ЦСКА _завинаги написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Ти
Какво искаш да узнаеш?
Иска да знае, дали с хю енд сатурейшън си смени цвета, или просто ти идва отвътре да си предател!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЦСКА _завинаги написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Ти
Какво искаш да узнаеш?
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Искам да знам дали е верно това че си била от друг отбор а в момента ми играеш от ЦСКА
ЦСКА _завинаги написа:danko_sot написа:Бранителят на ЦСКА Пламен Крачунов реши да зареже армейския отбор, минути след като прибра три заплати и транш от "Армията". Бившият играч на Локомотив (Пловдив) е обявил, че няма намерение да продължава да се състезава за "червените", веднага след като е получил три заплати и един паричен транш в канцелариите в Борисовата градина. С ЦСКА се раздели и Михаил Венков. Същото желание има и Спас Делев, който по всяка вероятност също ще разтрогне с 31-кратните шампиони. В същото време крилото Антон Карачанаков се разграничава от поведението на тримата си колеги и продължава да тренира с тима. "Как ще си тръгвам от ЦСКА? Аз съм истински цесекар и не бих направил никога такова нещо", коментира Карачанаков на "Армият
Ако е вярно тва Дон Кихот де ла манчаДнеска гледах и клипа на Янчев, сигурно сте го видели. Яко ги наля боклузците и гадното им протеже. Мамка им...
Респект, ако са верни думите, на Тони!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Искам да знам дали е верно това че си била от друг отбор а в момента ми играеш от ЦСКА
patron написа:ЦСКА _завинаги написа:danko_sot написа:Бранителят на ЦСКА Пламен Крачунов реши да зареже армейския отбор, минути след като прибра три заплати и транш от "Армията". Бившият играч на Локомотив (Пловдив) е обявил, че няма намерение да продължава да се състезава за "червените", веднага след като е получил три заплати и един паричен транш в канцелариите в Борисовата градина. С ЦСКА се раздели и Михаил Венков. Същото желание има и Спас Делев, който по всяка вероятност също ще разтрогне с 31-кратните шампиони. В същото време крилото Антон Карачанаков се разграничава от поведението на тримата си колеги и продължава да тренира с тима. "Как ще си тръгвам от ЦСКА? Аз съм истински цесекар и не бих направил никога такова нещо", коментира Карачанаков на "Армият
Ако е вярно тва Дон Кихот де ла манчаДнеска гледах и клипа на Янчев, сигурно сте го видели. Яко ги наля боклузците и гадното им протеже. Мамка им...
Мишките вече си подпечатват билетчетата и дим да ги няма! Сега ще се видят кои са истинските ЦСКА-ри!
http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=355587
ЦСКА _завинаги написа:patron написа:ЦСКА _завинаги написа:danko_sot написа:Бранителят на ЦСКА Пламен Крачунов реши да зареже армейския отбор, минути след като прибра три заплати и транш от "Армията". Бившият играч на Локомотив (Пловдив) е обявил, че няма намерение да продължава да се състезава за "червените", веднага след като е получил три заплати и един паричен транш в канцелариите в Борисовата градина. С ЦСКА се раздели и Михаил Венков. Същото желание има и Спас Делев, който по всяка вероятност също ще разтрогне с 31-кратните шампиони. В същото време крилото Антон Карачанаков се разграничава от поведението на тримата си колеги и продължава да тренира с тима. "Как ще си тръгвам от ЦСКА? Аз съм истински цесекар и не бих направил никога такова нещо", коментира Карачанаков на "Армият
Мишките вече си подпечатват билетчетата и дим да ги няма! Сега ще се видят кои са истинските ЦСКА-ри!
http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=355587
По-добре е да играем с юноши, които милеят за ЦСКА, а не с чужденци, за които е важно парите!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:След това което ми казваш не очаквай някой да те приеме тук, най-малкото не е морално. Ти си прецени дали да влизаш и пишеш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта