ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот delqnski47 » 01 авг 2016 16:09

Скъпи мои братя чорбари....успокойте се.Моля. 8-) За всички ще има по едно ЦСКА.Не се карайте. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 авг 2016 16:09

GOLEADOR написа:
Alexx написа:GOLEADOR
Няма как Рапторс с изместването си в ЛА да станат Лейкърс. Те ще си бъдат ЛА Рапторс и ще имат историята на Раптърс. Просто ще са нов отбор в града, но не стават по-стария отбор в града.

В щатите всичко е пари и няма проблем с местенето и преименуването на отборите.Сакраменто Кингс и местенете му в Сиатал като Суперсоник е доказателство за думите ми (сделката обаче се развали).
Братя Малууф в крайна сметка са постигнали споразумение с бизнегрупа от Сиатъл, включваща инвеститора Крис Хенсън, CEO-то на Майкрософт - Стив Балмър и фамилията притежаваща гигантската верига за дрехи - Нордстром, за продажбата на 65% от дяловете на Сакраменто Кингс (341 милиона).
Очаква се Хенсън - Балмър груп да подадат иск за преместването на франчайза в Сиатъл и смяна на името на Сиатъл Суперсоникс. Оригиналният Суперсоникс в момента се подвизава в Оклахома под името ОКС Тъндър.
Групировката смята да играе първоначално в старата зала на Суперсоникс - Кий Арина, а до две години да построи ново модерно съоръжение, предвид, че Кий Арина е доста амортизирана и остаряла.

А това направи ли ти впечатление ?? (с уголемените букви)

Иначе няма проблем да прекръстят Сакраменто Кингс, но оригиналният франчайз си е в Оклахома и той е шампион на НБА за 1979-а. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 авг 2016 16:11

Маги Стралска написа:не съществува абсолютно никакъв начин.... да забравя за "ФК Лупи"... и да простя на отговорните.... точка....

пп.... и другите ментета.... също не ме кефят....

Да ти кажа честно , за хора подлагащи се на неща , които не ги кефят умишлено се казва , че са мазохисти :oops: Аз , лично в събота си бях на Армията и си се кефих с още десетина хиляди
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Мнениеот Calrizian » 01 авг 2016 16:13

Red Warrior написа:добре разбрахме, че ЦСКА за вас е умрял, разбрахме, че сме Литекс. Айде сега си е... м.......!

Браво Warrior, сега остава и другите да признаят, да се обединим,да отидем при Гриша и категорично да му кажем да оздравява ЦСКА или с 200 към Ловеч :!:
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 01 авг 2016 16:16

Как върви "дискусията" ???...
:lol:

Гледам, че от "умрели майки" и "недъгави дечица" сме преминали на "франчайз... и има ли той почва у нас ?"...
Все пак това е похвално, колеги...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 авг 2016 16:17

1982 написа:
GOLEADOR написа:
Alexx написа:GOLEADOR
Няма как Рапторс с изместването си в ЛА да станат Лейкърс. Те ще си бъдат ЛА Рапторс и ще имат историята на Раптърс. Просто ще са нов отбор в града, но не стават по-стария отбор в града.

В щатите всичко е пари и няма проблем с местенето и преименуването на отборите.Сакраменто Кингс и местенете му в Сиатал като Суперсоник е доказателство за думите ми (сделката обаче се развали).
Братя Малууф в крайна сметка са постигнали споразумение с бизнегрупа от Сиатъл, включваща инвеститора Крис Хенсън, CEO-то на Майкрософт - Стив Балмър и фамилията притежаваща гигантската верига за дрехи - Нордстром, за продажбата на 65% от дяловете на Сакраменто Кингс (341 милиона).
Очаква се Хенсън - Балмър груп да подадат иск за преместването на франчайза в Сиатъл и смяна на името на Сиатъл Суперсоникс. Оригиналният Суперсоникс в момента се подвизава в Оклахома под името ОКС Тъндър.
Групировката смята да играе първоначално в старата зала на Суперсоникс - Кий Арина, а до две години да построи ново модерно съоръжение, предвид, че Кий Арина е доста амортизирана и остаряла.

