ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)
Изключително слабо телевизионно излъчване по ТВ+ ... не видяхме нищо от хореографията, дават близки кадри по време на центриранията и нищо не разбираш, сега нито кадър не успяха да излъчат от проблемите с румънската агитка... направо като по радиото сме...
За първият мач аз си го казах също..Трябваше да играем както играят сега Стяуа, но това за момента е просто невъзможно..
magga написа:Факт,че селекцията на Стяуа е 4 млн ,а тази на всички бг отбори може би е толковаБАТЕ за втори път играят в ШЛ,а ние тук им се смеем,че са трактористи,а те как ли ни наричат ? Всички в кочинката и докато не се оправят стадиони и няма пари поне за 2-3 средно класни играчи от Европа ще си тънем в самозаблуда
Какво като е 4 бе а ? Няма ли отбори дето с 20-30 че и повече падат от други с 3-4 примерно. постоянно стават такива случаи. Наште Мораеш, Зику и т.н. колко струват а???? Наште играчи не са по-слаби от тея на Стяуа. Лично мнение!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- blue avalanche
- Контакти:
Някой наясно ли е как,според Радуканов,ЦСКА ще вкара 2 безответни гола на Стяуа?
- Jorkorazporko
Мача си тече, а наще футболисти продължават да са просто зрители от близо на случващото се на терена! Интересно ми е, ще се опитаме ли поне да вкараме гол, или просто ще изчакаме да свърши мача? Ебати смешниците, поне да се опитат да симулират някаква игра, това е зверска обида към феновете!
-
GNRforever
blue avalanche написа:Някой наясно ли е как,според Радуканов,ЦСКА ще вкара 2 безответни гола на Стяуа?
гол на ДЕЛЕВ на ръба на засадата и невероятен гол на ЗИКУ и готово
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Кашчей написа:Тази тактика си има име "Отзад играем за 0:0, а напред каквото стане"
Вярно е ! На нас ни трябват голове - повече от един ! Значи трябва да играем нападателно ... Не виждам подобно нещо за съжаление .
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Ако тактиката ни за този мач е добра къде са положенията?Аз лично не ги виждам.На нас ни трябват голове!
blue avalanche написа:Някой наясно ли е как,според Радуканов,ЦСКА ще вкара 2 безответни гола на Стяуа?
3, не 2... за съжаление
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?