Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вашето правителство ?
Въпрос на време за нови избори.
Атака + дпс, а другите да ги подкрепят
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
хахахах Какво да кажа -БКП разделено на 4
От тези партии , най-малко гласове са купили АТАКА
хахах ужасТТТ

- 1912plovdiv
- Контакти:
Нови избори.
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
- Layne Staley
- Контакти:
Всичко е в ръцете на АТАКА
БСП + ДПС по всяка вероятност няма да имат 120,може да се стигне до някаква драма и да имат 118,119,което ще е изключително
Ако в ГЕРБ искат да запазят принципите и възгледите си,дори и с цената на това да са опозиция,не трябва да допускат коалиция с никого,дори с АТАКА,защото това автоматично ги превръща в малоумни популисти като тях.Ако случайно и АТАКА не се хванат на номерата на БСП и ДПС,очакват ни нови избори.
Искам само да припомня на симпатизантите на АТАКА една реплика на Волен вчера,която мина абсолютно безмълвно,а мен лично ме шокира...
" Ако дойде белгийски инвеститор в България и не е готов да дава такива заплати на българите,каквито дава на белгийците,то ние ще го отпратим и ще чакаме друг " Някой осъзнава ли,колко малоумно е едно такова изказване от човек с претенции да управлява ? Като му кажеш на белгиеца това,ще си го премести от левия на десния крачол и ще отиде да инвестира в съседните Сърбия или Румъния.Само човек,който е скаран с финансите и икономика,може да заяви подобна чудовищна глупост.Е то затова,винаги съм повтарял,че най-лошото нещо за България е управление на хора като Волен Сидеров.

Искам само да припомня на симпатизантите на АТАКА една реплика на Волен вчера,която мина абсолютно безмълвно,а мен лично ме шокира...
" Ако дойде белгийски инвеститор в България и не е готов да дава такива заплати на българите,каквито дава на белгийците,то ние ще го отпратим и ще чакаме друг " Някой осъзнава ли,колко малоумно е едно такова изказване от човек с претенции да управлява ? Като му кажеш на белгиеца това,ще си го премести от левия на десния крачол и ще отиде да инвестира в съседните Сърбия или Румъния.Само човек,който е скаран с финансите и икономика,може да заяви подобна чудовищна глупост.Е то затова,винаги съм повтарял,че най-лошото нещо за България е управление на хора като Волен Сидеров.
Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година
И пак на мен ми е странно защо ще се печатат 350 000 бюлетини за фалшифициране на вота, след като и на най-простия му е ясно, че 100 % избирателна активност няма да има никъде, следователно във всички избирателни секции ще остават неизползвани бюлетини с които е много по-лесно да се злоупотреби, ако се подкупи цяла избирателна секция. Все пак с приключването на изборния ден остават 3 500 000 неизползвани бюлетини!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
- alexveselinov
- Контакти:
Сега ще си проличи колко импотентни партии са ГЕРБ,БСП и ДПС.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
dunavfc написа:Дайте си своето мнение,как предпочитате да е съставено новото правителство.Надявам се модераторите да пуснат и анкета със следните възможности :
- БСП + ДПС
- БСП + ДПС + АТАКА
- ГЕРБ + ДПС
- ГЕРБ + АТАКА
- Програмно правителство между 4-те партии
- Нови избори
А защо няма БСП + ГЕРБ? И двете партии са разсипници със сходен принос и заради интереса си са готови да се надупват всякак. Това важи и за останалите преизбрани в парламента. Ако им е ясно, че на следващите избори нямат шанс, и ДПС и Атака ще другаруват. Шамарите са само за пред хората, реално взаимно си мотивират простите електорати.
[center]
[/center]