До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот vaskonti » 19 мар 2013 17:19

Томе, ти от небето ли падаш? Наистина ли вярваш безрезервно в бялата лястовица? :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ico88
Контакти:

Мнениеот ico88 » 20 мар 2013 02:00

г-н Русев както ви писах днес по-рано двойния аршин на БФС продължи точно както го предвидих-никакво наказание за ИВАН Б.затова пак ще ви помоля да се обърнете към г-н Тонев как ще реагират на този произвол за едно и също нещо да има за едните рязане на глави за другите погалване.за едните може да има сезиране за другите не може.едните били хвърлили 5 ракети и 10 камъка а другите САМО 3 ракети и там нямало смъртен случай.смешна и жалка история но аз съм доволен и предоволен защото се доказа мнението ми че това БФС е кърваво червено с оранжеви ивици.
„Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата.“ – Ленин

Потребителски аватар
Hristo_Stoichkov
Контакти:

Мнениеот Hristo_Stoichkov » 20 мар 2013 10:44

ico88 написа:г-н Русев както ви писах днес по-рано двойния аршин на БФС продължи точно както го предвидих-никакво наказание за ИВАН Б.затова пак ще ви помоля да се обърнете към г-н Тонев как ще реагират на този произвол за едно и също нещо да има за едните рязане на глави за другите погалване.за едните може да има сезиране за другите не може.едните били хвърлили 5 ракети и 10 камъка а другите САМО 3 ракети и там нямало смъртен случай.смешна и жалка история но аз съм доволен и предоволен защото се доказа мнението ми че това БФС е кърваво червено с оранжеви ивици.

Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 мар 2013 14:46

ico88 написа:г-н Русев както ви писах днес по-рано двойния аршин на БФС продължи точно както го предвидих-никакво наказание за ИВАН Б.затова пак ще ви помоля да се обърнете към г-н Тонев как ще реагират на този произвол за едно и също нещо да има за едните рязане на глави за другите погалване.за едните може да има сезиране за другите не може.едните били хвърлили 5 ракети и 10 камъка а другите САМО 3 ракети и там нямало смъртен случай.смешна и жалка история но аз съм доволен и предоволен защото се доказа мнението ми че това БФС е кърваво червено с оранжеви ивици.

Не знам защо забравяш да споменеш че феновете на Левски в Пловдив събориха предпазната ограда на сектора за гости,раниха полицаи,като единият е със счупен крак,накрая запалиха огън в сектора за гости,ето за това бяха "сурово"наказани да играят един мач на закрити врати.Май не си спомняш че когато малка част от феновете на ЦСКА се опитаха да съборят предпазната ограда на Г.Аспарухов и замеряха полицаи,беше изпразнен целия сектор на гостите и клуба понесе наказание лишаване от домакинство.Като искаш наказание на Бандаловски по видео,защо Пелето да не отнесе наказание за това че контузи Златинов,не само че не му показа Ристосков картон ,ами даже и не свири фал.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 мар 2013 09:22

Много си малък за да коментираш Стойчков! Когато станеш номер 1 в твоята професия в Европа -може.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2013 18:52

petko.h.markov написа:Много си малък за да коментираш Стойчков! Когато станеш номер 1 в твоята професия в Европа -може.

Никой не е малък, за да коментира СтоЙчков.... дори и СтоИчков може да бъде коментиран.Ти най-добрият ли си в своята професия, та правиш коментари във форума и сигурно не само във форума?

ПП-Не можеш да изпишеш правилно името на Стоичков, но даваш акъл кой има право да го коментира :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 мар 2013 19:43

Кашчей написа:
petko.h.markov написа:Много си малък за да коментираш Стойчков! Когато станеш номер 1 в твоята професия в Европа -може.

Никой не е малък, за да коментира СтоЙчков.... дори и СтоИчков може да бъде коментиран.Ти най-добрият ли си в своята професия, та правиш коментари във форума и сигурно не само във форума?

ПП-Не можеш да изпишеш правилно името на Стоичков, но даваш акъл кой има право да го коментира :mrgreen:

Не давам акъл.То или го имаш или не.То ако ставаше с пазаруване и ти щеше да си купиш.А ти явно не си
разбрал какво казвам.Прослушай и прочети какво казва Русев по адрес на Стоичков и тогава се изказвай .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2013 20:22

petko.h.markov написа:
Кашчей написа:

Не давам акъл.То или го имаш или не.То ако ставаше с пазаруване и ти щеше да си купиш.А ти явно не си
разбрал какво казвам.Прослушай и прочети какво казва Русев по адрес на Стоичков и тогава се изказвай .

Ако Русев казва нещо подобно (предусещам какво) срещу Гунди.. ти ще ли си толкова граждански активен?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 мар 2013 21:13

Ако си от Русе си неприятно изключение от всички хора които познавам от този град.Всички са изключително умни.
Разбира се че важи и за двамата.Те са хора извоювали името в световния футбол. А ТОЙ Е СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН.
Така че няма право да ги съди.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2013 22:06

petko.h.markov написа:Ако си от Русе си неприятно изключение от всички хора които познавам от този град.Всички са изключително умни.
Разбира се че важи и за двамата.Те са хора извоювали името в световния футбол. А ТОЙ Е СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН.
Така че няма право да ги съди.

Ще си спестя мнението за теб, по точно този повод.

Бъди щастлив в помията!

ПП-ти колко си израстнал, за да имаш право на коментари?

Не ми отговаряй, защото въпросът ми е риторичен, а ти разумен отговор няма как да дадеш!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”