"Първа професионална футболна лига" 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 7 е добро число
Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17
според спиртал Литекс са поканили Бербатов да играе при тях . 

[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17
7 е добро число написа:според спиртал Литекс са поканили Бербатов да играе при тях .
И Наполи, и Палермо. Може като генерират заглавия, да правят некаква връзка между него и градовете, в които има мафия.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Поп и катафалка в траурното шествие на Левски
Феновете на Левски почетоха вечния си съперник ЦСКА(мир на праха им и вечна им памет) официално погребан на историческата за България дата 9 септември 2016 година с траурно шествие предвождано от поп и катафалка в центъра на София.Евала за начинанието-за мъртвеца или хубаво или нищо.Така се прави.ФАКТ.Моля който има автентични снимки от културно масовото мероприятие проведено днес нека ги постне.Без спам другарки и другари,нека отдадем заслуженото на един отбор изчезнал и заличен от футболната карта на България,Европа и Света.
Re: Поп и катафалка в траурното шествие на Левски
Какъв мъртвец бе пич , коментатора ги съживява цял мач .
За сметка на това бяха много слаби и безидеини на терена.Цска бе със класа по добра и то се видя и от малките деца....
Вечното Дерби с ЦСКА приключи преди две години с превес на Левски във победите и головата разлика. АМИН
Дербито с Литекс завърши миналата година скандално и в момента са в долните групи.
ЦСКА-София е НОВ отбор в класацията е извън първи 100, за внуците може и да бъде новото Дебри.
Дербито с Литекс завърши миналата година скандално и в момента са в долните групи.
ЦСКА-София е НОВ отбор в класацията е извън първи 100, за внуците може и да бъде новото Дебри.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

Много изобретателно.
Аз лично не съм виждал такова нещо. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Преди Литекс да си смени името на ЦСКА-София, най-противният отбор ми беше Левски. След като стана тази измама лятото , най-противният отбор ми стана ЦСКА-София , защото само и само, за да играят в А група и да не си платят дълговете или да не почнат от дъното ( А окръжна) , смениха името на Литекс с ЦСКА-София , въобразявайки си , че имат нещо общо с фалиралия ЦСКА, а част от феновете на бившото ЦСКА припознаха Литекс(ЦСКА-София) за ЦСКА и издигнаха в култ Гриша Ганчев. А цялата медийна пропаганда , опитвайки се да ме убедят , че Литекс(ЦСКА-София) има нещо общо с ЦСКА допълнително ме настрои още повече срещу този отбор.
Последна промяна от Mathias_Coureur на 15 окт 2016 21:13, променено общо 1 път.
Това си беше Вечно дерби!
Не съм фен нито на Левски, нито на ЦСКА. След като изгледах днешния мач се запитах защо левскарите викаха "червени боклуци" и защо се събраха толкова много хора, даже хореография направиха. Нали уж това не е вечното дерби, нали не играят срещу ЦСКА? Ето и Веско Минев каза, че са играли срещу Литекс. Нещо обаче не се сещам кога беше последният мач Левски-Литекс на който левскарите викаха "червени боклуци". Литекс играят в оранжево, нали така? Истината е, че днес левскарите припознаха ЦСКА-София за своя вечен съперник и за тях този мач си беше Вечно дерби. Днес сините фенове официално казаха кой е истинският ЦСКА и това е ЦСКА-София на Гриша Ганчев. Иначе нямаше да има шествие, хореография и скандирания както на всяко друго Вечно дерби.
Re: Това си беше Вечно дерби!
За нас ЦЕСЕКАРИТЕ това си е дерби мач, а не вечно дерби. Точно синята общност преди 20 години го измисли това нещо като вечно дерби. Ние вечни дербита нямаме с никой, защото сме най-великия български футболен клуб и нямаме някакъв такъв съперник които да се доближава до нас!
Нека нещата са ясни. Тия никой не ги брой за голям отбор, а това, че техния мач с нас е евромача им е друга тема!
@ Самия факт, че бяха напълнили до дупка сектор Б е показателен е, че ЦСКА е по-жив от всякога!
Няма да може да ни спрете другари. Зимата правим сериозна селекция и пролетта отивате зад нас където ви е мястото!
Нека нещата са ясни. Тия никой не ги брой за голям отбор, а това, че техния мач с нас е евромача им е друга тема!
@ Самия факт, че бяха напълнили до дупка сектор Б е показателен е, че ЦСКА е по-жив от всякога!
Няма да може да ни спрете другари. Зимата правим сериозна селекция и пролетта отивате зад нас където ви е мястото!
Последна промяна от Teo на 15 окт 2016 20:53, променено общо 1 път.