Трансферите в ЦСКА-лято 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Полузащитата
Аз съм от хората, които искат Маркиньос да бъде продаден. Доста време е в ЦСКА, а вече стана на 29г. След година няма да може да се вземе никакви пари за него. Пък и сега на моменти е мързелив. А иначе за колегите, които обсъждат Тошко и Галчев - и двамата са дефанзивни полузащитници - Маркос не е такъв. На негово място ще играе Зику, а като негова резерва Станислав Костов
на янчев и галчев още от съблекалнята требва да им се показва жълт картон.тези двамата играят друга игра не футбол.само че в България , реферите са подлоги и мижитурки.щом изтърпяха такъв бастун като ибрахима гей , значи са мухльовци.в Левски такъв играч беше веско минев.
- GARRA-DEMBELE
- Контакти:
wsxedcrfv написа:на янчев и галчев още от съблекалнята требва да им се показва жълт картон.тези двамата играят друга игра не футбол.само че в България , реферите са подлоги и мижитурки.щом изтърпяха такъв бастун като ибрахима гей , значи са мухльовци.в Левски такъв играч беше веско минев.
+1
- arekusanderu
- Контакти:
нямаме и класен вратар,централен защитник,2 халфа и централен нападател....и изглежда и пари за да купим някой....но все пак успех и шампионска титла.... 

FORZA CESENA !!!
Имаме си достатъчно играчи. Не ни трябва никой. Тая година сме първи, а другите да се нареждат след нас както искат.
[center]
[/center]

birthmark написа:Маркиньос почти сигурно напуска и определено ще имаме нужда от още един халф,класен и готов за игра.При контузия или наказание на Галчев и Янчев става лощо.П.Стоянов не е готов.Дори Маркос да не напусне,пак си мисля,че един халф ще е нужен.Да не говорим,че класата на Янчев и Галчев е само за България(мое мнение).Вие какво мислите?
Първо разбери кой на какъв пост играе в ЦСКА и тогава коментирай какви футболисти са нужни на отбора

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
нужен ви е качествен халф,не само заради контузия на титуляри,но и този Галчев,няма да ви направи шампиони
Когато парите говорят и прокурора мълчи
До pomiqrat-мой човек сигурно намекваш,че Маркос не е дефанзивен халф от типа на Янчев и Галчев?Ми прегледай мачовете откакто е в ЦСКА и ми кажи колко мача има като дефанзивен халф.Още Стойчо започна да го налага като такъв.Може да играе и като MC и като AMC еднакво добре,ако ме разбираш.Мисълта ми е,че оставаме с 3ма дефанзивни,-Галчев,Янчев и П.Стоянов.
birthmark написа:До pomiqrat-мой човек сигурно намекваш,че Маркос не е дефанзивен халф от типа на Янчев и Галчев?Ми прегледай мачовете откакто е в ЦСКА и ми кажи колко мача има като дефанзивен халф.Още Стойчо започна да го налага като такъв.Може да играе и като MC и като AMC еднакво добре,ако ме разбираш.Мисълта ми е,че оставаме с 3ма дефанзивни,-Галчев,Янчев и П.Стоянов.
Ако не дай си боже се контузи някой ще играем само с един. Какъв е проблема не разбирам. На мястото на Галчев и Янчев може да играе и Якимов. Младо момче трябва да му се дава шанс. Повтарям още веднъж. Никой не ни трябва. Отбора си ни е добре окомплектован дано се запази същото настроение и напред към титла номер 32.
[center]
[/center]

В полузащита сме горе-долу добре,но в защита ако стане някой фал с титулярите и не ми се мисли.На Виданов със закон трябва да му се забрани да стъпва на терена с екип на ЦСКА.Дечев е много неопитен,единствено Адемар вдъхва доверие.Да не говорим пък че вратарския пост отново е много,много проблемен.