Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот шивача » 03 фев 2017 21:11

Red joker написа:
шивача написа:
Red joker написа:
шивача написа:
Red joker написа:
шивача написа:феновете на сейнт тр. са много щастливи , че Стойчо Стоилов има набито око :)
Някой направо се гаврят :mrgreen:
http://www.stvvforum.be/viewtopic.php?f ... mba#p88332

Преведи ,ако обичаш,че нещо не съм на „ти“ с фламандския :lol:

ами с преводача си го преведи. Общо-взето реват яко за Куемба и доколкото чух гела се е насрал от селекцията ви и играта в контролите. А Дерменджиев молел Белчев да му покаже тайните си за футбола. Затова и плюят по вас, защото всички ги е страх. Панчарево вдигате, терени, децата ще имат топла супа, въобще ставате страшни :twisted:

С преводоча викаш :) Те мигрантите говорят по-добре български от тоя преводач бе,шеве :lol: :mrgreen:

Прочети де, нищо няма да ти стане, най-много да се насереш от смях(че сме на тема сране с оня хек отгоре)

Прочетох го веднага бе и нищо не разбрах!Ти от къде ги докопваш тия... шифрограми :lol:

Е, щом не си разбрал, не мога да ти помогна.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 фев 2017 00:57

Така, след като свърши лагера в "оранжевия" ни отбор мога да си дам и мненийцето като футболен специалист. :) За мен лагерът е сравнително много слаб, защо мисля такачка? Ами първо, отново новите попълнения идват не преди да почне лагерът, ами преди да свърши т.е. сработване с отбора ще се случва отново като преди в течение на първенството, а това не е добре. От новите момчета може би окото ще ми хване Каранга в някой от следващите мачове, другите я пипнаха два пъти кожено кълбо, я не пипнаха. :lol: В защита нещата изобщо не са се подобрили с нищо, и няма как и да се подобрят, защото тези футболисти са подходящи за слависти, не за армейци! :mrgreen: В средата на терена и в атака, най-вече в средата, съм адски доволен от Рубен Пинто и Петрус Бумал и явно тях двамата никой не ще ги и помръдне, по фланговете и на върха на атаката нещата не стоят никак добре според мен. Положенията, в които вкарвахме голове не взе участие нито един нападател или крило! :cry: За новото треньорско ръководство ще кажа, че понавлизат в материята, но има какво да учат във футбола, като например- когато допускаш много голове не се затваря трансферния прозорец първо, и второ, отде по дяволите ги намираме тези печки? И сега ще изпъдим Преслав и неква печка ще се надяваме да ни топли. Можеше и да успее, ако не беше толкова студено навън! :lol: С други думи на мен отбора ми харесва като желание и мотивация, но не и като качество. Трудни бяха тези всичките съперници за нас, но дано да са полезни проверките. Аз ще запомня само, че в Гибралтар летището им е на потя, другото няма да ми свърши работа. Напълниха ни кошницата. И стига сте ми го хвалили тоя Китанка, много е зле това вратарче от удари от далечно разстояние, ама явно Конов е още по-зле, три пъти му я ритнаха леко в ръките и той я изпусна със Сувона. Но онези си бяха много силен отбор, те ще натупат дори Ливърпул! :|
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 фев 2017 12:43

dreben23 написа:Така, след като свърши лагера в "оранжевия" ни отбор мога да си дам и мненийцето като футболен специалист. :) За мен лагерът е сравнително много слаб, защо мисля такачка? Ами първо, отново новите попълнения идват не преди да почне лагерът, ами преди да свърши т.е. сработване с отбора ще се случва отново като преди в течение на първенството, а това не е добре. От новите момчета може би окото ще ми хване Каранга в някой от следващите мачове, другите я пипнаха два пъти кожено кълбо, я не пипнаха. :lol: В защита нещата изобщо не са се подобрили с нищо, и няма как и да се подобрят, защото тези футболисти са подходящи за слависти, не за армейци! :mrgreen: В средата на терена и в атака, най-вече в средата, съм адски доволен от Рубен Пинто и Петрус Бумал и явно тях двамата никой не ще ги и помръдне, по фланговете и на върха на атаката нещата не стоят никак добре според мен. Положенията, в които вкарвахме голове не взе участие нито един нападател или крило! :cry: За новото треньорско ръководство ще кажа, че понавлизат в материята, но има какво да учат във футбола, като например- когато допускаш много голове не се затваря трансферния прозорец първо, и второ, отде по дяволите ги намираме тези печки? И сега ще изпъдим Преслав и неква печка ще се надяваме да ни топли. Можеше и да успее, ако не беше толкова студено навън! :lol: С други думи на мен отбора ми харесва като желание и мотивация, но не и като качество. Трудни бяха тези всичките съперници за нас, но дано да са полезни проверките. Аз ще запомня само, че в Гибралтар летището им е на потя, другото няма да ми свърши работа. Напълниха ни кошницата. И стига сте ми го хвалили тоя Китанка, много е зле това вратарче от удари от далечно разстояние, ама явно Конов е още по-зле, три пъти му я ритнаха леко в ръките и той я изпусна със Сувона. Но онези си бяха много силен отбор, те ще натупат дори Ливърпул! :|

Общо взето си прав :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 04 фев 2017 14:56

Не ми се търси из старите ми мнения ..., за това направо ще пиша, няма да се самоцитирам:

А ДАНО РАФА ПЕРЕЗ ПОЛУЧИ НЕКОЯ МНОГО ЛЕКА ЗА ЗДРАВЕТО МУ, НО МНОГО ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ЗА ЛЕЧНИЕ КОНТУЗИЯ ...
ТОВА НЕ Е ФУТБОЛИСТ, А ПАРОДИЯ. НАСТОЯВАМ ДА ГО ЗАМЕНИМ ЗА ГРЕГ АКСЕЛРОД! ГАРАНЦИЯ ТАКАВА СДЕЛКА ЩЕ ВДИГНЕ КЛАСАТА НА ОТБОРА.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 04 фев 2017 14:58

Да добавя - Кой малоумник е назначил Рафа Перез за ментор и наставник на Чорбата? Капитанът ни играе все по-слабо и всячески се опитва да научи и прилага всички малоумщини на Рафтчету.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 04 фев 2017 15:02

Та да заключа - Ако някой от ръководството си мисли, че пък в оня гълъб - Гълъбов има потенциал, дълбоко се е объркал. В тоя гълъб НЯМА никакъв кураж, НЯМА никакъв спортен хъс, НЯМА никаква спортна злоба, НЯМА никакви лидерски качества, НЯМА нищо мъжко. В очите му, а и в отиграванията му ИМА невероятно много страх и неувереност. Това момче смърди на посредственост и комплекси.

БЕЗ ЗАЩИТА НЯМА КАК, А И НЯМА СМИСЪЛ, ДА ИМАШ НАПАДЕНИЕ. КАМО ЛИ ОТ ПЕЧКИ ДЕТО ПРЕДНИТЕ ИМ ОТБОРИ ВДИГАТ БАНКЕТ, ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ.

От всичките нови я един се окаже футболист от класа, я не. Каранга имам предвид.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 фев 2017 13:29

И аз не съм оптимист и за играта и до някъде за новите попълнения,както и за треньора Стамен Белчев! :( Защитата и вратарят са основата на „пирамидата“ наречена футболен отбор :idea: :!: При нас това отсъства :( Ако треньора налага Перез и Бълдъров за сметка на Чорбаджийски(не,че и тоя е цвете за мирисане ,ама е по-добър и от двамата),да го еба у треньора :evil: Господинов също не беше голям вратар,но със сигурност играе по-добре от Китанов в наказателното поле,Конов въобще не ми се коментира,лови топката като любеница :evil:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 фев 2017 17:19

Red joker написа:И аз не съм оптимист и за играта и до някъде за новите попълнения,както и за треньора Стамен Белчев! :( Защитата и вратарят са основата на „пирамидата“ наречена футболен отбор :idea: :!: При нас това отсъства :( Ако треньора налага Перез и Бълдъров за сметка на Чорбаджийски(не,че и тоя е цвете за мирисане ,ама е по-добър и от двамата),да го еба у треньора :evil: Господинов също не беше голям вратар,но със сигурност играе по-добре от Китанов в наказателното поле,Конов въобще не ми се коментира,лови топката като любеница :evil:

За титулярна двойка централни защитници са гласени Чорбата и Бодуров . Перес минава на заден план . Чорбата има наказание за първия мач .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 фев 2017 18:05

От лятната партида чужденци, Пинто е джелезо, Педро става (с малко уговорки), Шимао - греда.
Ако и със сегашните имаме подобна успеваемост, най-малко двама ще се наложат, ... което не е чак толкова зле ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 фев 2017 18:20

Red_Neck написа:От лятната партида чужденци, Пинто е джелезо, Педро става (с малко уговорки), Шимао - греда.
Ако и със сегашните имаме подобна успеваемост, най-малко двама ще се наложат, ... което не е чак толкова зле ;)

...... е то нормално от 10 човека един да е читав :lol:

Върни се в “Архив”