Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2011 16:28

bigbonusprize написа:Аз се чудя, да не би Гонзо да е закрил тренировките, за да не виждат хората, че реално той е треньора? :)

Аз пък се чудя, защо са нужни тези закрити тренировки ?
Кой знае какво толкова секретно се тренира ... :lol:
Има ли смисъл, след като всички знаят как играем ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 10 мар 2011 16:33

THE G.A.M.E написа:
bigbonusprize написа:Аз се чудя, да не би Гонзо да е закрил тренировките, за да не виждат хората, че реално той е треньора? :)

Аз пък се чудя, защо са нужни тези закрити тренировки ?
Кой знае какво толкова секретно се тренира ... :lol:
Има ли смисъл, след като всички знаят как играем ...

Явно за Ясен и Гонзо има значение ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 мар 2011 16:37

:) Не са лоши закритите тренировки, ако ще се тренират заучени положения, комбинации и тн. Ама всяка да е закрита... безумието е пълно!
Между другото, който е гледал тренировките на Ясен, е на мнение, че е добър специалист и води интересни занимания. Ако някой има друго мнение, би било чудесно да го сподели...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Сега Гонзо ще се нахвърли ли на Мъри или и той е Сулю и Пулю

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 10 мар 2011 18:04

Много важни думи каза Мъри,с две думи призна,че не иска да е треньор в България защото тук му се бъркат от горе!!!А като се има в предвид къде е бил треньор то едва ли в Националният и Литекс са му се бъркали в работата!!!Така става вече 100% ясно,че един агент на ДС е човека който коли и беси на Герена и се меси там където не му е работата(Публична тайна за всички).Другото което каза Мъри,че в Левски няма стратегия е още по-отчайващо:
-„Аз гледах около 15-тина минути от мача и не мога да правя анализ. Не ме интересува толкова много какво става в ЦСКА, за да коментирам, а за Левски смятам, че ръководството – президент, директор, треньор – трябва да вземе отношение и да изкара отбора от тази ситуация. В последните години в Левски няма стратегия и план за развитие, търсят се бързи резултати.”
След като Мъри ги казва тези неща вече публично е ясно,че Левски дълбае надолу и то не от днес или вчера а от години и виновен за това е само и единствено мустакатия бос на клуба.Само едно сега не е ясно дали Гонзо ще отвърне на Мъри,защото да не се окаже,че човек стигнал 1/4 в Европа,вкарал отбор ШЛ,имащ зад себе си 2 титли и 2 купи на България е Сулю и Пулю и той!!!

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Сега Гонзо ще се нахвърли ли на Мъри или и той е Сулю и Пулю

Мнениеот cska - maina » 10 мар 2011 18:14

Защо отхвърляш Литекс и националния, само две имена ще ти споделя- Ники Михайлов и Живко Миланов! Ама това важи за 100% от клубовете в бг. Иначе си прав за суля и пуля ;)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 10 мар 2011 18:22

Гонзо май казваше на феновете,(някой си сулю и пулю ни плюят,но ни се държахме мъжки) :mrgreen: по-време на мача с локо(Сф)...

Незнам защо го каза и то на феновете!

КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 10 мар 2011 18:32

Мърито е същия по - добрe да си мълчи там и да си сгъва пачките от Анартозис. Аман от специалистчета :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 мар 2011 18:33

bigbonusprize написа::) Не са лоши закритите тренировки, ако ще се тренират заучени положения, комбинации и тн. Ама всяка да е закрита... безумието е пълно!
Между другото, който е гледал тренировките на Ясен, е на мнение, че е добър специалист и води интересни занимания. Ако някой има друго мнение, би било чудесно да го сподели...

Аз съм му гледал мачовете и съм на мнение, че е пълен некадърник !!!
Ако иска да води интересни занимания да иде в някой клуб по художествена самодейност.
Това е ЛЕВСКИ !! Не е опитно отборче за шушумиги.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 10 мар 2011 18:49

Първо Гонзо нарече Сульо и Пульо тези които ги товареха след мача с ЦСКА ( Геша , Меша и т.н.) не е наричал феновете така . 2-ро .... Сульо си ти дето нямаш какво да правиш и пускаш все нови и нови теми , които стават от тъпи по-тъпи . Пульо е следващия , който понежи да пусне друга подобна тема !

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 10 мар 2011 18:51

Мъри може да е всякакъв но вкара Левски в шампионска лига,а тия двамата (Гонзо и Ясенчо) няма до никъде да ни докарат.От 100 км. се визжа че Левски нищо не играе,но те се величаят и тоя им бил крив оня това им попречил.

Върни се в “Архив”