За всички ще има по едно ЦСКА.Не се карайте.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GOLEADOR написа:Alexx написа:GOLEADOR
Няма как Рапторс с изместването си в ЛА да станат Лейкърс. Те ще си бъдат ЛА Рапторс и ще имат историята на Раптърс. Просто ще са нов отбор в града, но не стават по-стария отбор в града.
В щатите всичко е пари и няма проблем с местенето и преименуването на отборите.Сакраменто Кингс и местенете му в Сиатал като Суперсоник е доказателство за думите ми (сделката обаче се развали).Братя Малууф в крайна сметка са постигнали споразумение с бизнегрупа от Сиатъл, включваща инвеститора Крис Хенсън, CEO-то на Майкрософт - Стив Балмър и фамилията притежаваща гигантската верига за дрехи - Нордстром, за продажбата на 65% от дяловете на Сакраменто Кингс (341 милиона).
Очаква се Хенсън - Балмър груп да подадат иск за преместването на франчайза в Сиатъл и смяна на името на Сиатъл Суперсоникс. Оригиналният Суперсоникс в момента се подвизава в Оклахома под името ОКС Тъндър.
Групировката смята да играе първоначално в старата зала на Суперсоникс - Кий Арина, а до две години да построи ново модерно съоръжение, предвид, че Кий Арина е доста амортизирана и остаряла.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Маги Стралска написа:не съществува абсолютно никакъв начин.... да забравя за "ФК Лупи"... и да простя на отговорните.... точка....
пп.... и другите ментета.... също не ме кефят....
 Аз , лично в събота си бях на Армията и си се кефих с още десетина хиляди
 Аз , лично в събота си бях на Армията и си се кефих с още десетина хиляди
Red Warrior написа:добре разбрахме, че ЦСКА за вас е умрял, разбрахме, че сме Литекс. Айде сега си е... м.......!

1982 написа:GOLEADOR написа:Alexx написа:GOLEADOR
Няма как Рапторс с изместването си в ЛА да станат Лейкърс. Те ще си бъдат ЛА Рапторс и ще имат историята на Раптърс. Просто ще са нов отбор в града, но не стават по-стария отбор в града.
В щатите всичко е пари и няма проблем с местенето и преименуването на отборите.Сакраменто Кингс и местенете му в Сиатал като Суперсоник е доказателство за думите ми (сделката обаче се развали).Братя Малууф в крайна сметка са постигнали споразумение с бизнегрупа от Сиатъл, включваща инвеститора Крис Хенсън, CEO-то на Майкрософт - Стив Балмър и фамилията притежаваща гигантската верига за дрехи - Нордстром, за продажбата на 65% от дяловете на Сакраменто Кингс (341 милиона).
Очаква се Хенсън - Балмър груп да подадат иск за преместването на франчайза в Сиатъл и смяна на името на Сиатъл Суперсоникс. Оригиналният Суперсоникс в момента се подвизава в Оклахома под името ОКС Тъндър.
Групировката смята да играе първоначално в старата зала на Суперсоникс - Кий Арина, а до две години да построи ново модерно съоръжение, предвид, че Кий Арина е доста амортизирана и остаряла.
А това направи ли ти впечатление ?? (с уголемените букви)
Иначе няма проблем да прекръстят Сакраменто Кингс, но оригиналният франчайз си е в Оклахома и той е шампион на НБА за 1979-а.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
delqnski47 написа:Скъпи мои братя чорбари....успокойте се.Моля.За всички ще има по едно ЦСКА.Не се карайте.

Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
eMs1 написа:ceBep написа:Mitata написа:Ние по вашите думи сме продажници, наглеци и т.н., да не изреждам всичките ви обиди. Докато вие сте достойни морални хора. На нас е простено да сгрешим. А вие, моралистите сте съвършени хора и в качеството на такива ви питам какво направихте да спасите ЦСКА.
Лелеее как мраза такива. Ти в качеството на какъв задаваш такива въпроси. Ти помогнал ли си с нещо през годините, че ще държиш сметка на останалите ? Да не би да си мръдна пръсчето когато няколко пъти бяхме на ръба на закриване ? Ние направихме доста неща и при лупи и при боклуците и ни е**ха майката със забрани, неочаквани арести по къщите и пр. Да бяхте дошли тогава да ядете палки и да ви натегат мутрите, вместо да мрънкате сега. Но защо да го правите, като можете нпосле да припознаете нов клуб. И вие ще ми говорите кой погребал ЦСКА.
П.П. който мрази София и обитателите й, да си вика за местния отбор. ЦСКА е от София !
Това и онова за майките вече са глупости.
Маги Стралска написа:не съществува абсолютно никакъв начин.... да забравя за "ФК Лупи"... и да простя на отговорните.... точка....
пп.... и другите ментета.... също не ме кефят....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост