Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT

Мнениеот turbogena » 05 юли 2013 12:13

Напълно съм съгласен с теб ,Жоре. Много добре си направил анализ на ситуацията от вчера.
Общо взето проблемите ги виждаме почти всички и сме наясно с тях. Халфовете наистина са ни еднотипни и ни липсва типичният плеймейкър. Вутов може би е такъв ,но все още е много малък да го натоварваме с такива очаквания.
Много ме е яд ,че не можехме да използваме Генков срещу тия. Щеше да ни е доста полезен.
Аз за БаЦил отдавна съм си казал мнението. Дано успеем да го разкараме някъде. Имам чувството ,че дори Арс е 100 пъти по-ефективен от този.
Като цяло сме много зле в игрови план и няма как да се оправим скоро. Не съм сигурен и дали Митов е човекът ,който може да промени това...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

СИН_ИМПЕРАТОР

Re: Левски се прослави дори и в Азия.

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 05 юли 2013 12:14

saffron написа:Тъпанари , много ви боли ,че Левски е истински европейски гранд нали ? Най красивия стадион , въпреки че е в ремонт , но има модерно табло , играещи рекламни пана като на висшата лига , играеме с последния модел екипи на пума , като тези на дортмунд и реинджърс , който имат специален слоган на гърба ! Гадове прости , когато биете отбори като Спортинг , Лацио , Олимпик Марсилия , Оксер , Киево , Удинезе, и тн. в новите формати на ект. Тогава си отваряйте копрофилските усти! Яжте лайна и цъкайте с език зомбита кривоглави :mrgreen: Левски вече елеминира Широки брег , и е на прага на групите на лига европа ! Зона недостъпна нито за селяците от бирой , чиерно морие , чирноморитц , ботиф и най малко достъпна за турчетата от А окръжна ! яжте гомна ние сме шампиони! :twisted:

Благовея пред словата ти SAFFRON! Стоя изправен пред лаптопа с чаша уиски в ръка, не стигам клавиатурата, но не смея да седна защото би било неуважение към теб летописецо! :mrgreen:

haha

Мнениеот haha » 05 юли 2013 12:14

saffron написа:Тъпанари , много ви боли ,че Левски е истински европейски гранд нали ? Най красивия стадион , въпреки че е в ремонт , но има модерно табло , играещи рекламни пана като на висшата лига , играеме с последния модел екипи на пума , като тези на дортмунд и реинджърс , който имат специален слоган на гърба ! Гадове прости , когато биете отбори като Спортинг , Лацио , Олимпик Марсилия , Оксер , Киево , Удинезе, и тн. в новите формати на ект. Тогава си отваряйте копрофилските усти! Яжте лайна и цъкайте с език зомбита кривоглави :mrgreen: Левски вече елеминира Широки брег , и е на прага на групите на лига европа ! Зона недостъпна нито за селяците от бирой , чиерно морие , чирноморитц , ботиф и най малко достъпна за турчетата от А окръжна ! яжте гомна ние сме шампиони! :twisted:

Бахти, тая дрога, дето я продават в Сектор Б май е доста силна. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 05 юли 2013 12:15

futbolqga написа:
sandi.74 написа:Нека нека друг път да се научите да ме слушате, не да ми триете прогнозите, които за пореден път излизат и се превръщат във факти 8-)

Смешник, прогнозата ти беше за загуба на Левски, така че се скрий. Плъх жалък!

Прогнозата ми беше отпадане на Левски, изчакай седмица и това ще е факт 8-)
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 05 юли 2013 12:16

форумът на ГОНГ стана сборище на фенове на фалирали отбори и всякаква провинциално-мИекаща измет :mrgreen:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 юли 2013 12:17

sandi.74 написа:
futbolqga написа:
sandi.74 написа:Нека нека друг път да се научите да ме слушате, не да ми триете прогнозите, които за пореден път излизат и се превръщат във факти 8-)

Смешник, прогнозата ти беше за загуба на Левски, така че се скрий. Плъх жалък!

Прогнозата ми беше отпадане на Левски, изчакай седмица и това ще е факт 8-)

Готов ли си да се хванеш на бас?

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 05 юли 2013 12:21

futbolqga написа:Готов ли си да се хванеш на бас?

Аз басове не хващам, не съм от тези дето си сменят аварарчетата защото са загубили бас или спират да пишат определено време .
Аз говоря с факти, а безспорен факт е че пак станахте за смях този път и в Азия 8-)
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 05 юли 2013 12:22

Еий Сафрон цървул , май много ти дойде поредната доза ....капут
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 05 юли 2013 12:26

ей заради такива като маймуно-македонеца и самообявалият се за ''император'' ще ми е кеф Иртиш да ви го набие като на шиш...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 05 юли 2013 12:27

Левски е известен в цял свят. Даже треньорът на Иртиш каза, че за първи път ще се изправят срещу толкова велик отбор. 8-)
...

Върни се в “Архив”