Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
ГЕРБ - единствената перспектива, която има българския народ (*единствената правилна перспектива).
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
Гледахте ли Бойко Борисов на срещата му с работниците от ВМЗ? Няма такова унижение, тези хора нямат ли самочувствие?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
vaskonti написа:Между другото да ти припомня ли, че проблемът с циганите не е от 3-4 години, а от 20. Къде бяха "другарите" и защо не взеха крути мерки по проблема, след като са били на власт през огромна част от този период?
Прав си, циганите станаха проблем, след като дойде демокрацията. Преди това не смееха да гъкнат, че иначе толкова много бой ги чакаше, че чак на внуците им държеше влага. И коя е тая огромна част през тези 20 години? Временното правителство на Жан Виденов ли? Че то даже не изкара половин година... А тройната коалиция управлява преди 3 години и половина..., та търси вината другаде относно това кой не се е справил с циганите! Има кристално ясна разлика преди 89-та и след 89-та в отношението към/за и на ромите!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
vaskonti написа:Ще ти кажа един истински случай от онова време в Медицинския университет в София. Знам го от мой бивш съученик, който в момента е лекар в Пирогов.
В края на сесия преподавателят казва на студентите - който иска тройка, да си даде книжката, който иска по-висока оценка остава на изпит. Почти половината си дават книжките, очаквайки тройка. Преподавателят обаче хваща и изхвърля всички книжки през прозореца и им казва, че тия хора при него няма да минат никога. Хайде сега ти познай дали това е изолиран случай или масово са се взимали изпити по втория начин.
Ясно е, че няма да се разберем, всеки си има своята истина. Но е добре все пак човек да е живял съзнателно няколко години по онова време за да обяснява как са седели нещата. А ти, например, не помниш дори виденовата зима, а си седнал да ми обясняваш какво е било 10-15 години преди това? Не на мен тия
Ако подобни неща са били масова практика, това само ми потвърждава тезата, че образованието ни онези години е било на светлинни години по-напред. Само адмирации мога да имам към този преподавател: в медицината, а и в много други области никакви компромиси не бива да се правят и аз лично не бих искал да лекува мен или моето семейство някой, който е изкарал 3-ка, независимо дали заслужена или по милост. Между другото днешната оставка на Игнатов показва, че ГЕРБ имат не само спорни идеи за развитие на образованието (които неведнъж съм ги критикувал), а дори са безсилни да намерят и читави хора, които да ги наложат. Да захвана ли темата за политиката в здравеопазването и министрите?
Относно Виденовата зима, това което аз казвам за нея е че съм бил сравнително малък, не съм се интересувал от новини и политика, свързвам периода единствено с големите пари, но не съм усетил никакви лишения в моето семейство през този период, за разлика от сега. Баща ми все още работеше по специалността си, макар че вече започваше да се усеща мутризацията и началото на края на завода, в който работеше. Едва след няколко години разбрах, че са се стопили някакви спестявания на дядо ми, но така или иначе дете от спестявания какво е щяло да разбере. (А защо ли тогава народът е имал спестявания, които да губи, а сега за такива не може и да мечтае, сигурно благодарение на управлението на Филип Димитров
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
megan fox написа:vaskonti написа:Между другото да ти припомня ли, че проблемът с циганите не е от 3-4 години, а от 20. Къде бяха "другарите" и защо не взеха крути мерки по проблема, след като са били на власт през огромна част от този период?
Прав си, циганите станаха проблем, след като дойде демокрацията. Преди това не смееха да гъкнат, че иначе толкова много бой ги чакаше, че чак на внуците им държеше влага. И коя е тая огромна част през тези 20 години? Временното правителство на Жан Виденов ли? Че то даже не изкара половин година... А тройната коалиция управлява преди 3 години и половина..., та търси вината другаде относно това кой не се е справил с циганите! Има кристално ясна разлика преди 89-та и след 89-та в отношението към/за и на ромите!
Проблемът с циганите се видя, че съществува след 89г.
БСП не е на власт само в периода на Костов и след това при Симеон, тоест 8 години. През останалото време - 12г. - има мнозинство, както в парламента, така и в министерски съвет.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:megan fox написа:vaskonti написа:
БСП не е на власт само в периода на Костов и след това при Симеон, тоест 8 години. През останалото време - 12г. - има мнозинство, както в парламента, така и в министерски съвет.
При Царя Бсп си имаше ТРИМА министъра.
NOMER14 написа:vaskonti написа:megan fox написа:vaskonti написа:
При Царя Бсп си имаше ТРИМА министъра.
Аз говоря за мнозинство, тоест че те управляват директно.
[center]I'll be the savior of you all
ако гледате само националните ни телевизии, определено сте изтървали това:
https://www.bivol.bg/buddah1.html
вече черно на бяло си е показано че Бат Бойко произлиза от криминалните среди!
през 2001-ва вътрешния министър Георги Петканов, внася предложението Тиквата да стане Главен Секретар на МВР, после Симеон Сакскобургготски одобрява с подписа си това и накрая президента Петър Стоянов го е назначил! никой от тях не е имал нищо против, че на този пост ще сложат човек дошъл от другата страна на барикадата!
за награда Петканов при Станишев е министър на правосъдието!!! от 2007-ма пък се е наместил в Конституционния Съд!
най-якото в случая е как всички си траят и как за пред хората си съчиняват уж някакви конфликти на партийна основа, а то какво излиза, че всички жаби са от един гьол!
После ше ми говорят, че съм имал избор, и че все съм гласувал за неподходящата партия!
а то неподходящи са всичките, а избора е само един,ДИМ ДА МЕ НЯМА! пфу!
https://www.bivol.bg/buddah1.html
вече черно на бяло си е показано че Бат Бойко произлиза от криминалните среди!
през 2001-ва вътрешния министър Георги Петканов, внася предложението Тиквата да стане Главен Секретар на МВР, после Симеон Сакскобургготски одобрява с подписа си това и накрая президента Петър Стоянов го е назначил! никой от тях не е имал нищо против, че на този пост ще сложат човек дошъл от другата страна на барикадата!
за награда Петканов при Станишев е министър на правосъдието!!! от 2007-ма пък се е наместил в Конституционния Съд!
най-якото в случая е как всички си траят и как за пред хората си съчиняват уж някакви конфликти на партийна основа, а то какво излиза, че всички жаби са от един гьол!
После ше ми говорят, че съм имал избор, и че все съм гласувал за неподходящата партия!
а то неподходящи са всичките, а избора е само един,ДИМ ДА МЕ НЯМА! пфу!

-
allez_les_blues
- Контакти:
в тоя форум има доста БУДАли 
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
- South_Park
hajitsu написа:ГЕРБ - единствената перспектива, която има българския народ (*единствената правилна перспектива).
ясен си ми
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]