Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот Neron » 13 мар 2013 21:06

Teo написа:
Batkoto написа:НАГЛИТЕ от подуяне, за пореден път отвлякоха българския футбол :idea:

+1000000000000000000 то бива да си нагъл разбирам, но това днес мина всички видове граници! Почваш да се замисляш като играеш с тях, дали е истински мача!

http://vbox7.com/play:b7226634fe
Това как ще го коментираш?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

onceMORT
Контакти:

Re: Е това е тумора на българския футбол!Видяхте ли го?

Мнениеот onceMORT » 13 мар 2013 21:06

sky1 написа:onceMORT супер нагляри сте. Все някой друг ви е виновен. Предният път беше Ботев,сега съдията , другия път ще е Обама. Няма ли един път като с извинение се на.ерете да си признаете. Защо все такива голове се свират във ваша полза,а никога срещу вас?

Кой взима решение на футболният терен? Срещу Ботев Пловдив/Металик Сопот/ отборът на Левски игра слабо и загуби - посочи ми някой привърженик на Левски казал че сме играли добре. Срещу къщичките за пиленца днес, също не играхме добре. Не съм видял някой да каже че е доволен от играта. Не ми отговаряш на въпроса, при спряна игра може ли да се отбележи гол? Футболистите на Левски ли са виновни че съдията си сменя решението два пъти?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 мар 2013 21:07

bardon_27 написа:Злобейте МИШКИ, колкото и бъзлив да е Илиан пак ще сме шампиони! При всичките проблеми дето имате мили ми червени приятелки, вие пак се занимавате с Левски :lol: :lol: :lol: Това ако не е смешно, то кое?

Не брат това при тех си е цяла трагикомедия другия мач казахе че 1-то полувреме излизат с миленчо за треньор 2-то го сменят с някой друг :) :) :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 мар 2013 21:07

фифи перото написа:
delqnski47 написа:Ай ся истината излезе наяве и се почна с ''гола на Локото'' :lol: :lol: :lol:
''Голът на Локото'' може да е бил редовен,ама може и да не е бил....оди ми доказвай с тия псевдоповторения от не знам си къде....
А тука повторението в тоя мач си е кристално просто...както и думите на Ааааамед :lol: :lol: :lol: :lol:

ти кажи са гола на ЛОКОТО!!!

До колкото виждам съдията на страничната линия има 100 пъти по добро виждане на ситуацията при нас,душко! :lol: :lol: :lol:
За мен(въпреки че положението откоето виждаме ситуацията изобщо не може да се каже на 100%) засада има...но пак казвам с това повторение нищо не се разбира!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Можеше ли Левски честно да спечели срещу старшата на Литекс

Мнениеот glarus_ds » 13 мар 2013 21:07

unobg написа:Няма никаква засада, защото играч на литекс не играе с топката. Тя се разминава между две глави и продължава паработа си, след което пада и се удря в единия крак на играч във синьо, минава и тоива при Карвальо. Цветков пък въобще не пречи нито на Карвальо, нито на вратаря да играят с топката. Напълно редовен гол. По-страшното е неадекватното поведение на съдия, а самият той твърди, че има фаул в атака на Цветков. Не ясно е как, след като той дори не е близо до Карвальо.

Не се правете на ударени, играч в оранжево отклонява топката с глава, а одзат човека, който е в засада пресира Карвальо.
CHELSEA

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 13 мар 2013 21:08

ivaka написа:
lisynger написа:
ivaka написа:
Не, не ти кажи са гола на ЛОКОТО!!!
Колко нередовен беше този гол?

Ще ти кажа за гола на Локото ти само ми кажи за гола на Литекс

Ти си петия на който обянявам ситуацията, хайде обясни ми ти другата!
После ми кажи, как ще се измъкнете от делото за фалит в съда!
А междувременно как ще получите лиценз за следващия период и как отново няма да попаднете заслужено във "В" група!

Моля ти се обясни ми,аз ще ти подшушна,че няма ЦСКА да фалира нито да играе в В група,а обясни ми как стадион с разрушена цялост е годен да приема мачове.
И за гола на Локо,повторението е гадно,но ти казвам,че има гол,защото ЦСКА заслужаваше да загуби с тая игра,сега ми обясни за гола на Ловеч
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 мар 2013 21:08

Цскари, вие имате най-малко право да говорите за съдии ! Вас колко пъти са ви подпирали..... Много сте лицемерни.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 13 мар 2013 21:08

delqnski47 написа:
фифи перото написа:
delqnski47 написа:Ай ся истината излезе наяве и се почна с ''гола на Локото'' :lol: :lol: :lol:
''Голът на Локото'' може да е бил редовен,ама може и да не е бил....оди ми доказвай с тия псевдоповторения от не знам си къде....
А тука повторението в тоя мач си е кристално просто...както и думите на Ааааамед :lol:

ти кажи са гола на ЛОКОТО!!!

До колкото виждам съдията на страничната линия има 100 пъти по добро виждане на ситуацията при нас,душко! :lol: :lol: :lol:
За мен(въпреки че положението откоето виждаме ситуацията изобщо не може да се каже на 100%) засада има...но пак казвам с това повторение нищо не се разбира!

ВИЕ не разбирате , "купувачи" :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

onceMORT
Контакти:

Re: Е това е тумора на българския футбол!Видяхте ли го?

Мнениеот onceMORT » 13 мар 2013 21:08

ranso написа:до морт

Нещата се променят пич, не си познал за изпадането...
Ти пази титлите, че вс повече отбори се събираме и все по-добри от твоя...
:)))

Последният път когато събрахте по-добър отбор и щяхте да ставате шампиони резилът беше 6-1. Нека да има конкуренция така и моят отбор ще трябва да става по-силен. За 98+3 нещо да кажеш?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 13 мар 2013 21:09

Много са нагли сините приятелки , много .... Иначе Лудогорец купувал . Съдията като е за ПФК Левски , то той не го е направил нарочно .

Другите са НАГЛИ смешници :) :) Продължавайте ... било засада , но ?!?! вдигната от главния рефер , сега търсете клипчета където се вижда и " нарушението " срещу " изгонения " Карвальо ......

Браво на тези фенове на ПФК Левски , които си признаха , че гол има и са играли слабо !!!!

Върни се в “Архив”