Аз съм изключително доволен от решението на КС. Оставиха един от основните проблеми на управляващите в играта и това предрича нови порции циркове,може би още от утре. Срещу кабинета няма да спре да се протестира,това не го ли разбирате и какъв е проблема ? След като не си съгласен с протестиращите,отиваш при тези пред Президенството или в някой друг протест и изразяваш мнението си.
Естествено,че имаш право да протестираш срещу Борисов или който и да е било друг,кой ще ти забрани ?
Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
TodorT написа:Добре, ще ми обясни ли някой какви са тия протести тая вечер. Срещу Пеевски ?! Ами така решава КС, връща го. Ама пак протести срещу кабинета.Ами и аз съм против Борисов в парламента... сега да протестирам всеки ден ли ?! Не харесвам Пеевски, но е много прав: за него са гласували не знам колко хиляди души и са му гласували доверие, а той ги представлява..... така че е прав в това отношение да не си подава оставката. Друг е въпросът дали няма да е по-добре за всички да се махне от парламента
И аз искам да протестирам срещу този, който най-безумно сля две теми, нямащи нищо общо помежду си.. дали мога да го направя и как да го направя

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Тоя Орешарски е голям гьонсурат!Гонят го отвсякъде,но тоя наглец не си подава оставката.Какво иска да се случи за да си тръгне от Дондуков 1?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- Raoul_Duke
Цялата "игра" е много проста. Протестите почти умряха и на герберастите им трябваше нов импулс на недоволството. Ако КС беше гласувал за отстраняването на Пеевски като депутат, тогава по улиците нямаше да остане и един човек, който да надува вувузелите. Затова Боко Шланга нарежда на съдиите, избрани с квотата на Герб да гласуват в полза на Пеевски и по този начин "спонтанните" протести на "ЕнтИлигентните и красиви" герберасти получават глътка живец и продължават.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

GOLEADOR написа:Тоя Орешарски е голям гьонсурат!Гонят го отвсякъде,но тоя наглец не си подава оставката.Какво иска да се случи за да си тръгне от Дондуков 1?
Трябва просто някой да премине през охраната му и да го прасне един път в грозната и отвратителна муцуна и мисля,че това ще бъде последната капка,която ще прелее неговата чаша....
dunavfc написа:GOLEADOR написа:Тоя Орешарски е голям гьонсурат!Гонят го отвсякъде,но тоя наглец не си подава оставката.Какво иска да се случи за да си тръгне от Дондуков 1?
Трябва просто някой да премине през охраната му и да го прасне един път в грозната и отвратителна муцуна и мисля,че това ще бъде последната капка,която ще прелее неговата чаша....
Ако надене синя фанелка, може и да му се случи

Това ме подсеща,че тези "фенове" на Левски,след като са толкова отворени с умряло куче като Ивайло Петев,може да се докажат срещу някой като Орешарски или гаврата с България не е важна...
dunavfc написа:Това ме подсеща,че тези "фенове" на Левски,след като са толкова отворени с умряло куче като Ивайло Петев,може да се докажат срещу някой като Орешарски или гаврата с България не е важна...
За Орешарски не знам, ама на Борисов да го направят тоя номер ги признавам и една лоша дума по техен адрес никога не бих казал.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
doktora25 написа:dunavfc написа:Това ме подсеща,че тези "фенове" на Левски,след като са толкова отворени с умряло куче като Ивайло Петев,може да се докажат срещу някой като Орешарски или гаврата с България не е важна...
За Орешарски не знам, ама на Борисов да го направят тоя номер ги признавам и една лоша дума по техен адрес никога не бих казал.
Няма да посмеят да скочат на Бойко по две причини - първата е чисто физическа - той ще ги разхвърля за точно 5 секунди, а втората причина е прагматична - в крайна сметка Бойко се води собственика в сянка на Левски, а Тонев е негов човек. А като си припомниш декларацията на феновете от снощи, когато буквално излизаха дупето на Тонев, то би трябвало да стане ясно кой всъщност финансира тия "фенове" и че няма шанс да му скочат.
Но това е друга тема, нямаща нищо общо с тази...поне не пряко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Irish stout
- Контакти:
Пачавра леке не хваща. Затова комунистите не искат да пуснат кокала, каквото и да става, както и да се изложат.
Заложени са големи интереси, ДС (БСП + ДПС) открай време е проводник на руски интереси у нас.
Разбирам привържениците на Ботев, че се радват на Цветан Василев като футболен президент. Това е нормално. Но да си затваряш нещата пред всичко друго, което става в държавата, е безумие. Да защитаваш Делян Пеевски все едно е чист като момина сълза, само и само защото е от политическия лагер на президента на твоя футболен отбор, като осъзнаваш, че събитията в държавата са далеч отвъд границите на нормалното, е малоумие.
Тия са пътници рано или късно. За България остават проблемите.
Ще цитирам един велик български писател, който комунистите вкарват в лагер след 9 септември 1944 г. - Димитър Талев за неговия роман "На завой"от 1930-е години. Заради само 1 изречение Талев е пратен в лагер след деветосептемврийския преврат:
"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
Кой предложи Делян Пеевски?
Заложени са големи интереси, ДС (БСП + ДПС) открай време е проводник на руски интереси у нас.
Разбирам привържениците на Ботев, че се радват на Цветан Василев като футболен президент. Това е нормално. Но да си затваряш нещата пред всичко друго, което става в държавата, е безумие. Да защитаваш Делян Пеевски все едно е чист като момина сълза, само и само защото е от политическия лагер на президента на твоя футболен отбор, като осъзнаваш, че събитията в държавата са далеч отвъд границите на нормалното, е малоумие.
Тия са пътници рано или късно. За България остават проблемите.
Ще цитирам един велик български писател, който комунистите вкарват в лагер след 9 септември 1944 г. - Димитър Талев за неговия роман "На завой"от 1930-е години. Заради само 1 изречение Талев е пратен в лагер след деветосептемврийския преврат:
"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
Кой предложи Делян Пеевски?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!