Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот Sardukar » 30 апр 2012 09:36

Сега изгледах повторението по ЕвроСпорт 2 на Greuther Fürth 1 - 1 Fortuna Düsseldorf ... Отчаях се от разликата в класите спрямо вечното дерби... Дано до 6-7 години достигнем нивото на Втора Бундеслига :oops: Ама по-скоро е да си играем регионално!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

dobri_emilov
Контакти:

Мнениеот dobri_emilov » 30 апр 2012 10:17

Не мога да разбера защо е това обругаване на Христо Йовов. Само един факт ще припомня за него, а вие ми кажете кой футболист е правил такова нещо за отбора си. През зимата на 2005-а, когато дойде от Литекс в Левски той плати от джоба си трансферната сума, защото Сираков и Батков отказаха. Не се сещам някой друг да е правил това, още повече в ЦСКА, където бившите им играчи обикалят около Армията с изпълнителни листове. Йовов очевидно вече не е същият играч, както преди, но дайте малко повече да си уважаваме футболистите.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 30 апр 2012 10:27

За пореден път: този отбор на Левски не играе футбол /ЦСКА не коментирам защото не ме интересуват/! Няма никаква идея в играта ни, Йовов изобщо не става вече, халфова линия от Старокин, Димов и особено Гаджев е позор за Левски. В защита пълна скръб, а напред освем удари от далече нямахме свестна голова атака /дори при гола си беше на късмет, че топката рикушира към Рамос/, единствено на вратата имаме човек който знае за каво е в отбора! Илиев трябва сериозно да се заеме от А-Б то на футбола за да порави поразиите на Гонзо! И малко за съдията: тоя платен лакей беше взел парите на разградския, защото иначе не мога да си обясня как не свири поне една дузпа за ЦСКА /не, че такива имаше/.Всички знаем какви дузпи се дават на чорбарите в мачовете им срещу нас, така, че при равни условия и тоя плазмодий който ни е клал не веднъж и дваж щеше да ни резне!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 30 апр 2012 10:39

Появи ли се мача някъде в нета?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 апр 2012 10:42

А, ние май сме били вчера...
Последна промяна от Синьо сърце на 30 апр 2012 11:16, променено общо 1 път.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 30 апр 2012 10:51

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:10. Йовов- сърцето и душата на този отбор

Ако Йовов е "сърцето и душата на този отбор",значи или сме в клинична смърт,или на командно дишане!!!
Йовов беше НАЙ-СЛАБИЯТ вчера!!!Йовов е ВРЕДЕН за отбора!!!
Вчера го слушам,че му се искало да играе в още дербита...
Боже,ако те има там горе,направи така,че да ги изиграе на Плейстейшън,PES или ФИФА 20013!!!Или с червената фанелка!Така ще сме сигурни в победата!

Аз това го повтарям от една година и тука някой ме обявиха за еретик дал каквото дал на Левски време е да си седне на гъзо както казва Гацо ;) :) :)

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 30 апр 2012 10:56

dobri_emilov написа:Не мога да разбера защо е това обругаване на Христо Йовов. Само един факт ще припомня за него, а вие ми кажете кой футболист е правил такова нещо за отбора си. През зимата на 2005-а, когато дойде от Литекс в Левски той плати от джоба си трансферната сума, защото Сираков и Батков отказаха. Не се сещам някой друг да е правил това, още повече в ЦСКА, където бившите им играчи обикалят около Армията с изпълнителни листове. Йовов очевидно вече не е същият играч, както преди, но дайте малко повече да си уважаваме футболистите.

