ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Tommi » 03 авг 2016 12:32

baraba написа: Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД

При така описаната схема няма ново дружество.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 03 авг 2016 12:35

Tommi написа:Ако имаш предвид Етрополе, няма никакви законови изисквания за неговото участие в схемата.

А правилото на БФС, касаещо отбори, чиито седалища са в различни региони? Или ще кажеш, че АД-то на Литекс и това на ЦСКА не са в такива - нерде Ловеч, нерде София? Седни си - слаб 2! Щом не знаете нищо, защо вдигате ръка, а? :)
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 авг 2016 12:38

Tommi написа:
baraba написа: Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД

Добре специалисте , ама твоето мнение НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 авг 2016 12:41

baraba написа:
Tommi написа:

Това не е мое мнение, а факт. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 авг 2016 12:44

Tommi написа:
baraba написа:
Tommi написа:

Това не е мое мнение, а факт. ;)

Повтаряй си го , НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 03 авг 2016 12:44

baraba написа:Не няма , защото не си довършил процедурата : Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД , колкото до 15 броя играчи на Литекс , малко повече има от ПФК ЦСКА АД и е жалко да се опираш на такава несъстоятелна логика , директора на ДЮШ лично аз съм щастлив , че ще е този доказан специалист , ще ме прощава Спас , ама нещо не му се получаваха нещата ;) Спортен директор ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ Е , да в момента Ст. Стоилов е поел функцията и по-добре , защото и той се е доказал за разлика от много други ;) За мен горе изброените ти уж аргументи ми приличат на хленч на малко дете , ама аз не искааааааам , дете , което не го интересува по-правилно или по-добро от по-неправилно и по-зле ;)

Виж как умишлено е спестил Ицо Янев и нашите футболисти, спечелили Купата. И помощниците на Янев е спестил, както и вероятността Пламен Марков да получи пост при нас след фалита на АД-то. То ако тръгнем така... и идея си нямаш какви сензационни открития можем да направим. Дали в Лудогорец или в Левски няма общ знаменател - отбор, през който да са минали повечето тамошни играчи, треньори, директори? А помниш ли колко минали през Левски футболисти и треньори се събраха в Ботев Пловдив по едно време (не знам дали още са там)? Значи Ботев Пловдив всъщност е Левски София, ама преименуван! А онова ГМО на Герена защо ли никой не го гони? Сигурно не са питали Север. Ако се порови човек в биографиите им, може и още да изникне. Плоска логика - все едно да кажеш, че ако нещо е жълто и има извивки, то задължително е лимон. :)
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 авг 2016 12:49

Yan_Bibiyan написа:
Tommi написа:Ако имаш предвид Етрополе, няма никакви законови изисквания за неговото участие в схемата.

А правилото на БФС, касаещо отбори, чиито седалища са в различни региони? Или ще кажеш, че АД-то на Литекс и това на ЦСКА не са в такива - нерде Ловеч, нерде София? Седни си - слаб 2! Щом не знаете нищо, защо вдигате ръка, а? :)

Първо, Етрополе и София са в различни области. По наредба се гледа областта, а не регион.
Второ, Етрополе и Литекс си промениха седалището в София.
Трето (най-важно), преименуваният Етрополе, не се явява член на БФС, който иска да участва в първенството, а е просто собственик на преименувания Литекс, който иска да участва в първенството. ;) Няма ограничение от коя област да е собственикът на футболния клуб. :) Утре някое предприятие от Бургас може да ви стане собственик и това не нарушава никакви разпоредби на БФС.
Нещо неясно?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 03 авг 2016 12:54

Оставете ги, те военните ще ги оправят.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 03 авг 2016 12:58

baraba написа:
ceBep написа:
baraba написа:
ceBep написа:
djd написа:Пичуи, нема сми. Стига сме се обвинявали.
И Павел Маринов го каза, за това поне съм съгласен с него. И БФСто на културата го каза няколко пъти.
Нещата все още са в ръцете на съда.
Когато съдът реши да продава активите на ПФК ЦСКА, за да се покрият някои задължения и когато някой купи тези активи ама след решение на съда, тогава официално и тържествено ще бъде обявен за наследник на ПФК-то.
Както е станало с Рейнджърс примерно. Просто, за да кажат, че е законно и да си вържат гащите, им трябва решение на съда.

