ivaka написа:Не смяташ ли, че е по-добре българин да стои зад протести в България, отколкото ТУРЧИН или РУСНАК да стои зад протести в България!
Убеден ли си, че българи стояха зад протестите през февруари?
Убеден ли си, че българи стояха зад цялата тая помия, която се изля в предизборната кампания?
Убеден ли си, че българи стояха зад всичко, което се случи в деня за размисъл?
АЗ НЕ СЪМ УБЕДЕН!!!
Още нещо, този фарс, който го играе прокуратурата няма да доведе до нищо!
Да ГЕРБ имаха грешки, но не са и на 10% от това, което са натворили БСП и ДПС в България!
Може да назнайваш нещичко, останалото да са ти го вкарали в главата, НО ПОВЯРВАЙ МИ ТО Е НИЩО В СРАВНЕНИЕ С ОНОВА, КОЕТО СА ПРАВИЛИ И ПРАВЯТ БСП и ДПС!
АКО ЗАПОЧНА ДА ТЕ ВРЪЩАМ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО ЩЕ ТИ НАСТРЪХНАТ КОСИТЕ!
РАЗБИРА СЕ, може и да спорим напусто, защото един мой преподавател казваше НАЙ-СЛЕПИТЕ ХОРА НЕ СА СЛЕПЦИТЕ, А ПРЕДУБЕДЕНИТЕ!
БСП и ДПС нямат нищо общо с националния интерес, с интереса на българския народ или България, като цяло - НИЩО ОБЩО, ТАМ ИМА САМО ЕДНО ПОНЯТИЕ - ПАРИ, ДАЖЕ НЯМА И ЧЕСТОЛЮБИЕ, САМО ПАРИ!
Днес нали знаеш какъв ден е?
Лявата партия експериментира с този народ не от сега или от вчера.
1918г., 1923г., 1925г., 1944г., 1947г., 1953г., 1955г., 1971г., 1980г., 1986г., 1989г., 1990г., 1991г., 1992г., 1994г., 1997г., 2004г., 2013г.
Ако поне малко назнайваш историята няма да ме питаш за годините и датите!
ДОКОГА?
КОЛКО ОЩЕ?!
Аз не споря. Пускате тема със заглавие Сидер Ага, добре знаейки колко фенове има Атака тук. Говорите за ибрици, рязани карабини и прочее, пък после се обиждате че ви питам барате ли се отзад! Така ли се прави спор и дискусия?
Това да преглътнем-майната му! Като внук на разстрелян от Народния съд знам много повече от вас всичките за какво иде реч! БСКП имат своите грехове и трагедии. Но това, което се разигра последните 4 години, е безумие!
Колкото до протестите за тока, че са отвън-тогава ББ беше още на телевизора и съм го слушал, не ми го цитирай!
Тези теми са дискутирани доста и няма да се ввръщам назад, позицията ми е ясна. ГЕРБ трябва да бъдат изметени до крак, а осерат ли се с управлението-БСП са следващите! Но не минат ли 100 дни, евтини гейберастки провокации не приемам!