Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: На терена днес...
Миньорче,благодарим днес за подкрепата!Рядко може да се види подобно нещо по родните терени между агитките на два отбора.Не знам защо го направихте ама все пак:БЛАГОДАРИМ!Не са това футболистите които трябва да носят ЖЪЛТО-ЧЕРНАТА ФЛАНЕЛКА и да играят за БОТЕВ ПЛОВДИВ!Но където е текло пак ще тече!Всички знаем че ще стане много трудно,защото тази 10 годишна помия която се изля върху нашия отбор не може да се измие толкова лесно.Всички знаем че онова селско изчадие е пътник и е въпрос на време да се изреже този тумор.Успех и на вас,миньорче!
- rump_shaker
- Контакти:
- Canaries front
- Контакти:
Re: MИНЬОР
не ни грее,просто питам,защото момчетата се бореха за оставането си ,накрая ми се струва ,че ще ги прецакат.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- PLOVDIV PEE 1912
Canaries front написа:не ни грее,просто питам,защото момчетата се бореха за оставането си ,накрая ми се струва ,че ще ги прецакат.
м като нищо.аз не знам кво да правим ние от тук нататък..
- PLOVDIV PEE 1912
Re: христолоф - убиеца на една легенда
НЕ САМО ЧЕ УБИ ЕДИН ВЕЛИК КЛУБ АМИ И НИ ДОКАРА ДО ТАМ ДА СЕ КАРАМЕ ПО МЕЖДУСИ!!!
- Canaries front
- Контакти:
ние сме в дупка от която няма изход,гледаме небето и си мечтаем за да мине някой за да ни помогне. Но това като гледам едва ли скоро ще се получи
- PLOVDIV PEE 1912
Canaries front написа:ние сме в дупка от която няма изход,гледаме небето и си мечтаем за да мине някой за да ни помогне. Но това като гледам едва ли скоро ще се получи
КВО ЗНАЧИ "НЯМА ИЗХОД" Давайте да правим нещо ,не може така!!!!Още идващата седмица фракциите да организират палАтки ли кво ли И ПРЕД НА СЕЛЯНИНА КЪЩАТА!!!
- Canaries front
- Контакти:
ами за мен няма изход,аз лично вече се отчаях тотално,примирих се че пак ще сме в Б група,по-лошото е че невиждам как ще се отървем от селяка ,а не че ще сме в Б .
- PLOVDIV PEE 1912
Canaries front написа:ами за мен няма изход,аз лично вече се отчаях тотално,примирих се че пак ще сме в Б група,по-лошото е че невиждам как ще се отървем от селяка ,а не че ще сме в Б .
АБЕ НЯМА ДА ДАВАМЕ ЗАДНА БЕ МАЙНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Canaries front написа:да попитам,нали имаше правило 2 отбора с един президент не могат да са в една група.След като Берое влиза и Миньор остава как ще се процедира?
На нас по-дукомент ни е Никифор Вангелов,но на практика ни е Ковачки