suni написа:Няма спор, линкът ми е достатъчно коректен!
И двата линка са достатъчно конкретни - към два различни клуба.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
suni написа:Няма спор, линкът ми е достатъчно коректен!
suni написа:petko.h.markov написа:SUNI ,като кликнеш върху класирането и еуфорията ти ще се изпари.
,,Всичко с времето си...
Нито цветята цъфтят по-рано, нито пък слънцето изгрява в полунощ.
Почакай..!
Като му дойде времето...,,
ceBep написа:11_best написа:СеВер, я ми отговори на един, два въпроса, моля?
Ти в моподорат с Коцев, Цимбика, Дучето и Фатмака ли си?
Те ли са по-добрата част?
Слагам насреща им Стоичков, Димитър Пенев, Емо Данчев...
Кой какво е постигнал в живота и професията сам прецени.
И моля ви крийте го хомосексуалиста с оскубаните вежди, че ме е срам да се представя за ЦСКА, нищо че говори като психично болен. Догодина на парад за евроценности ли ви води?
Казах го десетки пъти и отново ще го кажа. Аз съм с две ръце и два крака ЗА ГГ на Армията, защото това е човека, който наистина умее да управлява сполучливо футболен клуб у нас. Но НЕ и по циганския начин, по който ни представи нещата. И стига с тоя Дуче и Цимбик.
snakebite написа:
Ами според мен могат да купят марката и емблемата на ЦСКА, от старото ЦСКА ( при ликвидация) и да могат да продават артикули...Ама гледам че сега съвсем незаконно я ползват, така че това не е някакъв проблем за Г.Г.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
soilwork написа:http://www.flashscore.de/fussball/bulgarien/parva-liga/

1982 написа:snakebite написа:
Ами според мен могат да купят марката и емблемата на ЦСКА, от старото ЦСКА ( при ликвидация) и да могат да продават артикули...Ама гледам че сега съвсем незаконно я ползват, така че това не е някакъв проблем за Г.Г.
Търговската марка е просто актив, като я купиш, можеш да я ползваш, нищо повече. Аз не знам и защо ще я купуват, като те вече я откраднаха по най-циганския начин. Но нали държава нямаме ..... тук е така, в държавата на мутрите.
soilwork написа:[center]Разбирам ги бившите оздравители,объркани са,неориентирани...скачат от една опорна точка на друга. До вчера ревяха и мънкаха че ЦСКА е Литекс ,от два -три дни че сме съвсем нов отбор -пълен разнобой !![/center]
soilwork написа:[center]Разбирам ги бившите оздравители,объркани са,неориентирани...скачат от една опорна точка на друга. До вчера ревяха и мънкаха че ЦСКА е Литекс ,от два -три дни че сме съвсем нов отбор -пълен разнобой !![/center]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта