cska - maina написа::lol: Забавно еДобре приятели, понеже видях само два коментара, които имат някакво логично обяснение, реших да ви предложа следното :
Ако отпаднете от Търнава[както го очаквам] ще ме предложите да ви стана модератор на под форумаили ще ми изпратите една каса бира[шуменско] до адрес, а ако ги отстраните, ще ви поздравя със специална тема
Може. И съм сигурен, че ще ни поздравиш. Но първо, уважаеми cska - maina ми изкоментирай следото:
"БФС наложи възбрана върху трансферите на ЦСКА. Освен това, "червените" няма да могат да картотекират и новите си попълнения.
Това призна пред Sportni.bg лично вицепрезидентът на централата Йордан Лечков. В момента той е начело на Футболния съюз, защото президентът Боби Михайлов е в отпуск.
И Венци изрева от ЦСКА: Дължат ми много пари.
"Спрели сме всички трансфери на ЦСКА. Това означава, че няма да изпратим нито жълтата карта на Маркиньос в Анортозис, нито на Килиън Шеридън в Сейнт Джонстън. Не могат да картотекират и новите си попълнения", заяви Лечков.
Тази санкция е наложена заради дълговете на "червените". Лечков отдавна се заканваше заради задълженията към неговия ОФК Сливен, които по думите му са 421 хил. лв. в момента.
"Тази рестриктивна мярка е наложена не само заради дълга към ОФК Сливен. Те имат да плащат мнпго пари и на други клубове, почти няма клуб в България, който да не е завлечен от тях.
Дължат пари на бивши футболисти, на бивши треньори, на мениджъри, на държавни институции. Докато не ги покрият, няма да могат да картотекират новите си играчи и да си осъществят сделките", коментира още Лечков пред Sportni.bg.
Очаква се това решение да бъде официализирано на изпълкома на БФС на 28 юли. "
Виждаш ли колко неуредици има в твоя любим клуб. Притеснявай се за него. Нека това те тревожи. За Левски недей да злословиш и не злорадствай. Няма и да имаш тази възможност. Осъзнай, че чепикът стяга другаде. Не е в тази посока. И обясни защо толкова искаш да станеш модератор. Това цел в живота ти ли е, фикс идея или какво?