Освен това няма да играем в Европа този сезон. За момента футболистите не са най-важни в ЦСКА, а има далеч по-важни и належащи неща и проблеми пред клуба. На първо място да се изгони Титан, без значение в коя дивизия ще играем. После да дойде честен и надежден собственик, който истински ще милее за клуба. Да почне да се надгражда на базите и т.н. А ся че Делев, Платини и не знам си кой там си тръгнали, боли ме оная работа.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 28 юни 2013 11:12

Кво става пичУи? Дойде ли карето от БарЦелона? А Г.Миланов и останалите звезди, които сте "видяли" да тренират с вас :) продължават ли да се готвят с вашия отбор? А дългоочакваните звезди от Удинезе намериха ли най-после пътя до Армията? Питам, че гледам селекцията ви досега е само в изходяща посока, та предполагам, че най-после ще акостират тези гореизброените дългоочаквани звезди. Явно затова разпродавате отбора. :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 юни 2013 11:14

1.9.1.4 написа:Кво става пичУи? Дойде ли карето от БарЦелона? А Г.Миланов и останалите звезди, които сте "видяли" да тренират с вас :) продължават ли да се готвят с вашия отбор? А дългоочакваните звезди от Удинезе намериха ли най-после пътя до Армията? Питам, че гледам селекцията ви досега е само в изходяща посока, та предполагам, че най-после ще акостират тези гореизброените дългоочаквани звезди. Явно затова разпродавате отбора. :mrgreen:

[offtopic]Доста рядко в природата се ражда толкова прост екземпляр, като теб. Наистина има нужда специалисти да ти обърнат внимание.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 28 юни 2013 11:20

mistreated написа:
1.9.1.4 написа:Кво става пичУи? Дойде ли карето от БарЦелона? А Г.Миланов и останалите звезди, които сте "видяли" да тренират с вас :) продължават ли да се готвят с вашия отбор? А дългоочакваните звезди от Удинезе намериха ли най-после пътя до Армията? Питам, че гледам селекцията ви досега е само в изходяща посока, та предполагам, че най-после ще акостират тези гореизброените дългоочаквани звезди. Явно затова разпродавате отбора. :mrgreen:

Доста рядко в природата се ражда толкова прост екземпляр...

Абе, кат те гледам тебе хич не е рядко да ти кажа :mrgreen:
А иначе дай по темата. Зададох съвсем нормален и културен въпрос.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2013 11:22

Всички са тука!Даже затова и разкарваме сегашните!Проблема е,че всички дойдоха и ни станаха много футболистите,явно ще трябва да си вземем и един клуб като фелиал!
[offtopic]Да вземеш да разкараш тая кифла,че много взе да дразни!Да не вземе някой да я срещне на улицата,че заради твоето "мъжество" да го отнесе тя!Освен ако ти не си тя?[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2013 11:24

11_best написа:Някак си не ме боли за напускащите... Щом нямат морала да и силата да стиснат зъби - прав им път.
ЦСКА има огромен капитал, по-голям от задълженията - истинските ЦСКА-ри.
Ако нещата се подредят и се намери някой свестен собственик, може да се съвземем за отрицателно време. Ако им се предложи нормална обстановка и А група, може Вальо Илиев да се върне, Бадема, защо не и Марто Петров. С 3-4 старци, няколко таланта и няколко бойци - съставът е готов за 20-ина дена.
Така де, да започнем наистина на чисто.

Недей да съдиш напускащите!Те също хранят семейства и имат разходи!Достатъчно са търпяли и те титан!

Върни се в “Архив”