Прочети внимателно какво си написал и сам ще си отговориш на въпроса ако си достатъчно интелегентен както си написал (ПРАВИЛ ) минало свършено време много хора са правили за Левски дай да ги върнем и тях да пускаме Наско за централен нападател :( :o п.п никой не го гони от клуба ама да помага с друго не и на терена защото е ОЧЕВАДНО че не може :(

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 30 апр 2012 10:57

SANSIRO7 написа:За пореден път: този отбор на Левски не играе футбол /ЦСКА не коментирам защото не ме интересуват/! Няма никаква идея в играта ни, Йовов изобщо не става вече, халфова линия от Старокин, Димов и особено Гаджев е позор за Левски. В защита пълна скръб, а напред освем удари от далече нямахме свестна голова атака /дори при гола си беше на късмет, че топката рикушира към Рамос/, единствено на вратата имаме човек който знае за каво е в отбора! Илиев трябва сериозно да се заеме от А-Б то на футбола за да порави поразиите на Гонзо! И малко за съдията: тоя платен лакей беше взел парите на разградския, защото иначе не мога да си обясня как не свири поне една дузпа за ЦСКА /не, че такива имаше/.Всички знаем какви дузпи се дават на чорбарите в мачовете им срещу нас, така, че при равни условия и тоя плазмодий който ни е клал не веднъж и дваж щеше да ни резне!

До голяма степен съм съгласен с теб! Само имам 1-2 уточнения - нека бъдем по-снизходителни към Ицо Йовов, за пенсия е вече, това е ясно, но е дал много, много пъти ни е качвал на 7-то небе с пас или гол.
Снощи ветеринарният лекар Генов каза, че първата дузпа е по-скоро дузпа, така че, наистина е малко странно, че не ми даде такава.
При нашия гол имам странното чувство, че, да, рикошет, ама и червените хич не се оглеждат и не бързат да парират топката...
Наш'те имаха нужда от тези 3 точки, халал да са им, но ако няма революционна промяна, няма никакъв смисъл да се класираме за ЛЕ. Революционна промяна пък е невъзможна, ако се класираме, заради кратката почивка и ранните мачове с нов треньор и нов отбор - най-много да се създаде излишно напрежение...

САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 30 апр 2012 11:13

Bobby1177 написа:
SANSIRO7 написа:За пореден път: този отбор на Левски не играе футбол /ЦСКА не коментирам защото не ме интересуват/! Няма никаква идея в играта ни, Йовов изобщо не става вече, халфова линия от Старокин, Димов и особено Гаджев е позор за Левски. В защита пълна скръб, а напред освем удари от далече нямахме свестна голова атака /дори при гола си беше на късмет, че топката рикушира към Рамос/, единствено на вратата имаме човек който знае за каво е в отбора! Илиев трябва сериозно да се заеме от А-Б то на футбола за да порави поразиите на Гонзо! И малко за съдията: тоя платен лакей беше взел парите на разградския, защото иначе не мога да си обясня как не свири поне една дузпа за ЦСКА /не, че такива имаше/.Всички знаем какви дузпи се дават на чорбарите в мачовете им срещу нас, така, че при равни условия и тоя плазмодий който ни е клал не веднъж и дваж щеше да ни резне!

До голяма степен съм съгласен с теб! Само имам 1-2 уточнения - нека бъдем по-снизходителни към Ицо Йовов, за пенсия е вече, това е ясно, но е дал много, много пъти ни е качвал на 7-то небе с пас или гол.
Снощи ветеринарният лекар Генов каза, че първата дузпа е по-скоро дузпа, така че, наистина е малко странно, че не ми даде такава.
При нашия гол имам странното чувство, че, да, рикошет, ама и чорбетата хич не се оглеждат и не бързат да парират топката...
Наш'те имаха нужда от тези 3 точки, халал да са им, но ако няма революционна промяна, няма никакъв смисъл да се класираме за ЛЕ. Революционна промяна пък е невъзможна, ако се класираме, заради кратката почивка и ранните мачове с нов треньор и нов отбор - най-много да се създаде излишно напрежение...

САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Защо сте почнали толкова рано с алкохола?
Да обвиняваш играта на Левски срещу ЦСКА, след всичко това, което видяхме до вчера, не е нищо друго, освен да си обърнал няколко чашки или да си махмурлия от рождения ден на Наско Сираков.
А това за дузпите... просто заслужава ли си коментар? Не мога да повярвам, че левскар, чиято глава не е пълна с директиви и компромати, ще тръгне да говори, че лудогореца е давал пари на съдията.
Момчетата над мен имат серозна нужда да седнат и да помислят за някои неща.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 апр 2012 11:15

Изображение
Ей, стана най-после! Та това сме ние, надвикани и уплашени от червената армада... :) :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”