ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 16:04

soilwork написа:[center]Виждам че здраво стъпилите момчета на земята,реалистите и тези за които ЦСКА не е търговско дружество нямат проблем с легитимацията пред обществото!! [/center]

И кое е ЦСКА, реалисте мой ??! Трифон Попов, Стойчо Стоилов, Данаил Ганчев, Гриша Ганчев, целият отбор на Литекс, шефът на ДЮШ на Литекс, международният отдел на Литекс и целият ловешки катун, който се настани на "Армията" ли ??!

Откъде и да погледна това нещо, дори да заеба ТР, БФС, УЕФА и ФИФА, само като им видя гнусните селски мутри на тия и всичко в мен крещи "Литекс, Литекс, Литекс ..... ".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 02 авг 2016 16:08

soilwork написа:[center]Виждам че здраво стъпилите момчета на земята,реалистите и тези за които ЦСКА не е търговско дружество нямат проблем с легитимацията пред обществото!! Шепата оздравители ,мечтатели и тези които живеят в миналото се опитваме да им подадем ръка за да ги измъкнем от блатото ,обаче те все търсят някой клон с който сами да се издърпат !!! Е,няма клон колеги !!! [/center]

сори.... аз пък мисля че в блатото сте вие.... в блатото на далаверите.... врътките.... селската тарикатщина.... и евтината пропаганда.... аз съм израстнала в друг свят.... с други принципи.... и за мен морала, реда и законността са светини.... стъпила съм здраво на тези принципи.... и няма да се оставя да ме завлечете във вашето блато....

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 авг 2016 16:08

soilwork написа:
Tommi написа:П.П.: За да не си помисли някой, че това съобщение е написано от теб, нека да кажем, че това са условията на Община Разград, като са променени само името на стадиона, името на първенството (вече е Първа професионална лига) и спортно-състезателната година. ;)
[center]Ако си мислиш че ще е нещо по-различно от това което съм написал -значи си изпаднал в дълбока заблуда ;) Дори формулировката ще бъде почти същата. Така и не разбрах защо като сме нов клуб,левскари като теб висят по ден и нощ в нашият форум ? Или дълбоко в злобните си душички припознахте ЦСКА :roll:[/center]

Само се виж колко си нямаш хал-хабер от нещата, а иначе се правиш на голям разбирач. :lol: Няма как формулировката да е тази, защото това е систематизирана формулировка на медиите. Формулировката на Община Разград е близо 40 страници. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 авг 2016 16:13

Маги Стралска написа:
soilwork написа:[center]Виждам че здраво стъпилите момчета на земята,реалистите и тези за които ЦСКА не е търговско дружество нямат проблем с легитимацията пред обществото!! Шепата оздравители ,мечтатели и тези които живеят в миналото се опитваме да им подадем ръка за да ги измъкнем от блатото ,обаче те все търсят някой клон с който сами да се издърпат !!! Е,няма клон колеги !!! [/center]

сори.... аз пък мисля че в блатото сте вие.... в блатото на далаверите.... врътките.... селската тарикатщина.... и евтината пропаганда.... аз съм израстнала в друг свят.... с други принципи.... и за мен морала, реда и законността са светини.... стъпила съм здраво на тези принципи.... и няма да се оставя да ме завлечете във вашето блато....

Потребителско име:
soilwork
А дали не е от мигрантитите тоа.?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 авг 2016 16:19

1982 написа:
soilwork написа:[center]Виждам че здраво стъпилите момчета на земята,реалистите и тези за които ЦСКА не е търговско дружество нямат проблем с легитимацията пред обществото!! [/center]

И кое е ЦСКА, реалисте мой ??! Трифон Попов, Стойчо Стоилов, Данаил Ганчев, Гриша Ганчев, целият отбор на Литекс, шефът на ДЮШ на Литекс, международният отдел на Литекс и целият ловешки катун, който се настани на "Армията" ли ??!

Откъде и да погледна това нещо, дори да заеба ТР, БФС, УЕФА и ФИФА, само като им видя гнусните селски мутри на тия и всичко в мен крещи "Литекс, Литекс, Литекс ..... ".
[center]Вземаме един готов работещ механизъм и започва да работи в услуга на ЦСКА!! Драматизираш излишно !!! Ето виждам че Малинов го искат Щутгарт -ако го продадем всичко влиза в касата на ЦСКА !!! Имаме много перспективни момчета които след година ще струват милиони[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 авг 2016 16:23

Искам да попитам моралните фундаменталисти - кое се доближава повече до разбирането ви какво значи ЦСКА? Клуб, който налага млади български футболисти, с великолепна школа и желязна дисциплина, или това, което беше по времето на Павлов, Божков, Титан и Лупи? :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 авг 2016 16:29

eMs1 написа:
suni написа:
Tommi написа:Сънчо, това е другият ЦСКА бре. :)

[center]Има само един ЦСКА и УЕФА признава това![/center]

В сайта на УЕФА миналата седмица нямаше емблемата и историята на ЦСКА. Което накара доста "доброжелатели" да потриват доволно ръце, че Европейската футболна централа не признава клуба от стадион "Българска армия".

Днес всичко си дойде на място. Сайтът на УЕФА актуализира данните и сега отново в страницата на българския ЦСКА виждаме емблемата с трите звезди и пълната европейска история на най-успешния ни футболен клуб.

