megan fox написа:Имаме присъда! За нещастие тя е негативна за нас и червената лейди не може да дойде.
Да се радвам или да плача, а Фокс?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:Имаме присъда! За нещастие тя е негативна за нас и червената лейди не може да дойде.
bojkyy написа:До колкото си спомням, всичко свързано с срещата ще бъде едитнато на първата страница. Демек ще е лесно да се намери
MORSKI написа:bojkyy написа:До колкото си спомням, всичко свързано с срещата ще бъде едитнато на първата страница. Демек ще е лесно да се намери
на 1 страница ще има само дата и часВ останалите страници ще има друго- не забелязваш ли, че пишете 4-5 човека, а в началото бяха много пвоече..... Отговора е точно в тов акоето ти казах и на мен не ми се четат 10 страници с чат..
Ако ще се оставя смао важното на първата сттраница по-добре да се зкалючи тази тема и да се остави само първата страница
MORSKI написа:bojkyy написа:До колкото си спомням, всичко свързано с срещата ще бъде едитнато на първата страница. Демек ще е лесно да се намери
на 1 страница ще има само дата и часВ останалите страници ще има друго- не забелязваш ли, че пишете 4-5 човека, а в началото бяха много пвоече..... Отговора е точно в тов акоето ти казах и на мен не ми се четат 10 страници с чат..
Ако ще се оставя смао важното на първата сттраница по-добре да се зкалючи тази тема и да се остави само първата страница
bojkyy написа:megan fox написа:Имаме присъда! За нещастие тя е негативна за нас и червената лейди не може да дойде.
Ужас, режем вените
Blue_Girl написа:megan fox написа:Имаме присъда! За нещастие тя е негативна за нас и червената лейди не може да дойде.
Да се радвам или да плача, а Фокс?
bojkyy написа:Всеки на който не му се чете, може да попита има ли някаква развръзка, около срещата. Винаги ще се намери кой да го осведоми
THE G.A.M.E написа:Официално искам извинение от Блу Гърл - Силвия, че не и виках така, както тя желае ..![]()
За в бъдеще, ще се постарая и аз да те разбирам ... само ми дай шанс ! ...![]()
Сега, извинете ме дами и господа, но батко ви има среща с 2 дами ... сега ми звъннаха играят билярд и изглежда, че ще искат някои друг урок ...![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта