Сега ...големи късметлии сте..
но както се казва "пашата обича смелите", повече искахте победата, а наш Петев ви я поднесе на тепсия със тактиката му за равен мач. Сякаш не разбра че тоя Лудогорец не може да пази резултат, в някой мач го покри - С ЦСКА, в друг - със Загреб и сега бе твърде болезнен...
Тоя наш Кишада изкара егати кашкавалените крака...
Митов ви донесе късмета и с него титлата. Явно пали свещ преди мач, друг обяснение нямам...
За нашите - добри думи за Влади Стоянов, направо се чудя защо не е титуляр в национала, перфектен просто ! Жалко че му вкараха такъв нелеп рикошет !
Отлични Минев и Моци..Минев не даде на суперзвездата Гари Родригес да мръдне, а Моци -направи същото с Жоао СИлва
Много слабо играхме в средата, където Пелето и Велев надиграха нашите Дяков и Генчев, след като си изкараха по един картон и хептен избягваха единоборствата !
Да обобщим..днес Господ бе избрал Левски ! Жалко че за нас бе по този болезнен начин, за втори път след Загреб, така ще бъде докато се научим, че тряба да излезеш за победа, пък ще си получиш равния който целиш !
Левски - Лудогорец - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Лудогорец - 1:0 FT
sin4ec написа: Благодаря на играчите, няма да забравя в Ловеч как падаха от изтощение, с мъка се изправяха и пак!
Това е което струва повече от 100 титли!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
memnto написа:Tи им честитиш като човек, ама то животно, няма да благодари, а само с рогата напред.
Нищо, от лятото пак ще разширяваме футболната география-гледам, че и в Малта се води оспорвана битка за титлата между първите два отбора.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "

В такъв момент единственото достойно, мъжко поведение е ДА ПОЗДРАВИШ ПОБЕДИТЕЛЯ!
В сряда го напарвих, като достоен човек и левскар - тежеше ми, беше ми мъчно и буца беше заседнала в гърлото ми - отворих, обаче форума и ПОЗДРАВИХ ОТБОРА НА БЕРОЕ И ФЕНОВЕТЕ ИМ С КУПАТА, погледнете ми мненията и ще разберете, че не лъжа!
Сега е достойно другите да направят същото...признавам, че днес ще променя мнението си за Петев - мислех, че е друг човек, но съм грешал - дошъл е в съблекалнята на Левски и ги е поздравил с победата - това е достойно, мъжко поведение!
Призовавам всички - дръжте се на положение - мачът беше честно и точно рефериран, както този за Купата!
Имаше онзи ден адмирации за съдията, въпреки някои дребни грешчици - днес същото трябва да се каже за съдията - никого не ощети и никого не подпря!
Реферите трябва да бъдат поздравени също, и онзи ден, и днес!
Достойните хора се държат достойно!
Загубилите трябва да се окуражат, защото се държаха достойно и играха честно!
Победителите трябва да се поздравят за победата!
Честито, ЛЕВСКАРИ!
ЧЕСТИТА ПОБЕДА!
САМО ЛЕВСКИ!
Победихме с дух, истински дух и игра от първата до последната минута, защото ние сме ЛЕВСКИ, ние сме ЛЕВСКИ, ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
В сряда го напарвих, като достоен човек и левскар - тежеше ми, беше ми мъчно и буца беше заседнала в гърлото ми - отворих, обаче форума и ПОЗДРАВИХ ОТБОРА НА БЕРОЕ И ФЕНОВЕТЕ ИМ С КУПАТА, погледнете ми мненията и ще разберете, че не лъжа!
Сега е достойно другите да направят същото...признавам, че днес ще променя мнението си за Петев - мислех, че е друг човек, но съм грешал - дошъл е в съблекалнята на Левски и ги е поздравил с победата - това е достойно, мъжко поведение!
Призовавам всички - дръжте се на положение - мачът беше честно и точно рефериран, както този за Купата!
Имаше онзи ден адмирации за съдията, въпреки някои дребни грешчици - днес същото трябва да се каже за съдията - никого не ощети и никого не подпря!
Реферите трябва да бъдат поздравени също, и онзи ден, и днес!
Достойните хора се държат достойно!
Загубилите трябва да се окуражат, защото се държаха достойно и играха честно!
Победителите трябва да се поздравят за победата!
Честито, ЛЕВСКАРИ!
ЧЕСТИТА ПОБЕДА!
САМО ЛЕВСКИ!
Победихме с дух, истински дух и игра от първата до последната минута, защото ние сме ЛЕВСКИ, ние сме ЛЕВСКИ, ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
LordSirAlexFerguson написа:ПОВТАРЯМ - МОЖЕ ПЪК СЛАВИЯ ДА БИЕ ЛЕВСКИ В 30 КРЪГ.
ИЛИ ЕТЪР ДА СЪБЕРАТ ОТБОР ДО ДРУГАТА СЕДМИЦА И ДА БИЯТ ЛЕВСКИ,А?
Ако Етър не се бяха отказали ,поне равен хващаха на тея слабаци , а Славия задължително слагат вазелина .
Седем написа:Честита победа на всички Левскари! А на розовите приятелки ще кажа само едно - пукнете от яд и злоба и се задавете в собствената си жлъч!
Гледай ти да пукнеш пръв от злоба, че като те гледам как кълнеш като циганин..

Ивайло Лудогорец написа:Честита титла , успех в евротурнирите ..
Успех и на вас! Дай боже да се видим в някакви групи наесен...
BOSS написа:LordSirAlexFerguson написа:ПОВТАРЯМ - МОЖЕ ПЪК СЛАВИЯ ДА БИЕ ЛЕВСКИ В 30 КРЪГ.
ИЛИ ЕТЪР ДА СЪБЕРАТ ОТБОР ДО ДРУГАТА СЕДМИЦА И ДА БИЯТ ЛЕВСКИ,А?
Ако Етър не се бяха отказали ,поне равен хващаха на тея слабаци , а Славия задължително слагат вазелина .
И да не забравят сините, всички в син сити на 25-ти, за сметка на Вили

Честита титла на всички левскари. И един въпрос към тях - футболисти, носили 9 номер в Левски са - Гунди,Наско Сираков, Гонзо и Жоао Силва. Кой е излишния
Още веднъж честито и успех в ШЛ 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]