Има ги всички европейски мачове на "армейците". Отбелязана е най-голямата победа на ЦСКА в двубоите от турнирите на Стария континент - 9:0 над финландския Хака. Има още много данни за отбора, все автентични - такива, каквито ги знаем.

Има само един ЦСКА и УЕФА признава това! Този ЦСКА събра 10 000 на стадион "Българска армия" за мача със Славия, а Сектор "Г" бе на ниво, каквото и по време на финала за Купата срещу Монтана.

ВИЖТЕ ТУК СТРАНИЦАТА НА ЦСКА В САЙТА НА УЕФА: http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50076/domestic/index.html

Виж по-горе, липсва ти едно тиренце

Last updated: 26/07/2016 11:49 CET :mrgreen:
Важното е да се пишат гръмки статийки.

Тиренцето ли е последната сламка , за която ще се хванете ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 авг 2016 16:32

Red Warrior написа:Искам да попитам моралните фундаменталисти - кое се доближава повече до разбирането ви какво значи ЦСКА? Клуб, който налага млади български футболисти, с великолепна школа и желязна дисциплина, или това, което беше по времето на Павлов, Божков, Титан и Лупи? :roll:

Да видим какво се случи за една година:
Пламен Марков директор-какъв не зная.Изгони Джевизов и още няколко треньори от ДЮШ.Направи кастинг на децата,
на какъв принцип не зная.Някои от тях изгони,други взе в неговата школа/защо?/и трети остави.
Сега дойдоха страшно много деца от Литекс/надявам се добри,но пак защо/и треньори от школата.
След наказанието на Литекс запази отбора,който тренираше за здраве.Сега ги докара и тях.
Знам,че Литекс имаха добра селекция и реализираха добри продажби.Но сега в "ЦСКА" цената им ще скочи многократно.
Та да попитам.Това не изглеждали на добра инвестиция за Ганчев.Лошо ще стане ако има наказание от 3 години.
Тогава няма ли плановете да отидат на кино и има промяна пак в ТР.
пп.Едно е да имаш сергия на село,съвсем друго на Женския пазар.
Недей да зависиш от никого в този свят, защото даже и сянката ти те оставя, когато си в тъмнина...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 авг 2016 16:36

Old_death написа:
eMs1 написа:
suni написа:
Tommi написа:Сънчо, това е другият ЦСКА бре. :)

[center]Има само един ЦСКА и УЕФА признава това![/center]

В сайта на УЕФА миналата седмица нямаше емблемата и историята на ЦСКА. Което накара доста "доброжелатели" да потриват доволно ръце, че Европейската футболна централа не признава клуба от стадион "Българска армия".

Днес всичко си дойде на място. Сайтът на УЕФА актуализира данните и сега отново в страницата на българския ЦСКА виждаме емблемата с трите звезди и пълната европейска история на най-успешния ни футболен клуб.

Има ги всички европейски мачове на "армейците". Отбелязана е най-голямата победа на ЦСКА в двубоите от турнирите на Стария континент - 9:0 над финландския Хака. Има още много данни за отбора, все автентични - такива, каквито ги знаем.

Има само един ЦСКА и УЕФА признава това! Този ЦСКА събра 10 000 на стадион "Българска армия" за мача със Славия, а Сектор "Г" бе на ниво, каквото и по време на финала за Купата срещу Монтана.

ВИЖТЕ ТУК СТРАНИЦАТА НА ЦСКА В САЙТА НА УЕФА: http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50076/domestic/index.html

Виж по-горе, липсва ти едно тиренце

Last updated: 26/07/2016 11:49 CET :mrgreen:
Важното е да се пишат гръмки статийки.

Тиренцето ли е последната сламка , за която ще се хванете ?

SUNI ,като кликнеш върху класирането и еуфорията ти ще се изпари.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 авг 2016 16:41

petko.h.markov написа:Да видим какво се случи за една година:
Пламен Марков директор-какъв не зная.Изгони Джевизов и още няколко треньори от ДЮШ.Направи кастинг на децата,
на какъв принцип не зная.Някои от тях изгони,други взе в неговата школа/защо?/и трети остави.
Сега дойдоха страшно много деца от Литекс/надявам се добри,но пак защо/и треньори от школата.
След наказанието на Литекс запази отбора,който тренираше за здраве.Сега ги докара и тях.
Знам,че Литекс имаха добра селекция и реализираха добри продажби.Но сега в "ЦСКА" цената им ще скочи многократно.
Та да попитам.Това не изглеждали на добра инвестиция за Ганчев.Лошо ще стане ако има наказание от 3 години.
Тогава няма ли плановете да отидат на кино и има промяна пак в ТР.
пп.Едно е да имаш сергия на село,съвсем друго на Женския пазар.
Недей да зависиш от никого в този свят, защото даже и сянката ти те оставя, когато си в тъмнина...
[center]Досега всичко беше анархия и имитация на фунционираща школа,ние нямахме един читав футболист от школата който да влезе в първият отбор в последните години! Купуваха се чужденци с килограми заради които натрупахме част от тия дългове. Знаем всички как беше при Черепа,Титан ,Лупи . Трябваше да дойде човек като Ганчев за да разбие този омагьосан кръг !!! Затова толкоз народ му скача ,защото лапачката покрай ЦСКА свърши ,няма комисионни ,няма далавери, няма тате ,няма бате[/center]

Върни се в “Архив”