А това направи ли ти впечатление ?? (с уголемените букви)

Иначе няма проблем да прекръстят Сакраменто Кингс, но оригиналният франчайз си е в Оклахома и той е шампион на НБА за 1979-а. ;)

Какво визираш с уголемените букви,че и те като Литекс са купени,нещо не те разбирам.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 авг 2016 16:17

Така е в САЩ, Голеадор, бизнесменът от Балтимор, ако иска да премести някой франчайз в града и да има клуб в НБА, вади пачките и плаща. У нас, ГГ, Инджов и Манджуков искат да имат ЦСКА, ама и 1 стотинка не са извадили за покупна цена ..... не само това, ами и дълговете не искат да плащат даже, искат всичко на аванта и безценица. И местят някакъв свой клуб от село, турят му името ЦСКА и готово, вече имат ЦСКА. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 01 авг 2016 16:18

delqnski47 написа:Скъпи мои братя чорбари....успокойте се.Моля. 8-) За всички ще има по едно ЦСКА.Не се карайте. :lol:

Братле (щом сме ти братя), а може ли моето ЦСКА да е една идея по-автентично от това на Беладоната и генералите? И може ли да ме направите модератор тук, щом Емко Коцев стана шеф на футболен клуб? Аз съм скромен и не искам цял клуб - даже едно форумче ми стига! Като митницата за митничаря или кръстовище с чести нарушения на правилата за движение по пътищата за катаджията. :lol:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 01 авг 2016 16:18

eMs1 написа:
ceBep написа:
Mitata написа:Ние по вашите думи сме продажници, наглеци и т.н., да не изреждам всичките ви обиди. Докато вие сте достойни морални хора. На нас е простено да сгрешим. А вие, моралистите сте съвършени хора и в качеството на такива ви питам какво направихте да спасите ЦСКА.

Лелеее как мраза такива. Ти в качеството на какъв задаваш такива въпроси. Ти помогнал ли си с нещо през годините, че ще държиш сметка на останалите ? Да не би да си мръдна пръсчето когато няколко пъти бяхме на ръба на закриване ? Ние направихме доста неща и при лупи и при боклуците и ни е**ха майката със забрани, неочаквани арести по къщите и пр. Да бяхте дошли тогава да ядете палки и да ви натегат мутрите, вместо да мрънкате сега. Но защо да го правите, като можете нпосле да припознаете нов клуб. И вие ще ми говорите кой погребал ЦСКА.
П.П. който мрази София и обитателите й, да си вика за местния отбор. ЦСКА е от София !

Това и онова за майките вече са глупости.

Тоя ме изкарва извън нерви. Ако си мисли, че може да говори е така наизус и това тука са му приятелите на ракийка и салатка пред тв не е познал. Тука има и хора, за които ЦСКА е много повече от екскурзия до София или повод за събиране на по чашка на дивана, разбираш ли. И тоя ще ми говори за озеленители и фалшив морал.

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 01 авг 2016 16:18

Маги Стралска написа:не съществува абсолютно никакъв начин.... да забравя за "ФК Лупи"... и да простя на отговорните.... точка....

пп.... и другите ментета.... също не ме кефят....

Е ако е само това - Ганчев си го каза, че някой нарочно е направил мръсен номер - ако искаш ще се разровя и ще извадя интервюто. Никой не е излизал с официална позиция, че ще преименува АД-то! Да, има документ, но той е за свикване на общо събрание и някъде посредата пише, че една от точките е и преименуване. Точно Ганчев да си вкара таралеж в гащите с такова нещо - нали не мислиш, че е толкова прост, и как такова преименуване само ще отблъсне феновете (а то това е била и целта, както и след това с всичките тия помии)...

Върни се в “Архив”