ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Tommi » 02 авг 2016 14:39

suni написа:Няма спор, линкът ми е достатъчно коректен!

И двата линка са достатъчно конкретни - към два различни клуба. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 авг 2016 14:39

suni написа:
petko.h.markov написа:SUNI ,като кликнеш върху класирането и еуфорията ти ще се изпари.

,,Всичко с времето си...
Нито цветята цъфтят по-рано, нито пък слънцето изгрява в полунощ.
Почакай..!
Като му дойде времето...,, :mrgreen:

Аз лично за никъде не бързам.Ама ти се изтърча леко.
"Интереса клати феса".Вие нали знаете,че Данчев продава футболисти.Тогава какво очаквате да каже,къде има по-голям
шанс да попадне на продаваем футболист.Някаква безмислена еуфория ви обзема.Ако някой каже противното,това ще
промени ли вашето мнение или ще го оплюете.Примера с Иван Стоянов.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 авг 2016 14:40

ceBep написа:
11_best написа:СеВер, я ми отговори на един, два въпроса, моля?

Ти в моподорат с Коцев, Цимбика, Дучето и Фатмака ли си?
Те ли са по-добрата част?

Слагам насреща им Стоичков, Димитър Пенев, Емо Данчев...
Кой какво е постигнал в живота и професията сам прецени.

И моля ви крийте го хомосексуалиста с оскубаните вежди, че ме е срам да се представя за ЦСКА, нищо че говори като психично болен. Догодина на парад за евроценности ли ви води?

Казах го десетки пъти и отново ще го кажа. Аз съм с две ръце и два крака ЗА ГГ на Армията, защото това е човека, който наистина умее да управлява сполучливо футболен клуб у нас. Но НЕ и по циганския начин, по който ни представи нещата. И стига с тоя Дуче и Цимбик.

Ако проследиш хронологията на събитията през последната година, ще видиш, че на ГГ му бе посочен "пътя" Чавдар + Литекс отгоре!
ГГ имаше съвсем различни намерения, които Букито и пияна Дора осуетиха.
Чисто оздравяване никога не е било опция.

Много други биха хвърлили кърпата, но джуджи излезе сериозен.
Подкрепяли сме ЦСКА под Черепа, Лупи и Титан ..... ГГ поне знае за какво иде реч и спортните му подбуди са далеч по-истински.
Мисля, че най-малко със запазеането на отбора във В група, заслужава шанс!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 14:40

snakebite написа:
Ами според мен могат да купят марката и емблемата на ЦСКА, от старото ЦСКА ( при ликвидация) и да могат да продават артикули...Ама гледам че сега съвсем незаконно я ползват, така че това не е някакъв проблем за Г.Г.

Търговската марка е просто актив, като я купиш, можеш да я ползваш, нищо повече. Аз не знам и защо ще я купуват, като те вече я откраднаха по най-циганския начин. Но нали държава нямаме ..... тук е така, в държавата на мутрите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 02 авг 2016 14:46

soilwork написа:http://www.flashscore.de/fussball/bulgarien/parva-liga/

Томислав вика че това е ПФК-олд. Точка. :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 авг 2016 14:50

1982 написа:
snakebite написа:
Ами според мен могат да купят марката и емблемата на ЦСКА, от старото ЦСКА ( при ликвидация) и да могат да продават артикули...Ама гледам че сега съвсем незаконно я ползват, така че това не е някакъв проблем за Г.Г.

Търговската марка е просто актив, като я купиш, можеш да я ползваш, нищо повече. Аз не знам и защо ще я купуват, като те вече я откраднаха по най-циганския начин. Но нали държава нямаме ..... тук е така, в държавата на мутрите.

2 въпроса към експертите:
Кой държи правата в/у марката в момента?
Когато ТМ се използва неправомерно, как точно се процедира спрямо нарушителя и кой инициира тези действия?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 авг 2016 14:52

[center]Разбирам ги бившите оздравители,объркани са,неориентирани...скачат от една опорна точка на друга. До вчера ревяха и мънкаха че ЦСКА е Литекс ,от два -три дни че сме съвсем нов отбор -пълен разнобой !![/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 авг 2016 14:57

soilwork написа:[center]Разбирам ги бившите оздравители,объркани са,неориентирани...скачат от една опорна точка на друга. До вчера ревяха и мънкаха че ЦСКА е Литекс ,от два -три дни че сме съвсем нов отбор -пълен разнобой !![/center]

ЦСКА-София е нов отбор според УЕФА и преименуван Литекс според Българското законодателство. Кое не е ясно?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 авг 2016 15:01

[center]Участникът в процедурата за предоставяне на концесията на стадион Българска армия и т.н.трябва да членува в Българския футболен съюз като професионален футболен клуб и да притежава лиценз за участие в Първа професионална лига, издаден за спортно-състезателната 2016/2017 година, и трябва да има и регистриран основен капитал, не по-малък от 2 500 000 лв....... ;)[/center]Толкоз за ФК "Лозен "

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 15:01

soilwork написа:[center]Разбирам ги бившите оздравители,объркани са,неориентирани...скачат от една опорна точка на друга. До вчера ревяха и мънкаха че ЦСКА е Литекс ,от два -три дни че сме съвсем нов отбор -пълен разнобой !![/center]

Аз опорни точки нямам, защото не съм шаран. Знам прекрасно, че няма как извънземните да подхвърлят документа за ФК Лупи и никой да не го види от "невинните" Ганчеви слуги. Най-малкото, тоя документ се оформя и преглежда преди внасяне от компетентно лице, абсурд е някой да му подхвърля ей така листа и той като куриер само да ги носи. На тази евтина лъжа и дете няма да се върже.

За търговската марка същата работа - на всеки, който има поне малко понятие от нещата, му е пределно ясно, че това е просто актив и не е носител на никаква наследственост. Лъжат ви така елементарно, а вие вярвате на всичко. То и те знаят, че дрънкат пълни глупости, ама като кълвете на всичко, що да не ви ги дрънкат ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”