ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cheradonna

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Cheradonna » 01 авг 2016 20:21

Haralampy написа:
Cheradonna написа:Абе ко стана с Кокалис и другите 6 милиардера? :)

:lol:

Не можаха да напишат "Оздравителен План"...
А после се уплашиха от Кралев... - искали някакви "бази", а Беладоната ги подвел, че всичко е "уредено"...

:lol: :lol: :lol:

уф в тех ми беше надеждата,ама не знаят български завалийките,как да напишат плана?
Ама тази беладона от висене тук един превод не и остана време да направи.... :mrgreen:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 01 авг 2016 20:22

Здравейте фенове на микренското джудже. Още от дете... Винаги ще бъда верен, аз обичам микре.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 авг 2016 20:22

На мен пък ми е интересно АД-то от 1999 г., което също нямаше нищо общо юридически и с автентичния ЦСКА носеше тази емблема?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 авг 2016 20:23

Mitata написа:Ицко, това, което е направено по никакъв начин не противоречи на законите на страната. Даже БФС-то го каза. След като ще имаме нов ЦСКА в юридически план, защо да не се използва друг клуб, още повече че такова е желанието на бившите собственици на Литекс и настоящи на ЦСКА.

Така е..Но ме дразни начина по който го направиха.Без да се плати-хоп у елита.И за мене си -никога не бих припознал чужд клуб.Все едно на Тича да се намърда юридически и физически Спартак Вн и аз да скандирам Черно море оле..Никогиш.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 01 авг 2016 20:25

Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:Даже УЕФА ви каза, че ЦСКА София няма нищо общо с Литекс.

И че няма нищо общо с ЦСКА. :lol: :lol:

Не фигурира ли ЦСКА в регистрите на УЕФА като ЦСКА София?

Да фигурира с 0 купи 0 титли 0 мача в ЕКТ абе всичко ви е на нула. А вече имате 1 мач в ППЛ. Край на историята!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 авг 2016 20:26

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:
baraba написа:Не отговаряш на въпроса : КОЙ ОТБОР ИГРАЕ НА АРМИЯТА , С КАКВИ ЕКИПИ , ЕМБЛЕМА И ТАКА НАТАТЪК , а си въртиш четирибуквието , ама аз не се и надявам да получа конкретен отговор на конкретен въпрос от доказан манипулатор и лъжец ;)

Екипите, емблемата (крадена) и "ТАКА НАТАТЪК ", не те определят кой отбор си. Всеки отбор може да си сменя екипите, емблемата, стадиона и т.н., това че Литекс играе в червени екипи и е откраднал емблемата на ЦСКА, не го прави ЦСКА.

ЦСКА има близо 25 млн. дългове и забрана за трансфери, ЦСКА-София има ли тези неща, щом е ЦСКА ??
ЦСКА трябва да ииграе за суперкупата на 10.и август, вие имате ли мач тогава ??

Пак лъжеш , мач на 10 август НИКОЙ не е назначавал ;)

Детенце, колкото си и умствено ограничено, толкова си и нагло.

http://www.novsport.com/news1962721_1003.html

Е не ти направо избиваш рибата с идиотизмите си и наглостта си :roll: Значи лъжльо , НАЙ-ВЕРОЯТНО според теб означава : НАЗНАЧЕН мач :roll: Еваларка момченце , доказа си умствения ... багаж :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 авг 2016 20:27

icko65 написа:
Mitata написа:Ицко, това, което е направено по никакъв начин не противоречи на законите на страната. Даже БФС-то го каза. След като ще имаме нов ЦСКА в юридически план, защо да не се използва друг клуб, още повече че такова е желанието на бившите собственици на Литекс и настоящи на ЦСКА.

Така е..Но ме дразни начина по който го направиха.Без да се плати-хоп у елита.И за мене си -никога не бих припознал чужд клуб.Все едно на Тича да се намърда юридически и физически Спартак Вн и аз да скандирам Черно море оле..Никогиш.

Въпрос на разбиране и тълкуване. Изправен пред дилемата да има или няма ЦСКА, предпочитам да има. А вие си пишете, че Литекс бил ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 авг 2016 20:28

OOP написа:
Mitata написа:
1982 написа:

Да фигурира с 0 купи 0 титли 0 мача в ЕКТ абе всичко ви е на нула. А вече имате 1 мач в ППЛ. Край на историята!

Що вие да нямате 10 мача в ППЛ :roll: Бегай си освирквай играчите и не се занимавай с великия ЦСКА , ниско ти е нивото ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 авг 2016 20:29

icko65 написа:Ицко не ти са ясни нещата,ти освен да обиждаш на лични друго не умееш,страхливец?!Айде бегай нейде не си ни нужен...
Ако държиш мога и в ефир да ти тегля една.Не съм страхливец.И е достатъчно че на УЕФА са и ясни нещата..

Те на УЕФА са им ясни нещата , ама на теб хич не са ти ясни ;)
Изображение

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 01 авг 2016 20:30

baraba написа:
OOP написа:
Mitata написа:
1982 написа:

Що вие да нямате 10 мача в ППЛ :roll: Бегай си освирквай играчите и не се занимавай с великия ЦСКА , ниско ти е нивото ;)

Великия ЦСКА е на път да умре и то с огромна ваша помощ дето се биете в гърдите какви фенове сте. Може ли един Левскар да не се радва на подобна картинка.......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Върни се в “Архив”