baraba написа: Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД
При така описаната схема няма ново дружество.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
baraba написа: Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД
Tommi написа:Ако имаш предвид Етрополе, няма никакви законови изисквания за неговото участие в схемата.

Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
Tommi написа:baraba написа: Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД

baraba написа:Tommi написа:baraba написа: Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД
Добре специалисте , ама твоето мнение НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА

Tommi написа:baraba написа:Tommi написа:baraba написа: Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД
Добре специалисте , ама твоето мнение НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА
Това не е мое мнение, а факт.

baraba написа:Не няма , защото не си довършил процедурата : Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД , колкото до 15 броя играчи на Литекс , малко повече има от ПФК ЦСКА АД и е жалко да се опираш на такава несъстоятелна логика , директора на ДЮШ лично аз съм щастлив , че ще е този доказан специалист , ще ме прощава Спас , ама нещо не му се получаваха нещатаСпортен директор ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ Е , да в момента Ст. Стоилов е поел функцията и по-добре , защото и той се е доказал за разлика от много други
За мен горе изброените ти уж аргументи ми приличат на хленч на малко дете , ама аз не искааааааам , дете , което не го интересува по-правилно или по-добро от по-неправилно и по-зле

Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
Yan_Bibiyan написа:Tommi написа:Ако имаш предвид Етрополе, няма никакви законови изисквания за неговото участие в схемата.
А правилото на БФС, касаещо отбори, чиито седалища са в различни региони? Или ще кажеш, че АД-то на Литекс и това на ЦСКА не са в такива - нерде Ловеч, нерде София? Седни си - слаб 2! Щом не знаете нищо, защо вдигате ръка, а?
 Няма ограничение от коя област да е собственикът на футболния клуб.
  Няма ограничение от коя област да е собственикът на футболния клуб.   Утре някое предприятие от Бургас може да ви стане собственик и това не нарушава никакви разпоредби на БФС.
 Утре някое предприятие от Бургас може да ви стане собственик и това не нарушава никакви разпоредби на БФС. baraba написа:ceBep написа:baraba написа:ceBep написа:djd написа:Пичуи, нема сми. Стига сме се обвинявали.
И Павел Маринов го каза, за това поне съм съгласен с него. И БФСто на културата го каза няколко пъти.
Нещата все още са в ръцете на съда.
Когато съдът реши да продава активите на ПФК ЦСКА, за да се покрият някои задължения и когато някой купи тези активи ама след решение на съда, тогава официално и тържествено ще бъде обявен за наследник на ПФК-то.
Както е станало с Рейнджърс примерно. Просто, за да кажат, че е законно и да си вържат гащите, им трябва решение на съда.
Да ама Рейнджърс не го прави по начина, по който го направихте вие с преименуване на два други отбори. Това е тънката разлика между останалите и Тирето. И вие я знаете и пак се правите.
Няма преименуване на отбори , има търговски сделки между Търговски Дружества ( демек Фирми) и това дали ще си направиш НОВ клуб и ще го наречеш ЦСКА или ще си купиш друго ТД и ще го наречеш ЦСКА разлика НЯМА в юридически аспоект
Собственик : Гриша Ганчев - бивш такъв на Литекс Ловеч
Спорт.Директор : Стойчо Стоилов - бивш такъв на Литекс Ловеч
Директор ДЮШ : Стефан Яръмов - бивш такъв на Литекс Ловеч
Футболисти : 15-16 броя - бивши такива на Литекс Ловеч
Спонсори : Адидас и Мтел - бивши такива на Литекс Ловеч
Търговски регистър : ПФК Литекс Ловеч АД, сменя името си на ПФК ЦСКА-София ЕАД и мести седалището си в София !
Дали няма преименуван клуб а.
Не няма , защото не си довършил процедурата : Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД , колкото до 15 броя играчи на Литекс , малко повече има от ПФК ЦСКА АД и е жалко да се опираш на такава несъстоятелна логика , директора на ДЮШ лично аз съм щастлив , че ще е този доказан специалист , ще ме прощава Спас , ама нещо не му се получаваха нещатаСпортен директор ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ Е , да в момента Ст. Стоилов е поел функцията и по-добре , защото и той се е доказал за разлика от много други
За мен горе изброените ти уж аргументи ми приличат на хленч на малко дете , ама аз не искааааааам , дете , което не го интересува по-правилно или по-добро от по-неправилно и по-зле

Yan_Bibiyan написа:Tommi написа:Ако имаш предвид Етрополе, няма никакви законови изисквания за неговото участие в схемата.
А правилото на БФС, касаещо отбори, чиито седалища са в различни региони? Или ще кажеш, че АД-то на Литекс и това на ЦСКА не са в такива - нерде Ловеч, нерде София? Седни си - слаб 2! Щом не знаете нищо, защо вдигате ръка, а?

baraba написа:
Не няма , защото не си довършил процедурата : Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД , колкото до 15 броя играчи на Литекс , малко повече има от ПФК ЦСКА АД и е жалко да се опираш на такава несъстоятелна логика , директора на ДЮШ лично аз съм щастлив , че ще е този доказан специалист , ще ме прощава Спас , ама нещо не му се получаваха нещатаСпортен директор ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ Е , да в момента Ст. Стоилов е поел функцията и по-добре , защото и той се е доказал за разлика от много други

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост