ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
[center]Аз ФК-то на Коцев и Дучето не виждам кой ще го подкрепя!!! Ако бяха нови лица ,честолюбиви фенове като нашият събрат 1982 ,с чисти помисли и намерения ,тогава можеше да размисля -поне да им симпатизирам ! Иначе този ФК "Лозен " създаден от хора които при всяка власт на ЦСКА стояха на хранилка и клечаха за някой лев няма как да ми бъде симпатичен [/center]
mad_cow написа:ceBep написа:mad_cow написа:ceBep написа:Копаете сериозно дъното и съвсем скоро ще стигнете земната кора. Спрете поне да се излагате че излагате и нас бе .
Кои сте "вас"? От чие име пишеш?
По-читавата част сред нас.
Нека позная.. първия ти мач е някъде около 2005-та, по времето когато се роди втория ми внук..
Не те ли е срам да даваш акъл и оценки на старите кучета..
Годините ти говорят единствено зле за теб приятел. Срамно е едно момче на два пъти по-ниска възраст да има повече чест, доблест и самочувствие на истински фен. Застани малко като мъж . Не става въпрос за за титли, купи, ШЛ, ЛЕ, а за чисто човешки качества. Явно има хора, които след 26 години демокрация все още вярват на предизборни обещания, което е жалко. Много ми е интересно този сезон ГМО-то, ако не спечели трофей, ще им ходиш ли на мачове след това.
GOLEADOR написа:Как така драмите пак са в нашия двор?Ето,подуяци отново отпаднаха от някакви словенци,отбора им от 5 поредни срещи не познава вкуса на победата и Монтана може само да съжаляват,че не си тръгнаха с 3-те точки от София,но левскарите приемат всичко спокойно и нормално.Спомнете си през 2013 Младенов като направи 4-ри поредни равенства как тука имаше по две-три теми на ден с искане за оставката му.Нищо,че 100-йчо взе отбор без футболисти и тима се окомплектоваше в движение.Медиите убеждаваха всички ,че ЦСКА ще е брашнения чувал на А група и всички очакваха да изпаднем по спортен път.Както и да е,явно това е орисията на клуба.Каквото и да става винаги да има напрежение и никакво спокойствие за играчи и ръководство.Сега има два клуба ЦСКА които претендират да са наследници на ЦСКА.И двата имат еднакво право да се развиват,но ЦСКА още не е фалирал.Когато фалира тогава може да се претендира кой ще възроди клуба.За това давайте го малко по-кротко и не се кълнете един друг щото е много грозно.Само радвате противниковите фенове!
Според много хора тук, ЦСКА вече се е възродил и жъне победи, въпреки че самите те говорят за някакви бъдещи, евентуални "юридически ходове" (за какво са необходими, ако са се "възродили" вече е друг въпрос), има други (доста по-малко, да не кажа единици) които се надяват, че отборът, който евентуално ще започва от А окръжна ще е "възраждането", има и трети, които седим и гледаме какво се случва, някои коментираме какво е положението в момента, но това не пречи на първата група да нарича другите две - "говеда", "предатели" и т.н. и да ги иронизира по всякакъв начин, съответно това води и до ответна реакция....освен да не се пише в тази тема, друг начин няма да стане "по-кротко".
Red_Neck написа:Признаване от ОСК как ще се отрази на казуса?
.... според теб
.... все пак говорим за ФК, ... не за баничарница
Никак няма да се отрази.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
[center]Председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев и Гриша Ганчев имат единомислие по този въпрос и също се работи и по този казус[/center]GOLEADOR написа:ОСК ЦСКА е семейството на ЦСКА.Там са всички спортни клубове ЦСКА които развиват дейност.Само цесекарски клуб може да стане член на това семейство!
СеВер, я ми отговори на един, два въпроса, моля?
Ти в момента брат с Коцев, Цимбика, Дучето и Фатмака ли си?
Те ли са по-добрата част?
Слагам насреща им Стоичков, Димитър Пенев, Емо Данчев...
Кой какво е постигнал в живота и професията сам прецени.
И моля ви крийте го хомосексуалиста с оскубаните вежди, че ме е срам да се представя за ЦСКА, нищо че говори като психично болен. Догодина на парад за евроценности ли ви води?
Ти в момента брат с Коцев, Цимбика, Дучето и Фатмака ли си?
Те ли са по-добрата част?
Слагам насреща им Стоичков, Димитър Пенев, Емо Данчев...
Кой какво е постигнал в живота и професията сам прецени.
И моля ви крийте го хомосексуалиста с оскубаните вежди, че ме е срам да се представя за ЦСКА, нищо че говори като психично болен. Догодина на парад за евроценности ли ви води?
Леле, ами сега ?.. Кво праим ???
http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50076/domestic/index.html

http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50076/domestic/index.html
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

[center]Лека -полека ще се изчистват нещата,задачите се отмятат една по-една ! Ганчев и юридическият екип не са от вчера във футбола. Всичко се планира и се върши за да няма недоволни. Всяко желание на феновете ще бъде изпълнено !!! Всеки неудоволетворен ще получи легитимация[/center]
- Yan_Bibiyan
- Контакти:
ceBep написа:Срамно е едно момче на два пъти по-ниска възраст да има повече чест, доблест и самочувствие на истински фен. Застани малко като мъж .
Имам новина за теб - честта и доблестта като всяко човешко качество подлежат на признаване от другите! Ако другите не ги виждат, значи вероятно ти имаш погрешна преценка за себе си. В този случай е така, защото от трите няма как да ти се оспори само самочувствието, с което се дъниш отново и отново. Иначе ако ставаше така аз пък съм най-милосърдния и най-уважавания човек на Земята - срамувайте се от мен! А, не било така ли? Ще го разберете някой ден - не е важно какви качества смяташ, че притежаваш, а какви другите признават, че имаш. Собствената преценка винаги рисува красиви картини за това колко си велик, ненадминат и невероятен, та чак извънземните ти се възхищават (не се съмняваш, че ги има, защото Земята е тясна за твоето величие и е нужно да ти се възхищават и от други части на Космоса). Ама тя и Анита Мейзер се смята за красива както вие се мислите за пълни с чест и доблест - открий разликите, че приликите са много! Та кой ти разреши на теб да говориш кой да се срамува след като любимците ти неколкократно станаха за срам? Все едно Сашо Томов да ме нарича лъжец.
Последна промяна от Yan_Bibiyan на 02 авг 2016 13:10, променено общо 1 път.
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!