daydreamer написа:suni написа:[center]До всички привърженици на ЦСКА До медиите[/center]
Декларацията на лицата П.Манджуков и Ю.Инджов....
Ех този шегаджия Лупи. Толкова пъти го хващате, че лъже, но сега казва истината?
Какво те е излъгал ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daydreamer написа:suni написа:[center]До всички привърженици на ЦСКА До медиите[/center]
Декларацията на лицата П.Манджуков и Ю.Инджов....
Ех този шегаджия Лупи. Толкова пъти го хващате, че лъже, но сега казва истината?
dreben23 написа:Томов ексклузивно пред БЛИЦ: Идвайте на „Армията”, ще разкрия много неща!

Дали има нещо подмолно в цялата работа? Не знам...
Босът на ЦСКА Александър Томов обяви пред БЛИЦ, че най-късно до половин час ще бъде на „Армията”, за да говори пред журналистите и феновете.
„Елате на стадиона. Ще разкрия много неща. Питате ме дали има нещо подмолно в цялата тази работа, която се случи през последните дни. Не знам... Но нека не ощетявам колегите ви. Имайте малко търпение, след минути ще говоря, а и ще пуснем декларация в сайта”, заяви Томов.
Към стадиона вече са тръгнали десетки фенове на ЦСКА, които ще искат обяснение за случващото се в клуба.
Както е известно, преди около час Юлиан Инджов и Ивайло Манджуков официално обявиха, че се оттеглят от ЦСКА. При това положение "червените" са притиснати до стената, тъй като до 31 март е крайният срок за подаване на документите в Лицензионната комисия.
Нали разбирате, че тези катаклизми ще продължават докато не мине мача ни с Лудогорец, после всичко ще си бъде постарому!![]()
suni написа:Какво те е излъгал ?[offtopic]Ах, този лош, лош Лупи ![/offtopic]
Logical person написа:От сайта на ЦСКА
До всички привърженици на ЦСКАДо медиите
Декларацията на лицата П.Манджуков и Ю.Инджов е достойна за съжаление. Причината не е в отказа им да помогнат на ПФК ЦСКА АД, а в използването на елементарни лъжи , които лесно могат д бъдат опровергани
Оставаме с впечатлението, че намесата на двамата в делата на ПФК ЦСКА АД, атака им срещу Ст. Младенов, както и последните им действия са част от опит армейският клуб да бъде поставен на колене. "Спомоществователството" на П.Манджуков и Ю.Инджов в края на 2014 година е свързано с принудителен залог на големи пакети акции и с висока лихва от 7%. Смешно и несериозно е изявлението, че на тях им е било отказвана информация за финансите на клуба. За това са свидетели десетки служители, начело с изпълнителния директор на ПФК ЦСКА АД Александър Тодоров, които работеха през цялото време лично с Инджов и които отговаряха на всяко негово искане.
Ще направим всичко възможно, за да се спаси клубът, както сме правили досега . Имаме резервен, по който се работи в момента.
Red Warrior написа:Син до гроб_ написа:Батков е виновен! И Трактора...и продажната свирка на Флайшер....и т.н. по каналния ред.![]()
Батков е пич!
Red thunderstorm написа:Player написа:План Б на Лупи винаги е бил, Батков да му даде мача. Само, че сега няма мачове с Левски за да са доволни и спокойни всички в червено. Дадените мачове от Левски са нещото което ви държи почти 2 години вече и нищо друго. Само че този клон на който се държахте го няма, по една или друга причина.
Ей туй изказване чаках!Разцепвам се направо !
Red Warrior написа:Син до гроб_ написа:Батков е виновен! И Трактора...и продажната свирка на Флайшер....и т.н. по каналния ред.![]()
Батков е пич!
Eminem написа:dreben23 написа:Томов ексклузивно пред БЛИЦ: Идвайте на „Армията”, ще разкрия много неща!

Дали има нещо подмолно в цялата работа? Не знам...
Босът на ЦСКА Александър Томов обяви пред БЛИЦ, че най-късно до половин час ще бъде на „Армията”, за да говори пред журналистите и феновете.
„Елате на стадиона. Ще разкрия много неща. Питате ме дали има нещо подмолно в цялата тази работа, която се случи през последните дни. Не знам... Но нека не ощетявам колегите ви. Имайте малко търпение, след минути ще говоря, а и ще пуснем декларация в сайта”, заяви Томов.
Към стадиона вече са тръгнали десетки фенове на ЦСКА, които ще искат обяснение за случващото се в клуба.
Както е известно, преди около час Юлиан Инджов и Ивайло Манджуков официално обявиха, че се оттеглят от ЦСКА. При това положение "червените" са притиснати до стената, тъй като до 31 март е крайният срок за подаване на документите в Лицензионната комисия.
Нали разбирате, че тези катаклизми ще продължават докато не мине мача ни с Лудогорец, после всичко ще си бъде постарому!![]()
Иначе не могат да бият галактическия ви отбор.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта