ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 02 авг 2016 00:54

baraba написа:
ЦСКА би в петък! В събота футболният Господ си почиваше. В неделя Левски не би Монтана. И в понеделник за еничарите стана страшно.
В Дискусионно студио, спонсорирано от „Ефбет“ бе дадена трибуна на един пенсионер и Емо Футката да обясняват, че ФК Лозен ще кандидатства за емблемата на ЦСКА и иска да играе на „Армията“! И никой не каза, че със същия ентусиазъм можеше да кандидатстват за емблемата на Барселона или пък да поискат да играят на „Алианц Арена“.
После собственикът на лотарията се отказа от ефирно време в спортните новини на двете национални частни телевизии, за да бъде отразено „Дерби“-то за ЦСКА!
В същото време в телевизията на Делян Пеевски се появи работник на същия недохранен бизнесмен да обясни „истината“ за ЦСКА!
Малко по на изток в телевизията на ТИМ един Мигач полудя от плюене по ЦСКА.
През това време информационна агенция, помещаваща се над ресторанта на Кирил Домусчиев не спря да бълва глупости.
За капак и в БНТ преторианците на хазартното лоби използваха липсата на началника си, за да прокарат тънката „лозенска“ линия в държавната телевизия.
Изводът е един. След случилото се в последните 72 часа тези се насраха от страх! На тях им е ясно, че продължи ли възраждането на ЦСКА, край на каптагоновите титли, край на тото-схемите им, край на всичко.
Хубавото е, че техният край е началото на ЦСКА!

Що така бе мамини хубавци , нали феновете .... туй , онуй , па накрая се оказа , че сте по платената любов :roll:

Платени са Животните : един ше го вадят от панделата предсрочно , Дървеното е без наем , охраната на стадиона , фитнеса , фен шопа и Куфара е с 10 000 лева на месец взятка !!!! ДОКАЗАНО !!!! ДОСТОВЕРНО !!! ИСТИНАТА !!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 00:56

Беладона, я кажи, вЕрно ли, че на сватбата на Кюстендилеца е имало и подарък от ГГ, хубав подарък ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 02 авг 2016 00:58

Beladona написа:
baraba написа:
ЦСКА би в петък! В събота футболният Господ си почиваше. В неделя Левски не би Монтана. И в понеделник за еничарите стана страшно.
В Дискусионно студио, спонсорирано от „Ефбет“ бе дадена трибуна на един пенсионер и Емо Футката да обясняват, че ФК Лозен ще кандидатства за емблемата на ЦСКА и иска да играе на „Армията“! И никой не каза, че със същия ентусиазъм можеше да кандидатстват за емблемата на Барселона или пък да поискат да играят на „Алианц Арена“.
После собственикът на лотарията се отказа от ефирно време в спортните новини на двете национални частни телевизии, за да бъде отразено „Дерби“-то за ЦСКА!
В същото време в телевизията на Делян Пеевски се появи работник на същия недохранен бизнесмен да обясни „истината“ за ЦСКА!
Малко по на изток в телевизията на ТИМ един Мигач полудя от плюене по ЦСКА.
През това време информационна агенция, помещаваща се над ресторанта на Кирил Домусчиев не спря да бълва глупости.
За капак и в БНТ преторианците на хазартното лоби използваха липсата на началника си, за да прокарат тънката „лозенска“ линия в държавната телевизия.
Изводът е един. След случилото се в последните 72 часа тези се насраха от страх! На тях им е ясно, че продължи ли възраждането на ЦСКА, край на каптагоновите титли, край на тото-схемите им, край на всичко.
Хубавото е, че техният край е началото на ЦСКА!

Що така бе мамини хубавци , нали феновете .... туй , онуй , па накрая се оказа , че сте по платената любов :roll:

Платени са Животните : един ше го вадят от панделата предсрочно , Дървеното е без наем , охраната на стадиона , фитнеса , фен шопа и Куфара е с 10 000 лева на месец взятка !!!! ДОКАЗАНО !!!! ДОСТОВЕРНО !!! ИСТИНАТА !!!

Ааааа цялата работа , се базира на .... завист ли бе Коцееефф :o :shock: Значи , вашата работа е : Не е важно аз да съм добре , по-важно е на Вуте да му е зле :idea: ;) Призна си най-после , сега олекна ли ти :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 авг 2016 00:58

1982 написа:Беладона, я кажи, вЕрно ли, че на сватбата на Кюстендилеца е имало и подарък от ГГ, хубав подарък ??

Не съм в час , ама мога да проверя утре :) кой кво е подарявал на Куфара :)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 авг 2016 01:00

Beladona написа:

Значи ще го гърбим ние , софийските фенове на ЦСКА !!!! Като не му ходим на мачове ....
Посещението беше много добро като за начало ,а да не забравяме че в момента е време за море и отпуски ;) Тук твоята апокалиптична прогноза преди време се размина отново с реалноста .....дай малко по-обективно

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 02 авг 2016 01:02

Beladona написа:
1982 написа:Беладона, я кажи, вЕрно ли, че на сватбата на Кюстендилеца е имало и подарък от ГГ, хубав подарък ??

Провери хубаво и аз съм му изпратил хубав подарък за сватбата (чувал съм , че на сватба се правят подаръци) , сега това ... лош ли ме прави :roll: или пък Иван е корумпиран , може би по тази идиотска логика :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 01:03

Beladona написа: един ше го вадят от панделата предсрочно ,

Сигурно ще е преди изборите, че по време на тях има работа за вършене ?? :roll: Бойко тея услуги не ги върши безплатно, ще трябва да се връща ресто. СЗ и те ще имат работа тогава, щото и те са на същия клон.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 авг 2016 01:05

baraba написа:
Beladona написа:

Провери хубаво и аз съм му изпратил хубав подарък за сватбата (чувал съм , че на сватба се правят подаръци) , сега това ... лош ли ме прави :roll: или пък Иван е корумпиран , може би по тази идиотска логика :roll:

Куфара не е корумпиран фен , само взима 10 000 ЛЕВА месечно да вика , че Литекс е ЦСКА .....Жужето ги дава ...

Въобще не е корумпиран , всичко си е в реда на нещата ....така е в цяла Европа !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 авг 2016 01:07

1982 написа:

Сигурно ще е преди изборите, че по време на тях има работа за вършене ?? :roll: Бойко тея услуги не ги върши безплатно, ще трябва да се връща ресто. СЗ и те ще имат работа тогава, щото и те са на същия клон.

:mrgreen: не мога да ти противореча тук !

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 02 авг 2016 01:07

1982 написа:

Точно това беше идеята, наркопривърженици срещу наркопривърженици за пред хората. Като трябва да се отвлече общественото внимание и двете групи са налице. Слушат който трябва.
Направиха нещата огледални в двата сектора.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “Архив”