ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Маги Стралска
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
споко бе.... Жужу ше плати дълговете.... ама друг път....
eMs1 написа:Барба, също , ако би бил така любезен, да намериш списък на ЦЕЛИЯТ (понеже каза, че моят е непълен) състав на Цска-София, защото твърдиш, че там има повече играчи от ПФК ЦСКА АД, от колкото на ПФК ЛИТЕКС, защото и аз съм любопитен дали е така.
До колкото си спомням от целия състав на ЦСКА във В група около 25 футболиста бяха освободени 7 футболиста , към тях се присъединиха 15 футболиста на Литекс и новозакупени , смятай

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Re: Домусчиев ще е финансовия благодетел на ЦСКА
Нормално след като най- моралните стожери са им Дучето и Цимбика които последните две години имат повече мачове на Лудогорец отколкото на ЦСКА.
baraba написа:
Дали
Да

baraba написа:eMs1 написа:Барба, също , ако би бил така любезен, да намериш списък на ЦЕЛИЯТ (понеже каза, че моят е непълен) състав на Цска-София, защото твърдиш, че там има повече играчи от ПФК ЦСКА АД, от колкото на ПФК ЛИТЕКС, защото и аз съм любопитен дали е така.
До колкото си спомням от целия състав на ЦСКА във В група около 25 футболиста бяха освободени 7 футболиста , към тях се присъединиха 15 футболиста на Литекс и новозакупени , смятай
Както винаги отговора е пълна глупост...по спомени.....смятай....
Дай списък бе момче. Официален списък с актуални играчи на ЦСКА-София.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Маги Стралска написа:споко бе.... Жужу ше плати дълговете.... ама друг път....
Какви са ми плащачи те ...
Нищо, Инджов каза, че ще строят стадион за 50 млн., ще е истинско бижу, чакам го с интерес, дано да е в тоя живот.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
baraba написа:eMs1 написа:Барба, също , ако би бил така любезен, да намериш списък на ЦЕЛИЯТ (понеже каза, че моят е непълен) състав на Цска-София, защото твърдиш, че там има повече играчи от ПФК ЦСКА АД, от колкото на ПФК ЛИТЕКС, защото и аз съм любопитен дали е така.
Ти вярно си пълен ляляджия, едно твое твърдение не можеш да подкрепиш

Аз ти давам списък с играчи, където съотношението е 11 на 5 за Литекс ти ми говориш, "до колкото си спомням".
Някой въобще знае ли колко човека има в този отбор Цска-София? 25, 35, 55? Явно никъде не може да се намери списъка с всички играчи, за това ти дадох от мача със Славия, но това за теб няма значение, обаче ти твърдиш, че са повече, явно трябва да се трупат мнения, с няколко акаунта, най-добре

eMs1 написа:Някой въобще знае ли колко човека има в този отбор Цска-София? 25, 35, 55? Явно никъде не може да се намери списъка с всички играчи,
Всичко е пълна мъгла, не само с играчите. Примерно, Стойчо Стоилов на хартия май не се води никакъв от дълго време в Литекс/ЦСКА-София, в същото време се води шефче в клуба ..... Пацо Марков на хартия е директор в някое от ЦСКА-атата, ама в кое точно беше, май не в Тирето, но и той се води директор и началник ....... всичко е тотална каша.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
eMs1 написа:baraba написа:eMs1 написа:Барба, също , ако би бил така любезен, да намериш списък на ЦЕЛИЯТ (понеже каза, че моят е непълен) състав на Цска-София, защото твърдиш, че там има повече играчи от ПФК ЦСКА АД, от колкото на ПФК ЛИТЕКС, защото и аз съм любопитен дали е така.
Ти вярно си пълен ляляджия, едно твое твърдение не можеш да подкрепиш![]()
Аз ти давам списък с играчи, където съотношението е 11 на 5 за Литекс ти ми говориш, "до колкото си спомням".
Някой въобще знае ли колко човека има в този отбор Цска-София? 25, 35, 55? Явно никъде не може да се намери списъка с всички играчи, за това ти дадох от мача със Славия, но това за теб няма значение, обаче ти твърдиш, че са повече, явно трябва да се трупат мнения, с няколко акаунта, най-добре
Да всички играчи са около 55 футболиста ,които могат да играят за отбора, защото има и ЦСКА 2 (дубъл) , като голяма част от младите , като Антов , Головодов и др. ще играят в дубъла докато не ги извика Хр. Янев

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
GOLEADOR написа:http://www.novsport.com/news2044271_1007.html
Никой не яде Локо,че са взели Базата,историята,емблемата или да изписва името с дата.Така и трябва.
Това е защото шопара и делиорманския дерибей нямат страх от Локо София. Иначе и при тях можеха да намерят някави "легенди" и да платят на 8 от Железните бригади и да ги разцепят