Да ама Рейнджърс не го прави по начина, по който го направихте вие с преименуване на два други отбори. Това е тънката разлика между останалите и Тирето. И вие я знаете и пак се правите.

Няма преименуване на отбори , има търговски сделки между Търговски Дружества ( демек Фирми) и това дали ще си направиш НОВ клуб и ще го наречеш ЦСКА или ще си купиш друго ТД и ще го наречеш ЦСКА разлика НЯМА в юридически аспоект ;)

Собственик : Гриша Ганчев - бивш такъв на Литекс Ловеч
Спорт.Директор : Стойчо Стоилов - бивш такъв на Литекс Ловеч
Директор ДЮШ : Стефан Яръмов - бивш такъв на Литекс Ловеч
Футболисти : 15-16 броя - бивши такива на Литекс Ловеч
Спонсори : Адидас и Мтел - бивши такива на Литекс Ловеч
Търговски регистър : ПФК Литекс Ловеч АД, сменя името си на ПФК ЦСКА-София ЕАД и мести седалището си в София !

Дали няма преименуван клуб а.

Не няма , защото не си довършил процедурата : Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД , колкото до 15 броя играчи на Литекс , малко повече има от ПФК ЦСКА АД и е жалко да се опираш на такава несъстоятелна логика , директора на ДЮШ лично аз съм щастлив , че ще е този доказан специалист , ще ме прощава Спас , ама нещо не му се получаваха нещата ;) Спортен директор ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ Е , да в момента Ст. Стоилов е поел функцията и по-добре , защото и той се е доказал за разлика от много други ;) За мен горе изброените ти уж аргументи ми приличат на хленч на малко дете , ама аз не искааааааам , дете , което не го интересува по-правилно или по-добро от по-неправилно и по-зле ;)

Нищо не приемате и наследявате, ако наследявахте, щяхте и дълговете да наследите. Въпреки всичките ви ооправдания вие нямате нищо общо с нашия ЦСКА, вие сте си Литекс. Ето ти сега реално какво мислят за вас и от УЕФА: http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 03 авг 2016 13:10

Микренската юридическа школа във вихъра си :mrgreen:
Бисер след бисер!
Yan_Bibiyan написа:

Кои правла, тези дето ги отмениха? :)

baraba написа:
Не няма , защото не си довършил процедурата : Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД , колкото до 15 броя играчи на Литекс , малко повече има от ПФК ЦСКА АД и е жалко да се опираш на такава несъстоятелна логика , директора на ДЮШ лично аз съм щастлив , че ще е този доказан специалист , ще ме прощава Спас , ама нещо не му се получаваха нещата ;) Спортен директор ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ Е , да в момента Ст. Стоилов е поел функцията и по-добре , защото и той се е доказал за разлика от много други ;) За мен горе изброените ти уж аргументи ми приличат на хленч на малко дете , ама аз не искааааааам , дете , което не го интересува по-правилно или по-добро от по-неправилно и по-зле ;)

Понеже непрекъснато говорите за НОВО дружество и "преобразуване", "вливане", "сливане" и т.н., поне си направи труда, отвори ТЗ виж чл.262 и следващите и ми кажи тук какво общо има. Може и да си отговориш на въпроса "Кога се получава НОВО дружество" и защо при Цска-София това не е така.
А разликата между ЕАД и АД разбра ли я? Защото, ако не се лъжа не правеше такава :)
Всъщност като 2-3 човека пишат от 7-8 акаунта стават обърквания, та може и да не си бил точно ти, но не ми се рови месец назад в мненията.
Също така ПФК ЦСКА АД има повече играчи от ПФК ЛИТЕКС ?
12 Георги Китанов
3 Антон Недялков
4 Божидар Чорбаджийски
5 Рафаел Перес
2 Стойчо Атанасов
15 Кристиан Малинов
8 Борис Галчев
10 Арсенио Нунеш
7 Диого Виана
19 Кирил Десподов
9 Преслав Йорданов

1 Анатоли Господинов
24 Лазар Марин
28 Пламен Гълъбов
14 Самир Аясс
22 Никола Колев
6 Красимир Станоев
26 Густаво Кулма
Явно 5 е повече от 11.
Май ще трябва да се учим да смятаме отново? :mrgreen:
Или Ицо Янев и Владо Манчев се броят за 10 ? Но все пак говориш за играчи, не за треньорски щаб :lol:
Последна промяна от eMs1 на 03 авг 2016 13:15, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”