Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

angulo
Контакти:

Re: Сектор "Б": Левски е световноизвестнен клуб, просто е №1

Мнениеот angulo » 14 апр 2009 21:45

Кашчей

Лично съобщение

Кашчей ,ти на колко лета си ако нее тайна ?

Потребителски аватар
LordVOODOO

Re: Дадоха Литекс - Левски на герой на Слави Трифонов!

Мнениеот LordVOODOO » 14 апр 2009 21:47

Има една приказка: "На кривата ракета космоса й пречел..." та и тук същото!
Ако един отбор е наистина силен, ако ще треньора на другият отбор да свири пак ще бие! Ако ще съдията да даде 10 дузпи за врага силният отбор ще бие с 11:10!!! Стига вече глупости!
До кога ще има оправдания затова, че играчите ви не си вършат работата?! Затова, че играчите ви нямат физическа подготовка? Затова, че играчите ви нямат тактическа подготовка? За кое от тия неща ви е виновен съдията???
Вижте си отбора, вижте си жалкото подобие на треньор и тоагва говорете....
Изображение

bomberman1964
Контакти:

Мнениеот bomberman1964 » 14 апр 2009 21:48

simoarmeeca написа:Просто тъпотиите на сините фенове нямат граници
ЦСКА не е известен с 1 сезон в които показва класа и друг с касмет ( киево )
Най-известния БГ отбор е ЦСКА!! Най-големите успехи на Б-я се дължат на цскари ( 1994 - пенев стойчков , Костадинов )
а за отбора просто нема смисал да коментирам навярно вс знаят с какво е известен и какво е постигал и ще постига :!: :!: :!: :!:

[size=150Е ВИДЯХМЕ СТОИЧКОФФФФ,КОСТАДИНОФФФФ И СИЕ КАКВО ИГРАХА ПОСЛЕДНИЯ МАЧ СРЕЩУ ШВЕЦИЯ ТОГАВА КОГАТО ПЕЛИЧКИТЕ ОТ ЛЕВСКИ НЕ ИГРАХА][/size]

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Re: Истинскят Левскар - верен до край!

Мнениеот goteborg » 14 апр 2009 21:50

Тъпо парче си,горкият ти...
Save Ukraine!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2009 21:52

Neron написа:
Кашчей написа:
angulo написа:Тва данеби да е контролно или класна работа,какво ви бърка правописа. Явно вие сте природно про...ти (поставете правилната буква в празното поле.) :D

Да те светна, че когато приказваш, трябва да можеш да го правиш без да се запъваш на всяка втора дума, а когато пишеш, трябва да можеш да го правиш без твърде груби грешки, защото хората, които четат, оценяват и това.Не е нормално да не можеш да пишеш на родният си език, но да имаш претенции за обективно мнение по някакъв въпрос-не става, просто не става така.Когато аз чета някое мнение във форума си правя преценка за човека и въз основа на това, как той е написал поста си.
Нормално е да има понякога технически грешки, но неграмотността си личи отдалеко-тя просто "крещи".

ПП-Интересно ми е, колко ли още теми ще се пуснат по това изказване на Димо Момиров, който просто каза някои истини, неудобни и за едните, и за другите-сини и червени, но повече за сините, защото те повече реват в последно време.

Димчо си е чорбар какво да каже?Ощетяват Левски и подкрепят цецека ли?Много ясно че ще подкрепи отбора си.

Бат` Вальо Дикцията мрънкаше и заради това, че е казал г-нът Момиров, че новите шефове на ЦСКА са твърде далеко от разбирането на футбола, като игра и съдийство, за да искат още с встъпването си чужди съдии за мачове на ЦСКА.Аз това го виждам като....още с постъпването си на работа и да почна да искам увеличение на заплатата, без да съм показал още, че разбирам от това, с което съм се захванал.Всъщност, с тези искания се задоволяват предимно фенските щения, а не някаква истинска необходимост.Така аз виждам нещата.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Re: Дадоха Литекс - Левски на герой на Слави Трифонов!

Мнениеот ..Локо Пловдив » 14 апр 2009 21:57

Специално за този съдия мога да кажа много добри думи !!!
Той свири мач на Локомотив Пловдив ... не си спомнян срещу кои играхме , но ми направи огромно впечатление !!! Кара се наиграчите за нарушенията и си знаи мястото ( къде да стой на терена ) .. ;)
Надявам се да се справи добре !!! :) ;) 8-)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот delpi » 14 апр 2009 22:01

Не ми се четат всички коментари в темата.
Само ще кажа, че според мен не биваше да надигаме толкова вой за реферите. Нямаше смисъл, само си удряме по реномето по този начин, още повече, че няма никакъв шанс да се проени нещо. А Момиров въобще не заслужава да коментираме изказванията му. Както казва Кокала... "Кой е този Момиров?" ( той го каза за Дуци, аз малко го перефразирах).
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2009 22:02

angulo написа:Кашчей

Лично съобщение

Кашчей ,ти на колко лета си ако нее тайна ?

Един Жентълмен никога не задава подобен въпрос на друг Жентълмен :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

kris_912
Контакти:

Re: Истинскят Левскар - верен до край!

Мнениеот kris_912 » 14 апр 2009 22:02

не се кахърете бе подуенчета,не виждате ли че се извършва преврат :evil: каза го и агент Николай,виновни са съдиите,световната криза и т.н,и това Локо как можа да качи на класика отбора на народа и да ви разочарова така,не ги е СРАМ :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2009 22:14

angelov написа:
Кашчей написа:Темата е поставена некоректно, защото Момиров нищо такова не казва в изказването си.Просто казва, че "Левски" е достатъчно подпиран от съдиите, за да искат чуждестранен съдия.
Дали на авторът така му е било удобно-не знам-но не е коректно да се изопачават чужди думи.

Темата беше поставена както беше поставена в гонг. В последствие те промениха заглавието и част от статията. Ако искаш си направи труда да прочетеш всички постове в темата и ще видиш, че съм го отбелязал.

Аз четох написаното, но след 17ч.Слушах и Момиров.
Не знам как е било в началото, в сайта, но ако заглавието е било такова-не им прави чест.Не, че ме учудва, че са изкривили информация в полза на "Левски"-не е за първи, няма и да е за последен път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”