ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 15:41

mistrii написа:Някой по-просветен може ли да ми каже каква е процедурата за даване на концесия.

Процедурата е каквото нареди оня главоч от Банкя. Това е Булгаристан, и да гледаме законите и правилниците, няма никакъв смисъл, те са писани за украса.

Аз съм се занимавал с друга много пикантна дейност - обществените поръчки, чел съм и ЗОП, и всичко, и накрая просто става това, което някой отгоре нареди да стане, само си губих времето да се информирам и образовам. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 авг 2016 15:44

Tommi написа:П.П.: За да не си помисли някой, че това съобщение е написано от теб, нека да кажем, че това са условията на Община Разград, като са променени само името на стадиона, името на първенството (вече е Първа професионална лига) и спортно-състезателната година. ;)
[center]Ако си мислиш че ще е нещо по-различно от това което съм написал -значи си изпаднал в дълбока заблуда ;) Дори формулировката ще бъде почти същата. Така и не разбрах защо като сме нов клуб,левскари като теб висят по ден и нощ в нашият форум ? Или дълбоко в злобните си душички припознахте ЦСКА :roll:[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 авг 2016 15:46

Духът на ЦСКА е публиката! Храмът на ЦСКА е "Българска армия"! Плащеницата на ЦСКА е червения екип! Всичко друго са алабализми на писерушки! Българската православна църква, ако си смени Булстата ще престанели да бъде Българската православна църква?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 авг 2016 15:48

mistrii написа:Някой по-просветен може ли да ми каже каква е процедурата за даване на концесия. Примерно аз искам стадион и министъра казва добре и на другия ден всичко е готово или в държавата има процедура, срокове и оферти в срока за процедура? В момента този отбор наем ли плаща?
А иначе е ясно, че това е нов клуб без история според разпоредбите в УЕФА. По-притеснително е на база на какво е поканен в първа лига, нали имаше някакви "строги" изисквания кой да бъде поканен? Ако кажете, че е прието, че е Литекс, то Литекс има наказание за тази година да играе в по-долна дивизия. Ако кажете, че е ЦСКА, което играе във В група, то откъде идва тази връзка, като то си съществуваше и в момента на започване на първа лига? От тук вероятно ще следват последствия за БФС. Има ли друга лига в света, която месеци преди края на първенството да променя формат, присъединяващи се отбори и т.н.? Тези от Ювентус бяха големи глупаци да търпят наказание. Тези от Левски са големи глупаци да плащат дългове, а колко по-хитро щеше да е да си построят целият стадион и да фалират, а фирмите да се оправят. 1 година за нов формат и хоп троп нов отбор без задължения, но всичи ще казват, че това е същият отбор. Колко отбора бяха изхвърлени заради тези задължения, може ли точна бройка за клубовете и сумата за играчите, за които не е платено? Когато Лупи най-нагло лъжеше, а също и Титан и ви се казваше, че това са лъжи да си отворите очите, вие се смеехте и се радвахте, че сте победили Левски. И в тези си радости не видяхте, че футбол нямаше. Надявам се да няма наказание за ЦСКА, а тези които казваха, че ГГ е мутра, джудже и т.н. сега му се радват и го защитават. Мдааа принципност какво да се прави. Успех на отбора ви, но не отричайте истината.
[center]Дай по-кратко и сбито с въпросите? Това "есе" не казва нищо[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 авг 2016 15:49

soilwork написа:
Tommi написа:П.П.: За да не си помисли някой, че това съобщение е написано от теб, нека да кажем, че това са условията на Община Разград, като са променени само името на стадиона, името на първенството (вече е Първа професионална лига) и спортно-състезателната година. ;)
[center]Ако си мислиш че ще е нещо по-различно от това което съм написал -значи си изпаднал в дълбока заблуда ;) Дори формулировката ще бъде почти същата. Така и не разбрах защо като сме нов клуб,левскари като теб висят по ден и нощ в нашият форум ? Или дълбоко в злобните си душички припознахте ЦСКА :roll:[/center]

Ти не знаеш ли, че досега във форума на Литекс редовно се събираха по 8000 страници мнения? Нормален интерес. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 авг 2016 15:50

Red Warrior написа:Духът на ЦСКА е публиката! Храмът на ЦСКА е "Българска армия"! Плащеницата на ЦСКА е червения екип! Всичко друго са алабализми на писерушки! Българската православна църква, ако си смени Булстата ще престанели да бъде Българската православна църква?
[center]Няма как да те разберат....за тях "автентично " е АД-то от 99-та[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 авг 2016 15:50

1982 написа:
snakebite написа:
Ами според мен могат да купят марката и емблемата на ЦСКА, от старото ЦСКА ( при ликвидация) и да могат да продават артикули...Ама гледам че сега съвсем незаконно я ползват, така че това не е някакъв проблем за Г.Г.

Търговската марка е просто актив, като я купиш, можеш да я ползваш, нищо повече. Аз не знам и защо ще я купуват, като те вече я откраднаха по най-циганския начин. Но нали държава нямаме ..... тук е така, в държавата на мутрите.

Аз не мога да те разбера защо продължаваш да казваш на хората какво да правят и мислят!??!За някои хора-всичко е точно и това е ЦСКА,други чакат да се купи емблемата и това да е ЦСКА,трети чакаха да се играе на Армията и това да е ЦСКА,четвърти чакат нещо друго за да е ЦСКА,пети не приемат в никакъв случай това за ЦСКА!Избрал си си път-следвай го!
Ама не обяснявай на хората какво щяло да стане ако емблемата това,пък уефа онова!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 авг 2016 15:56

soilwork написа:

Нормално е да седят тук!Чудят се как така този "селски" отбор събра 3 пъти повече от техния отбор на народа,на София,на Космоса,при откриващите мачове за първенство!?!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 15:57

На никого не казвам какво да прави и мисли, нещо си се объркал. Просто защитавам това, в което вярвам, така както вие защитавате вашите си гледища. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 авг 2016 15:59

[center]Виждам че здраво стъпилите момчета на земята,реалистите и тези за които ЦСКА не е търговско дружество нямат проблем с легитимацията пред обществото!! Шепата оздравители ,мечтатели и тези които живеят в миналото се опитваме да им подадем ръка за да ги измъкнем от блатото ,обаче те все търсят някой клон с който сами да се издърпат !!! Е,няма клон колеги !!! [/center]

Върни се в “Архив”