Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: христолоф - убиеца на една легенда
Това май е най-доброто решение.....Така хем ще се оттървем от селянина , хем след 10-тина години ще си върнем историята...
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
portokal написа:Това май е най-доброто решение.....Така хем ще се оттървем от селянина , хем след 10-тина години ще си върнем историята...
Проблема е , че сега НЯМА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА И НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ИМА.Да ме извиняват всички, че копия на Ботев не може да има, НО ТОВА СЕГА НЕ Е БОТЕВ --А ХРИСТОЛОВ.НАЙ–ДОБРАТА АЛТЕРНАТИВА Е НОВ БОТЕВ.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
е да де , прочети ми мнението по-добре.Създава се нов Ботев, чакаме да пукне селянина и се обединяваме да си върнем историята.
Katochimoto!
portokal написа:е да де , прочети ми мнението по-добре.Създава се нов Ботев, чакаме да пукне селянина и се обединяваме да си върнем историята.
е малкия гошко къде го забрави
- PLOVDIV PEE 1912
MИНЬОР

Благодарим на момчетата от Перник!
Един ден, когато победим Селския, ще играем пред препълнен жълто-черен стадион!
Re: На терена днес...
Споко момчета Спартак падат с 4-0,утре ако не паднат вихрен става лошо и за Пирин такаче смятам,че имате същите шансове да се спасите както преди днешния мач ХРИСТОЛОВ ВЪН ОТ ФУДБОЛА
- PLOVDIV PEE 1912
Re: MИНЬОР
Феновете на Ботев Пловдив изпрати Миньор и агитката от Перник с аплодисменти. Агитката от югозападна България изкара трансперант срещу Христолов и помагаше на "канарчетата" в песните срещу собственика на Ботев. След края на мача футболистите и рейсовете с феновете на Миньор бяха поздравени от целия стадион Христо Ботев и феновете, които чакаха след края на мача пред стадиона.
Re: На терена днес...
Minyor_pk написа:Споко момчета Спартак падат с 4-0,утре ако не паднат вихрен става лошо и за Пирин такаче смятам,че имате същите шансове да се спасите както преди днешния мач ХРИСТОЛОВ ВЪН ОТ ФУДБОЛА
Извинявайте 5-0

- PLOVDIV PEE 1912
Момчета, чест ви прави ,че се държите така.Днес вие показахте ,че сте достойни и имате манталитета за големия футбол.Благодарности и лично от мен.
Благодарности и от мен, найстина бяха на висота за разлика от нас!